35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dani kiepskie wieści, przykro mi
Życzę, żeby czas leczenia szybko Ci minął.
Dani lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dani wiesz ja czasem myślę, że przez te starania tyle problemów wychodzi i to też może ratuje życie bo co jakbyś nie wiedziała? Przecież zdrowie najważniejsze, bo co jakby się z tego coś rozwinęło i nawet byś się nie nacieszyla bobasem bo byś się szybko zwinela z tego świata. Wiec wiesz to tamto skup się na sobie.
Poleciłabym ci dużo dużo chlorophyllu i utleniaczy E, C itd. Zobacz sobie na książkę 'Crazy sexy diet' Kiss Carr laska glodzi raka jedzeniem. Te dwa miesiączki mogą tak pięknie podresorowac twoje zdrowie i psychikę ze zajdziesz w mig. Wiec skup się na sobie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 20:00
aszka, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeeej co to za przykre wiadomości, nieeeee... Kabe serduszko, trzymaj się tulę.
Dani bardzo mi przykro. Bądź dzielna. Dwa m-ce szybko zleci i rach ciach będziesz mamusią, ja w to wierzę!
Jusst no bidoku ale przyplątało się no... ech
Mobo Fariatko, jesteś w CIONŻY! Zaklinam....
Dziewczynki a ja po aku. Pani zaproponowała mi ziółka TIAOJANG CUYUM WAM.
Znalazłam na polskiej stronie http://rosypine.com/produkt/tiaojing-cuyun-wan-bolesne-miesiaczki-zaburzenia-monstruacji-niestabilne-nerki-nieplodnosc/
i całkiem sensownie to brzmi. w sumie ja mało sikam od zawsze a wcześniej lata lata lata temu inna Pani od aku mówiła że mam problemy z nerkami, że jak nie będę wiecej pić będzie problem z ciążą......tak wróciły wspomnienia. ech...
Miałbym to pić zaraz po @ 2xdziennie przez 20dni.
Co myślicie? Mokunia??? W ogóle ciekawa strona i widziałam na plemniory też jakieś ziółka.
Mam to zamówić u niej 120zł 3 opakowania więc może ma jakieś inaczej pakowane, bo tu by wychodziło, że musiałabym zamówić 4 opakowania.
no ale dobra teraz Wam coś powiem, siedzicie??? to usiądźcie.
Wracam do domu a mój chuop pierwsze co pyta się:
- pojedziesz ze mną?
- gdzie?
- do Bonifratów
- a po co?
- sprzedają różne zioła i takie na problemy nasze też, to co pojedziesz?
KURTYNA
http://bonifratrzy.pl/index.php?option=18&action=articles_show&art_id=135&menu_id=20&page=4Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 20:53
jusst, MoBo, Moko, Dani, rybka33, Storczyk31, aszka, karina76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Laseczki od dzisiaj tak zaklinamy CIONŻE
łączmy się
POWER OF PREGNANT
MoBo, Moko, Jurkowa, rybka33, Storczyk31, aszka, Anitta, karina76 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:Jeeej co to za przykre wiadomości, nieeeee... Kabe serduszko, trzymaj się tulę.
Dani bardzo mi przykro. Bądź dzielna. Dwa m-ce szybko zleci i rach ciach będziesz mamusią, ja w to wierzę!
Jusst no bidoku ale przyplątało się no... ech
Mobo Fariatko, jesteś w CIONŻY! Zaklinam....
Dziewczynki a ja po aku. Pani zaproponowała mi ziółka TIAOJANG CUYUM WAM.
Znalazłam na polskiej stronie http://rosypine.com/produkt/tiaojing-cuyun-wan-bolesne-miesiaczki-zaburzenia-monstruacji-niestabilne-nerki-nieplodnosc/
i całkiem sensownie to brzmi. w sumie ja mało sikam od zawsze a wcześniej lata lata lata temu inna Pani od aku mówiła że mam problemy z nerkami, że jak nie będę wiecej pić będzie problem z ciążą......tak wróciły wspomnienia. ech...
Miałbym to pić zaraz po @ 2xdziennie przez 20dni.
Co myślicie? Mokunia??? W ogóle ciekawa strona i widziałam na plemniory też jakieś ziółka.
Mam to zamówić u niej 120zł 3 opakowania więc może ma jakieś inaczej pakowane, bo tu by wychodziło, że musiałabym zamówić 4 opakowania.
no ale dobra teraz Wam coś powiem, siedzicie??? to usiądźcie.
Wracam do domu a mój chuop pierwsze co pyta się:
- pojedziesz ze mną?
- gdzie?
- do Bonifratów
- a po co?
- sprzedają różne zioła i takie na problemy nasze też, to co pojedziesz?
KURTYNA
http://bonifratrzy.pl/index.php?option=18&action=articles_show&art_id=135&menu_id=20&page=4 -
Dziekuje kochane za wsparcie! Tak oczywiscie macie racje, zdrowie najwazniejsze, i tak jak MoBo piszesz- jestem wdzieczna ze dzieki medycznej pomocy przy staraniach o ciaze, w pore zaczne leczenie mojego zdrowia, problemu o ktorym nie wiedzialam. Choc nie wiem wogole kiedy to mi sie stalo, bo wszystkie cytologie ktore robilam co roku wychodzily mi dobre. Takze ta robiona rok temu.
