35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:może tak musi być, co? może organizm się odtruwa? oczyszcza?
to może jak grzybki w ocet je?
ale skórę mam mega wrażliwą i krem ten co zwykle jak nakładam ostatnio to czerwona i piecze, musiałam nivea zaaplikowac bo nawet woda różana podrażniała!
musze chyba coś do wrażliwej skóry poszukać, słyszałam że cetapil dobry, używała która?jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
jusst wrote:Halo!!!!
Saramago, z tym Twoim to jak z moim, nie przekonasz. Moim zdaniem jedyna opcja, zeby g ruszyc, to ajk powiesz z przekonaniem, ze Tobie pomogło. Inaczej nic z tego...
Buzi, buzi, cała reszta!
Ale on uwierzy, że pomogło jak zobaczy serduszko na USG hihih
MoBo, jusst lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
pierwiastka wrote:marynowanych nie lubie
ale skórę mam mega wrażliwą i krem ten co zwykle jak nakładam ostatnio to czerwona i piecze, musiałam nivea zaaplikowac bo nawet woda różana podrażniała!
musze chyba coś do wrażliwej skóry poszukać, słyszałam że cetapil dobry, używała która?pierwiastka lubi tę wiadomość
-
Moko wrote:Ja używałam swojego czasu cethapilu, ale nawet i on z czasem zaczął wysuszać moją skórę. Od jakiegoś czasu używam kosmetyków Bandi i jestem zadowolona, bo moja cera też wrażliwa i sucha, a te kosmetyki jakoś dają radę.
dziękuję :*Moko lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
jusst wrote:Moko, jakoś mnie to nie dziwi... pewnie chciala dać na kolejnej wizycie...
-
Reni wrote:o to macie szczęście
wszystkie znowu zajdą, a ja dalej nie
tak jest zawsze
więc wychodzi na to, że teraz pierwiastka powinna zajść,bo jest po mnie
tak że ten
no to dopiero by byly jaja jakby cie nasza 800stka zacIOnzylakrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:
musze chyba coś do wrażliwej skóry poszukać, słyszałam że cetapil dobry, używała która?
Ja używała, jak miała alergię. Dobry, ale cudów nie czyni, jak alergia przeszła i się skończył to nowego nie kupiła.
Wtedy dermatolog kazała kupić Avene Cicalfate. I to był strzał w dziesiątkę, leczy wszystkie podrażnienia, cud, miód normalnie i nie drogi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 13:41
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote:Weź! naprawdę chodzenie na nfz i tym samym takie oszczędzanie, czkawką mi się odbija. Żałuję, że się w to zaczęłam bawić. Idę do niej 18-go po wydanie tych dzisiejszych wyników i się żegnam. Mam nadzieję, że się nie ugnę, bo na pewno znów coś zleci, ale przecież będę czekać m-ąc na wydanie wyników do kolejnej wizyty. Ile można!?
Moko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Ja używała, jak miała alergię. Dobry, ale cudów nie czyni, jak alergia przeszła i się skończył to nowego nie kupiła.
Wtedy dermatolog kazała kupić Avene Cicalfate. I to był strzał w dziesiątkę, leczy wszystkie podrażnienia, cud, miód normalnie i nie drogi.jusst lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:marynowanych nie lubie
musze chyba coś do wrażliwej skóry poszukać, słyszałam że cetapil dobry, używała która?pierwiastka lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Kabe tule mocno25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty