35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:To ty sie doczepilas pierwsza do mojej dzisiejszej wypowiedzi, jak tez ostatnio w przypadku polecania 'czegos' Adelajdzie.
Proponuje na przyszlosc nie komentowac moich postow i wszystko bedzie cacy.
Przykro mi Milka, ze tez Ci sie oberwalo bo napisalas cos w mojej obronie.
Masz chyba jakieś problemy.mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tak czytam ostatnie posty i nie mogę się powstrzymać przed zacytowaniem naszego wielkiego poety:
....A kapusta rzecze smutnie:
"Moi drodzy, po co kłótnie,
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!"...
Listy polookalam od razu mi lepiej bo już zaczęłam myśleć żeby się poddaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 18:27
Jot, moremi, Adelajda, MoBo lubią tę wiadomość
-
Po pierwsze, Eltasz, gratuluję egzaminu
!
A po drugie,to forum ma być dla każdej z nas wsparciem, ukojeniem nerwów i smutków, powodem do uśmiechu, pomocą ale też swego rodzaju odskocznią. Nie powinno być tu miejsca na jakąkolwiek "szarpaninę", jednym słowem mamy na siebie działać balsamicznie. Każda powinna móc napisać co myśli, co czuje bez narażania się na niemiłe komentarze czy krytykę. Naprawdę, życie nas wystarczająco doświadcza.
A co do Nutelli (cudny wątek:), to mnie od słodyczy zupełnie odrzuciło, bez których żyć do tej pory nie mogłam
milka1, Margaret.Se, moremi, MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Podsumowałaś to super MoBo - wszystkie mamy ten sam cel, i tego się trzymajmy!
Każda z nas jest inna, każda ma inne doświadczenia i tutaj powinnyśmy się nimi wymieniać i się wspierać.
I wszystkim bez wyjątku życzę miłego wieczoru[/QUOTE]
AMENmilka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jot wrote:Po pierwsze, Eltasz, gratuluję egzaminu
!
A po drugie,to forum ma być dla każdej z nas wsparciem, ukojeniem nerwów i smutków, powodem do uśmiechu, pomocą ale też swego rodzaju odskocznią. Nie powinno być tu miejsca na jakąkolwiek "szarpaninę", jednym słowem mamy na siebie działać balsamicznie. Każda powinna móc napisać co myśli, co czuje bez narażania się na niemiłe komentarze czy krytykę. Naprawdę, życie nas wystarczająco doświadcza.
A co do Nutelli (cudny wątek:), to mnie od słodyczy zupełnie odrzuciło, bez których żyć do tej pory nie mogłam
Idelanie to ujęłaś kochana
Co do nuetellki i reszty słodyczy to skoro Ciebie odrzuca a jak wcześniej wciagałaś jak odkurzacz, bo ja tęz wciągam kilogramami to może i mnie odrzuci, ojjjjj przydałoby sie bo innaczej uoasłabym sie jak świnka Pigi -
Lore wrote:no to AMEN
mnie dziś skończyła się @ więc zaczynamy od nowamój biedny M, znów go będę męczyć
Wymęcz M na maxa, niech popracuje na maxa tak jak My z wycieńczenia ziejemy -
nick nieaktualny
-
Adelajda, dziękuję, chyba dobrze
. Jedno co wiem, to to, że rozwija się na swoim miejscu
, po długim weekendzie idę do lekarza, wtedy wiele się wyjaśni.
Póki co, czaje się w pracy, wśród znajomych, wśród rodziny...powiem im we właściwym czasie (oby!).
Jakkolwiek to dziewczynki nie zabrzmi dla Was, ale boje się cieszyć...milka1 lubi tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
JOT NAPISAŁA:
Jakkolwiek to dziewczynki nie zabrzmi dla Was, ale boje się cieszyć...[/QUOTE]
Nie zastanawiaj się nad tym i nie zawracaj sobie głowy tym, jak zabrzmi to dla Nas. Najwazniejsze jest to co Ty czujesz, jak masz ochote sie nie cieszyc to ok masz powody i rozumiemy je, my robimy i tak to za Ciebiei trzymamy kciuki zebys w koncu mogła odetchnac i zawyć JEEESSSSSTTTTTTTTTTTTTTT UDAŁO SIE ! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:48
milka1, Adelajda, Jot, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Jot wrote:Kochane jesteście dziewczyny *)
Wiadomo a co myślałaśAdelajda lubi tę wiadomość
-
Adelajda wrote:Margaret, no własnie co Ona sobie myślała???
Cholerka no nie wiem, nojaja sobie z Nas robi czy cóś
Adelajda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdelajda wrote:Jot, ciesz się ile wlezie - PEŁNĄ GĘBĄ moja kochana, to Twój czas!!!! Bądź spokojna i miej samiuteńkie dobre myśli
Kibicujemy ile nas tu jest
Dostalam smsa ze ksiazka czeka w paczkomacie, jutro ide odebracMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny