35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:hahahahhahhahaha wlasnie chcialam poznac innych opinie
czyli widzisz ja jednak mam badrzo spaczony gust skoro mnie to smakuje, no jakbym colke pia
Patrz przez pierwszych kilka dni jakie masz objawy czy glowa boli, czy syfki wychodza itd bo to ma przejsc po kilku dniach.MoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Saramago wrote:Dziewczynki, dziękuję, że mnie tak dopingujecie, żebym swojego pchnęła na igiełki. Tylko znam go tak dobrze, będzie cud jeśli w ogóle zgodzi się na drugie ICSI....
problem w tym, że on nie ma tak, że za wszelką cenę. Niestety jest uparty i jeśli wg niego BÓG chciał, żeby nie miał dzieci tzn. że tak ma być....
To na prawdę trudny temat, w ogóle nasz związek jest mega trudny. Dwie totalne skrajności. We wszystkim.
A i tak jestem happy, że łyka co mu dam.
Saramago faceci sie zmieniaja i za kazdym razem jezeli zalozysz, ze nie bedzie chcial to wlasnie Cie zaskoczy
Na przykladzie mojego, jak zaczelam zmieniac diety, organicznie, wynalazki smoothie, soki, totalnie wyczyszczenie szafek np z kostek rosolowych itd to mi mowil, ze zwariowalam i go to irytowalo bo tego nie ugotujemy, tamtego tez itd.
A teraz przylapuje go na gatkach o zywieniu, mamusi mowi co to my nie jemy itd a rano to on przygotowuje tabletki, pamieta ktore dla mnie i opierdzela mnie jak zapomne mu przygotowac pylek pszczeli
JAk mu mowilam o aku w zeszlym roku (a moj ma problem z blednikiem) to nie, nie , nie...a teraz chodziNo ale jak lekarze zozkladaja rece i mowia, ze nic sie nie da zrobic to wszystkiego sie probuje. Chodzi, lepiej sie czuje i sam nie moze tego wytlumaczyc. oby tak dalej.
Saramago, jusst lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzbry baby
Saramago sie przekonujja w Ciebie wierzę
to nie bolidziałaj
O moja ukochana Reni przyszła, muaaaaaaaah mój skarbeczku. wiem, że nie boli. chodzę.już mi jedna nagadała, że owulka jak najbardziej przede mną hihi więc pewnie to efekt igiełek, dzisiaj idę też.
MoBo, Reni, pierwiastka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31 wrote:to raczej @ nie przylezie
mocno poszła?
Kotek wczoraj walnela na pysk, a dzis sie tylko podnioslabrzydki wykres jak cholera
U mnie takie sanki juz byly kilka razy wiec spokojnie.
Jak nie bedzie @ to se sikne jutro, malo mam takich okazjijusst lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:O moja ukochana Reni przyszła, muaaaaaaaah mój skarbeczku. wiem, że nie boli. chodzę.
już mi jedna nagadała, że owulka jak najbardziej przede mną hihi więc pewnie to efekt igiełek, dzisiaj idę też.
mam nadzieję, że mąż ze swoją igłą też czeka w gotowościWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:14
MoBo, Moko, Saramago, Jastin76, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:A kciukaj bo temka poszla do gory
no fcale nie dbasz o nasze nerwy, i weź tu siem człowieku nie stresuj!Storczyk31, Moko, Jastin76, jusst lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:i foty nie załączyłaś?!
no fcale nie dbasz o nasze nerwy, i weź tu siem człowieku nie stresuj!
wyobraz sobie Kabe wykres, masz? to teraz nim potrzesnij gora dol, gora dol, z jednej mniej a z drugiej wiecej i wlala masz moj wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:18
Storczyk31, Moko, Saramago, jusst, pierwiastka, Kabe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dziś byłam na badaniach krwi i nie zrobili mi gr krwi, bo dr nie dała specjalnego skierowania. Czad. Ta kobieta mnie rozwala. Ona chyba robi to specjalnie.
Kabe trzymam mocne kciuki nieustannie. Oby ten kominiarz dobrze wróżył
MoBo oby ta tempka się utrzymałaMoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:wyobraz sobie Kabe wykres, masz? to teraz nim potrzesnij gora dol, gora dol i wlala masz moj wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:20
Storczyk31, Saramago, jusst lubią tę wiadomość
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jastin76, jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
MoBo wrote:Reni gratulacje jestes pierwsza na naszej 800tnej stronie
o to macie szczęście
wszystkie znowu zajdą, a ja dalej nie
tak jest zawsze
więc wychodzi na to, że teraz pierwiastka powinna zajść,bo jest po mnie
tak że tenWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:26
Moko, Jastin76, pierwiastka, Storczyk31, MoBo, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o to macie szczęście
Z łaski swojej koleżanko nie piernicz. zajdziesz!!! Każda zajdzie!!! kto wie jak dalekotakże ten....
Reni, Moko, Jastin76, jusst, pierwiastka, Storczyk31, MoBo, rybka33, krycha.stara lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Reni wrote:o to macie szczęście
tak jest zawsze
więc wychodzi na to, że teraz pierwiastka powinna zajść,bo jest po mnie
tak że ten
idziemy łeb w łeb więc obstawiam bliźniaki dwujajowea co!
Reni, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHalo!!!!
Kabe! Kciuki,cholera jasna, już ręce bolą! Do kiedy musze trzymać?
MoBo, za Ciebie w takim razie tez... nie badź żyła... pokaż wykresik!
Moko, jakoś mnie to nie dziwi... pewnie chciala dać na kolejnej wizycie...
Pierwiaska, CMOK! tęskniłam <#
Saramago, z tym Twoim to jak z moim, nie przekonasz. Moim zdaniem jedyna opcja, zeby g ruszyc, to ajk powiesz z przekonaniem, ze Tobie pomogło. Inaczej nic z tego...
Buzi, buzi, cała reszta!pierwiastka, Saramago, MoBo lubią tę wiadomość
-
Kabe wrote:Pomyśl o tym Hexagynie, może odbudowa prawidłowego pH zlikwiduje problem, mamy takie pacjentki, które używają go regularnie co 3 dni i mają spokój ☺
gin poleciła 2-3 kapsułki co drugi dzień brać zaraz po @ w przypadku uczucia podrażnienia czy suchości albo swędzenia a doraźnie feminum active, u mnie działajeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter