35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Po pieczeniu muffinow, gotowaniu curry, myciu lazienki (prawie szczoteczka do zebow), solarium (nie wiem co mnie tknelo skoro ja w calym zyciu bylam moze z 15 razy) i kapieli moge powiedziec, ze mi przeszla zlosc......uffffff
Moj kochany chlop postara sie przesunac wyjazdy
Sni sie to o czym instensywnie myslisz, np. ja tej nocy dusilam szefa mojego partnera i przeprowadzalam sie do mamusi z tej mojej zlosciaszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka nowy cykl nowe nadzieje
Mnie już brzuch tak boli jak na @ a ja mam wizyte w srode takze nawet jak dzis dostane to sie zmieszcze
w terminie ze stymulacja , ocywiscie jak badania beda ok. W srode rano ide na badania bede miec okolo 16 i na wizyte lece od razu. Wyniki bede miec online wiec pojade z pracy to zobacze w komorce co i jak
MoBo dobra wiadomosc!!! To tylko sie starac
Lore moze to tez znak na trojaczkimilka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze mojego wysylaja na delegacje maj - czerwiec i zgadnijcie kiedy, no k*** oba terminy najprawdopodobniej w owulke!
I jak tu nie puscic stresa?
Wspólczuje MoBo ale jak tak miałam przez wiekszośc naszego zwiazku, od listopada dopiero jesteśmy nierozłaczni
U mnie stres tez pewnie daje sie we znaki i pewnie tez jest to problem ogromny. Tez zaczełam miec od jakiegos czasu problemu ze spuchnieta powieka, zeczzerwieniona i łuszcząca się skóra, pewnie od nerwów...ehhhh
Jak az tak nerwy blokuja to nie mam szansy na zajscie bo mój organizm to kłęb wielki nerwów. co zrobić ehhh -
milka1 wrote:Eltasz, szkoda, kurcze, no ja czekam na @ nadal, ma nadejść jutro lub sobota, a ja czuję, że zaraz przyjdzie
także też marne szanse, że stanę za Jot
Stres niestety nam nie sprzyja, a u mnie myślenie o potomstwie odzwierciedla się ostatnio w snach. Od trzech nocy mam następujące sny:
Pierwszy - zrobiłam test i wyszły trzy kreski (nowe standardy wyznaczam:-)) testy trzykreskowe - cokolwiek miałyby znaczyć , chyba pierwsza testowa, druga to możesz być ale nie musisz i dopiero trzecia potwierdzająca haha)
Sen drugi - śniła mi się kurteczka niemowlęca różowa z kapturem
Sen dzisiejszej nocy - na korytarzu usłyszałam głosy, do sąsiada przyszli jego synowie, i jedyne co zobaczyłam przez wizjer to jeden miał taki malutki różowy plecaczek dziewczęcy.
I o to przykład jak starania o dziecko działają na moją psychikę!!!!
Jak nie wyluzuje i nie przestanę myśleć to się to źle dla mnie skończy, ot co!
Nic, czekam dalej na @
Miłego dnia dziewczyny!
dzisiaj mi się śniło, ze miałam isc na impreze ale stwierdziłam, ze nie moge bo dym tytoniowy mmi bedzzie szkodził i nie napije sie alkoholu bo może jestem w tej ciązy i przezywałam hahhaha
ze 2miesiace temu sniło mi się ze widziałam na łóżku złozony szlafrok a potem ten sam miałam na sobie i były jakby w brzuchu wielkie kieszenie i tam wkładałam ze 20 resorakow hahahha przeczytałam w senniku że szlafrok to powiekszenie rodziny i te resoraki to wiadomo ze chlopchyk. Ostatni cykl miałam taki ze wszystkie objawy i pomyslałam sobie że jednak sie udało a tu dupa. za duzo tego stresu od stycznia to juz mega mega i nadal sie nie kończa wrrrraszka lubi tę wiadomość
-
milka1 wrote:MoBo - Masakra ja bym sie nieźle wk...
Eltasz - witaj w klubie, właśnie dostałam plamień, także w sobotę mi puści!
Aszka - pozbywaj się konkurencji, co za jędza jakaś, i jak powyzej do Eltasz komentarz, u mnie kresek nie będzie, bo właśnie zaczęły się plamienia! DUPA! Tak czułam, że dzisiaj coś już się zacznie, od rana jak mnie głowa zaczęła boleć.
Nic to, na mnie jeszcze nie przyszła kolej... (wszystko przez Margaret, bo sobie kolejkę zaklepała))
miłego wieczoru dziewczyny
Milka przykro mi kochana :*
-
milka1 wrote:
Nic to, na mnie jeszcze nie przyszła kolej... (wszystko przez Margaret, bo sobie kolejkę zaklepała))
Hehehe a jak kolejka to kolejka i rzecz świeta
-
MoBo wrote:Po pieczeniu muffinow, gotowaniu curry, myciu lazienki (prawie szczoteczka do zebow), solarium (nie wiem co mnie tknelo skoro ja w calym zyciu bylam moze z 15 razy) i kapieli moge powiedziec, ze mi przeszla zlosc......uffffff
Moj kochany chlop postara sie przesunac wyjazdy
Sni sie to o czym instensywnie myslisz, np. ja tej nocy dusilam szefa mojego partnera i przeprowadzalam sie do mamusi z tej mojej zlosci
OOO to super, oby sie udało te cholerne wyjazdy poprzesuwac! -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:A ja sie w koncu ciesze ze u mnie sie cos moze ruszy na plus
Resoraki to na bank na chłopca
Właśnie jedziesz maleńka
Nio chłopak jak w morde strzeliłale czy będzie to sie okaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 20:22
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest szansa że ins. się uda - w końcu statystyki nie biorą się znikąd - bądź dobrej myśli
Są dziewczyny, którym udaje się za pierwszym razem...może to będziesz właśnie TY. Działaj, działaj, a my tu trzymamy kciuki
Przecież Jot nie może być sama
Buziaki.MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
Adelajda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdelajda wrote:Jutro poczytam o naprotechnologii, może to jest wyjście? Już sama nie wiem, gubię się w tym wszystkim.
moremi lubi tę wiadomość
-
Ja zaczełam mieć bóle miesiączkowe a od wczoraj ciagnie mnie w szyjce. Bóle sa delitatne ale pewnie zaczatki @ chybaaaaa
mam na 10maja termin, zobaczymy hmmm
Adelajda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie nie miewam tak.Ja mam bole @ delikatne i tak dzien dwa dni przed a potem dopiero mega bole w pierwszy dzien @ lub tez i w drugi.
Bidulka meczysz sie ale co zrobic ehhh
U mnie tez piekna pogoda i tez leze bo tylko tak najlepiem moge odpoczac po pracy -
W zeszlym miesiacu mialam troche wyzsza temp ale skoki mialam 4 i 8 dnia i spadki tak samo. Bol miesiaczkowy tez pojawil sie wczesniej, czyli za 6dni dostane zapewne okres. Z wiekem niestety wszystko sie zmienia i widocznie u mnie po 40tce wszystko inaczej zaczyna dzialac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 14:01
-
nick nieaktualny