35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
padington wrote:Dziękuję dziś zdecydowanie lepiej.
Ale tak myślę gdzie się nasza MOBO podziała, bo po tych badaniach i przejściu na dietę cos umilkła
Siedzi na szkoleniu.
ale też chytry plan szykuje
Dani, Jot, Kazia, jusst, Ania1602, Moko lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:u nas też biało ale szaro i zimno
mam kapeć w pysku i nawet kawa mi smakuje jakoś dziwnie
dzień (taki se) dobry
Czy popołudnie już trochę lepsze pierwiasteczko?
Wiesz, tak sobie myślę o tej kawie czy oby to nie kolejny "+" się szykuje?Moko lubi tę wiadomość
-
padington wrote:Czy popołudnie już trochę lepsze pierwiasteczko?
Wiesz, tak sobie myślę o tej kawie czy oby to nie kolejny "+" się szykuje?
słyszałam że Dani wygląda w ciążyjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyJurkowa ostatni przeczytałam historie dziewczyny, ktora dwa razy około 36 tygodnia poroniła, tez nie było przyczyn. W trzeciej ciazy rozwiazali w 34 tygodniu i ok. W ogole czasami niewiadomo co jest mozliwa przyczyna ze sie dzieją takie ciezkie, trudne sytuacje. Wspołczuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 17:55
MoBo, Jurkowa lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:akceptacja - może tak powinnam napisać; nie mam wpływu na pewne rzeczy w moim życiu, więc akceptuję to, co dostaję i już nie miotam się, nie walczę - jest mi tak dobrze z tą akceptacją, mam w sobie dużo spokoju
Phyllis, Jurkowa lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Kazia wrote:Ja po wizycie u lekarza, mam trzy pęcherzyki 16-17 mm, jutro wieczorem mam sobie zrobić zastrzyk na pęknięcie i działać. Od wtorku progesteron, a 10 marca mam zrobić betę.
Do dzieła!
Kazia lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Pierwiastko tez sie zastanawialam gdzie Twoj wykres...A czemu cie wkurzyl???
Moko zrob sobie fote i podeslij nam, taka aktualna, z dzis. Chce zobaczyc jak wyglada kobieta we wczesnej ciazy na twarzyBo podobno ja tak wygladam ale ja nie widze
jusst, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyk31 wrote:Dani, ale jak już wiemy, że Ty psychologiem jesteś to powiedz czy to ciagle obserwowanie siebie, pilnowanie się co zjeść co wypić, seksy, które czasem, wiadomo, mechaniczne, potem wyczekiwanie na owu, powtórki z rozrywki z tymi seksami, mierzenie, badanie, bieganie po lekarzach, ciagle o tym myślenie i mówienie, i wszystkie inne wysiłki w to włożone mogą ta przewrotnie działać na naszą niekorzyść? I dlaczego?
Przeż zależy nam tak bardzo?
Przeż i suplementy, i zdrowe diety, przecież wszystko z najwyższej półki, to dlaczego to nie działa?
Wytłumacz mi to
A mówi się, że jest potęga umysłu.
Chyba nie nad wiekiem
Moze. Ale nie musi. Nie ma jednej recepty na to jaki stan mentalny napewno przynosi ciaze. Napewno szkodzi stres wiec jesli starania przynosza stres (bo ciagle rozczarowania itp) to w tym sensie to moze nie byc dobre dla zajscia w ciaze. Warto wiec podczas staran inwestowac w relaksacje, medytacje, sport, odpoczynek, rozrywke - wszystko po to by relaksowac cialo i umysl. Wiec zamiast siedziec na forum caly wieczor- idzcie do kina!(ja ide jutro) Albo na spacer. Albo na weekend w gory czy gdzies indziej.
Choc forum ogolnie rzecz biorac dobrze robi psychologicznie bo to jest grupa psychologicznego wsparcia, mozna powiedziec. Wiec nie rezygnujmy z forum. Tylko we wszystkim musi byc balans. Nie za duzo, nie za malo. To juz kazda z nas musi sobie odpowiedziec na pytanie, czy znajduje czas na: sport, medytacje, relaksacje (np. masaze, akupunktura, taniec i in) rozrywke (kino, teatr, kregle, kawiarnia, i inne takie), wypady poza swoje miejsca zamieszkania (w nature, za miasto, do znajomych, rodziny itp), odpoczynek w domu (film wieczorem itp)
padington, jusst, Storczyk31, Margaret.Se, Moko, Jurkowa lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
MoBo wrote:Po głowie mi krąży, żeby olać Iui i iść od razu na in vitro. No rozpatruje opcje.
Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
-
Jurkowa bardzo pięknie napisałaś do Margaret
Łezka w oku mi się zakręciła
Margaret.Se, Moko, Jurkowa lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyCześć Laski
Jakie dzisiaj zmiany pogody... Wywiało mnie dzisiaj do Warszawy. Piękna śnieżyca tam dzisiaj była, a moja czapke została w samochodzie, ale nic to fota Pałacu Kultury jest
Ale sie naczytałm teraz hurtem...
Margaret, przykro miMoże faktycznie, na chwilę od nas odpocznij? Ale wróć jak już będziesz mieć trochę więcej siły
Storczyk, Phylis, co Was pogięło? Jaka rezygnacja? Halo? NIE ZGADZAM SIĘ! Phylis zjedz nutelle, jak CIę od niej zemdli, to może znowu Ci sie zachce starać
Jurkowa, dobrze piszesz
Kazia, kciuki!
Pierwiastka, Padi, mnie też denerwują wykresy, jakoś tempka nie chce mi skoczyć!! Może jutro!
MoBo, moze faktycznie to doby pomysł?
Moko, jak się czujesz?
Dani, może faktycznie zatestuj? Ale bez spiny, tak na luzie. Lej na to
Mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam, tak to jest jak się hurtem czyta i ma zaległości.
PS. Uprzejmie polecam chia, ładny śluz robią i złe w smaku nie są
Kazia, Storczyk31, Margaret.Se, Moko, Jurkowa lubią tę wiadomość