Tak Padi, lekarz mi powiedzial ze ciaza dobrze wplywa na endometrium i jego zdrowie. Wiec po zakonczeniu leczenia ktore bede zaczynac od przyszlego cyklu, jesli leczenie przyniesie pozadane zmiany, to zalecana jest natychmiastowa ciazaBo to dobrze normuje stan endo i jego rokowania. Stad tez myslalam zeby od razu IVF robic.
Dzieki MoBo za polecenie ksiazki, napewno poczytam o niejTak juz zwiekszylam spozycie C i E, i odstawilam Donga i inne ziola posiadajace fitoestrogeny.
Dziekuje Wam wszystkie, cudowne jestescie, ja Was najpewniej nie opuszcze wcale. Tylko moze bede troche mniej sie udzielac. No zobaczymy. Na razie czekam jeszcze do konca tego cyklu.
Buzi!
jusst, Saramago, MoBo, Moko, Jurkowa, Storczyk31, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Spory wysłało mi się bez odpowiedzi. Saramago masz dokładna rozpiske skladikow?
Nazwa jest nazwa ale mieszanki można modyfikować, czasem warto przeczytać o poszczególnych ziołach. Sprawdzę te formule to co coś napisze.
Ja tez piłam zioła od 6 dc czyli zaraz po @. Czasem mieszanki maga być inne na pierwszą i na drugą fazę cyklu. Ogólnie nerki przechowują yin/jang
Każde leczenie niepłodności polega na leczeniu ich zaburzenia wiec praca nerek powinna być zaadresowana. Zioła brala bym od aku bo masz pewność co w nich jest.
Ziołami i aku szybciej się leczy niż samym aku, wiec ja bym pila.
Co do chuopa brawo, brawo i jeszcze raz brawo
Co do mojego wykresu nazwała se go slaczki dziwaczki nie bez powoduSaramago lubi tę wiadomość
-
Kochana... standardowo pomyliłam Cię z Moko
skład tyle co na stronie, widzę że dużo info jest na brytyjskich stronach...
a jak dałamw grafikę google to zdjęcia pokazują wszędzie takie same opakowania ale wiadomo... że nic nie wiadomo wiec zamówie u aku bo i tak taniejMoko, MoBo lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kabe przykro mi,ale lepiej to wczesniej niz za pare tygodni by miało byc.
Dani,mojej kolezanki siostrze wyszly zle markery gdy powstał 7cm torbiel,lekarz na poczàtek kazał brac antyki przez trzy miesiące i w ciagu tego czasu kazał dwa razy przyjsc na usg czy sie wchłania.Dopiero w trzecim cyklu zaczął sie zmniejszac i udalo sie go pozbyc nie zabiegiem a lekami.Potem raz jeszcze sprawdzili markery i wynik był trochu lepszy a teraz jak badała to juz wszystko w normie.
Tak wiec wczesnie wykryte takie rzeczy w ciągu paru cykli da sie wyleczyc.MoBo, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzięki dziewczyny, nie mogłam sobie znaleźć miejsca, pierwszy raz w życiu po 12 latach starań, miałam pozytywną betę, strałam się nie nastawiać za bardzo, ale i tak dzisiaj poczułam się jakbym dostała kopa od życia. Wsiadłam w samochód i pojechałam 300 km do mamy, właśnie zalewamy się winem i zajadamy lodami. Wrócę po weekendzie, buziaki.
Kazia, MoBo, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
Dani, dziewczyny wszystko już napisały a i Ty sama masz widzę dobre podejście do sprawy, życzę żebyś się szybko wyleczyła i zaciążyła
Saramago, ma chuop powolniejszy proces myślenia ale na dobre tory wkroczył, kuj żelazo póki gorące
Justka, bidoku, lepiej dziś?
Mobo, i co tam na froncie???
Kabe, podoba mi się plan na weekend
bry lasencje!
kawe popijam i nastrajam siem mentalnie do pracy w weekend
wieczorem dochtorowa i jakies kurcze motyle w żołądku mam nie wiedzieć czemu
da rade kciuki w weekenda? to poproszę, przydadzą siem!Kazia, Moko, jusst, MoBo, Storczyk31, Dani, Saramago lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Hejka Dziołchy:)
Jadę dziś do siostry obwieścić nowinęWreszcie komuś powiem o mojej śliweczce- tak mi rozmiarowo podpowiada aplikacja.
Pierwiastko oczywiście trzymam kciuki:)
MoBo jak tam tempka?
Buziaki ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:28
jusst, MoBo, Storczyk31, Dani, Saramago lubią tę wiadomość
-
Kabe wrote:Dzięki dziewczyny, nie mogłam sobie znaleźć miejsca, pierwszy raz w życiu po 12 latach starań, miałam pozytywną betę, strałam się nie nastawiać za bardzo, ale i tak dzisiaj poczułam się jakbym dostała kopa od życia. Wsiadłam w samochód i pojechałam 300 km do mamy, właśnie zalewamy się winem i zajadamy lodami. Wrócę po weekendzie, buziaki.
Witam sie w ten brzydki dzien,udanego weekendu mimo wszystko
MoBo, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural