35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u lekarza i mam l4 do konca tygodnia, sama mi dała bo mowi ze żle wygladam. Przy okazji sie zapytałam czy robic badania, a ta do mnie ze nie ma po co, bo moge miec jeszcze gorsze bo wszystko mam wypłukane(tak myslalam) i ze dopiero za tydzien zrobic
milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Aszka, odpoczywaj i nie stresuj się w miarę możliwości
jednak jak słońce człowieka budzi, to zupełnie inaczej się wstaje z łóżka . Chyba wiosna sprzyja wszelakim działaniomaszka lubi tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:Aszka, odpoczywaj i nie stresuj się w miarę możliwości
jednak jak słońce człowieka budzi, to zupełnie inaczej się wstaje z łóżka . Chyba wiosna sprzyja wszelakim działaniom
U mnie te dzziałania to 0%
Dzisiaj wpisujac swoje dane do wykresu, dostałam inf że ovu zostało przesuniete o jedne dzien dalej, wiec na 4 dzień po seksie. Mogę zapomniec juz o zieloności... -
Margaret.Se, nie ma co się tak trzymać "kurczowo" cyfr w tej kwestii ! coś Ty !, nie przejmuj się na zapas. Dobre myśli przyciągają dobre wydarzenia
milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
nick nieaktualnyMargaret, a kto Ci powiedział, że 4 dni to już możesz zapomnieć? A skąd wiesz, jak długo chłopaki u Ciebie są w stanie przetrwać? Nie wiesz
Jot ma rację, dobre myśli przyciągają dobre wydarzenia! Wyobrażaj siebie w kolejce jak tuż za nią
Jot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka, u jednych dziewczyn jest tak, że te objawy się nie pojawiają, a u innych (patrz ja) pojawiają się w pełnej okazałości łącznie z plamieniem...nie chcę Cię nakręcać, ale to może znaczyć wszystko i nic...
milka1 lubi tę wiadomość
Jot
nick nieaktualnytak, ja wiem Jot, że tak jest, ale to podobno tez się czuje, a ja czuje zbliżający się wielkimi krokami @ !
A mnie już ciężko nakręcić. Na początku się tak nakręcałam, wszystko potrafiłam podciagnąć pod "wczesne objawy ciąży" , plamienie, ponad tydzień przed @ (a nigdy tak nie miałam), potem migreny tydzień przed @, też nigdy tak nie miałam, i co test, to płacz, ryk powiedziałabym nawet. I już się nie doszukuję, chociaż nadzieję zawsze się ma, ale jakoś ten miesiąc spisałam już na straty -
Milka, ja też miałam plamienia i migreny, usłyszałam od Pani dr. że to normalne w moim wieku, że okres zaczyna się rozjeżdżać...no i tym razem też tak miałam...
milka1 lubi tę wiadomość
Jot
nick nieaktualnymilka1 wrote:Natomiast pocieszając innych ja sama dzisiaj mam doła, ponieważ mam już wszystkie swoje objawy zbliżającego się @. Nawet jednej najmniejszej anomalii, ech... nawet już mojemu powiedziałam, że nic chyba z tego w tym miesiącu
A u mnie pms w pełni nie dosc ze mnie brzuch boli to jeszcze gania do wc. Dobrze ze mam te l4 to sobie na spokojnie chodze. Pozniej jak sie uspokoi to posprzatam troche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja się skarciłam, bo ok, czuję, że będzie zwykły okres i nic z tego a z drugiej strony sobie mówię, głupia Ty, jak będziesz myśleć negatywnie, to ściągniesz to na siebie. No i tak do siebie gadam i mam mętlik w głowie. CZekam na następny cykl z utęsknieniem (bo czas tak wolno leci jak się na coś czeka!) A z drugiej siebie pocieszam, że no w sumie to nie jest jeszcze przesądzone, bo przeciez jeszcze okres nie nadszedł!
Bądź tu babo mądra i się nie nakręcaj a jednocześnie nie myśl negatywnie. Czyli nie myśl wogóle ! A tak się nie da przecież! Ach...Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka1 no nie da się nie myśleć nie obserwować, nie wyczekiwać na rozwój zdarzeń. Nie bądź dla siebie za surowa !
milka1 lubi tę wiadomość
Jot
milka1 wrote:a ja się skarciłam, bo ok, czuję, że będzie zwykły okres i nic z tego a z drugiej strony sobie mówię, głupia Ty, jak będziesz myśleć negatywnie, to ściągniesz to na siebie. No i tak do siebie gadam i mam mętlik w głowie. CZekam na następny cykl z utęsknieniem (bo czas tak wolno leci jak się na coś czeka!) A z drugiej siebie pocieszam, że no w sumie to nie jest jeszcze przesądzone, bo przeciez jeszcze okres nie nadszedł!
Bądź tu babo mądra i się nie nakręcaj a jednocześnie nie myśl negatywnie. Czyli nie myśl wogóle ! A tak się nie da przecież! Ach...
Podobnie mam tez tak teraz...nie jestes sama moja droga ehhhhmilka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macie racje dziewzynki moje kochane, nie moge sie trzymac kurczowo tego i nie wiem jakimi wariatami są moje plemniczki hehehhehe ale jedno jest pewne, że jak mam pozytywne mysli to wcale nie przyciągam dobrych wydarzeń, czasami nawet koszmary tak się układa ehhh
hmm ale co ja miałam psac aaaaa że mam lepszy ciut humorek bo zjadłam nutellke moja cuwona, cały słoiczek i od razu lepiej. Mój się śmiał że jak wkładałam do koszyka nutelle to sie zachichotałam i usmiech sie pojawił na twarzy hahahhah czarodziejkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:40
milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:tak, ja wiem Jot, że tak jest, ale to podobno tez się czuje, a ja czuje zbliżający się wielkimi krokami @ !
A mnie już ciężko nakręcić. Na początku się tak nakręcałam, wszystko potrafiłam podciagnąć pod "wczesne objawy ciąży" , plamienie, ponad tydzień przed @ (a nigdy tak nie miałam), potem migreny tydzień przed @, też nigdy tak nie miałam, i co test, to płacz, ryk powiedziałabym nawet. I już się nie doszukuję, chociaż nadzieję zawsze się ma, ale jakoś ten miesiąc spisałam już na straty
Milka jedno jest pewne że objawy na @ również mogą być objawami na zielona kropeczkę, to wiem bo wiele koleżanek mi tak mówiło ze czekało na małpe bo tak organizm sie zachowywał a tu suprajsmilka1 lubi tę wiadomość