35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ylya wrote:Ja też!!! Aaaaa..le jaja.
Loret, a co u Ciebie? Nic nie piszesz! Jak się masz?ty dwa cykle na stymulce ja tez jeszcze dwa cykle chyba na stymulce..a @ do ciebie przyszla czy nie?
Bo u mnie cisza ale dzis na wizycie ns nfz bylam u takiej fajnej pani doktor (tez zna Wyrobe) zbadala mnie,usg zrobila i powiedzisla ze endo cienkie nie ciàzowe i powoli sie zluszcza bo widzi juz jakies skrzepy choc w pochwie jeszcze czysto,mowila by sie nie nastawiac na ten cykl mo chyba ze cud jakis bo czasem bywa swiadkiem takich cudów ale woli bym oswajala mysli z kolejnym cyklem.Tak wiec czekam z niecierpliwoscià ns nowy cykl i kolejnà hodowle jajek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:01
Antoś IVF,Julisia natural
-
loret1 wrote:No ja jutro zaczynam 12 tydzien ciazy - niezla abstrakcja...
No to zaraz będziesz w II trymestrze! Pracujesz czy wypoczywasz? Jak się czujesz?
Ania, tego nie wiadomo.Kiedy podchodzicie do IFV z KD?
Jagna, a powiedziała, skąd te plamienia? Mnie Wyroba też wczoraj zrobił usg i nic nie chciał niestety zdradzić, co tam widzi w endo. No ale chyba gdyby coś widział rokującego, to by powiedział, wiec spodziewam się jutro czerwonej armii.hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ania1602 wrote:Ylya niestety tak, weszłam
Czas biegnie nieubłagalnie. Zastanawiam się czy za mój stan nie jest odpowiedzialna stymulacja. Pierwszy rok, u poprzedniej dr była bardzo słaba. Obecny dr stwierdził, że to nie była stymulacja
No i u obecnego prawie rok dosyć mocnej stymulacji. Zastanawiam się czy to nie spowodowało przyspieszenia wygasania akcji jajników.
U nas też dzisiaj leje, a mnie od wczoraj żołądek boli...Antoś IVF,Julisia natural
-
Ylya wrote:No to zaraz będziesz w II trymestrze! Pracujesz czy wypoczywasz? Jak się czujesz?
Ania, tego nie wiadomo.Kiedy podchodzicie do IFV z KD?
Jagna, a powiedziała, skąd te plamienia? Mnie Wyroba też wczoraj zrobił usg i nic nie chciał niestety zdradzić, co tam widzi w endo. No ale chyba gdyby coś widział rokującego, to by powiedział, wiec spodziewam się jutro czerwonej armii.
Ja tez czekam na @ a co do plamien..nic nie bylo widac niepokojącego wiec moze to endo dawalo juz tskie objawy.
W którym dniu cyklu masz sie zjawic?Antoś IVF,Julisia natural
-
Ylya wrote:No to zaraz będziesz w II trymestrze! Pracujesz czy wypoczywasz? Jak się czujesz?
Dzieki ze pytasz:) pracuje jeszcze i w sumie to czuje sie dobrze... Spodziewalam sie armagedona ciazowego a poki co jest calkiem spoko... Fizycznie jest ok ( chociaz lekarka kazala mi troszke poćwiczyć) natomiast w glowie sa rozne jazdy...
Mi lekarka powiedziala, ze stymulacje, zabiegi ginekologiczne inwazyjne obnizaja rezerwe, a takze tryb zycia, geny...
Kazda z nas pewnie ma jakis swoj szczegolny przypadek, najwazniejsze zeby cel zostal osiagniety
Ylya, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Jagna 75 wrote:W którym dniu cyklu masz sie zjawic?
od 3 do 9 mam brać dwa razy dziennie Letrozol i po owulacji mam przyjść na wizytę, termin mam zatem na 4.08. Bo mi owu w ŚDM wypada.. A Ty czym stymulujesz?
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
-
Ylya wrote:od 3 do 9 mam brać dwa razy dziennie Letrozol i po owulacji mam przyjść na wizytę, termin mam zatem na 4.08. Bo mi owu w ŚDM wypada.. A Ty czym stymulujesz?Antoś IVF,Julisia natural
-
Ylya wrote:Ania, tego nie wiadomo.Kiedy podchodzicie do IFV z KD?
Jeszcze nie wiem, może w sierpniu...
Ylya lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
loret1 super
loret1 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Jagna 75 wrote:Witsm siè.U mnie @ tuz tuz,plamie brudnym a na papierze toaletowym mocz mocno ròzowy.Wizyte mam w poniedzialek wiec pewnie kolejny moze ostatni cykl clo
dobry! Choć nie wiem. U mnie biel i na patyku i na majtkach. Za to Wyroba śnił mi się całą noc.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Ylya wrote:od 3 do 9 mam brać dwa razy dziennie Letrozol i po owulacji mam przyjść na wizytę, termin mam zatem na 4.08. Bo mi owu w ŚDM wypada.. A Ty czym stymulujesz?
Ylya lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witanko
Ylya wrote:dobry! Choć nie wiem. U mnie biel i na patyku i na majtkach. Za to Wyroba śnił mi się całą noc.
A przystojny chociaż?
Jagna kciuki zaciskam za kolejną szansę, oby zaowocowała. I dziękuję za twoje :*
A mnie nadal żołądek dusi, już trzeci dzień...Chociaż dzisiaj wydawało mi się, że jakby trochę mniej, ale jak coś zjadłam to od razu bardziej dusi
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania, jak to dusi? Może jakieś jelitowe sprawy Ci się przyplątały. A może stres masz jakiś? Nie zaszkodzi wybrać się do lekarza i pokazać mu ten brzuch. Infekcjom wszelakim przez Twoim sierpniem mówimy spadać na drzewo!
MoBo, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Ylya to jakaś niestrawność albo lekkie zatrucie pokarmowe
Myślę, że zjadłam coś nieświeżego (miałam w lodówce dżem długo otwarty) i na to trochę czereśni i suma summarum wyszło co wyszło, cierpię od dwóch dni
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Witam,
Karina jak tam? beta dzis nie? kciukam caly czas
Ylya kurde taki wykres a biel? nosz w morde! polalam sie ze sprawozdania z kliniki
Ania wiesz na takie zoladki i watroby to zawsze najlepiej sie troche przeglodzic, albo bardzo lekko zjesc przez dzien/dwa. Przynajmniej mnie tyko to pomagalo.
Krycha szpila Ci sie w majty zaplatalaa dzie ty ten tylek opalasz?
Mnie w pracy ogolnie dali inna fuche od tygodnia, posadzili w innym biurze gdzie smierdzi nogami(no jeden koles ma seryjny problem ze stopami a chodzi biegac na kazdym lunchu!) i dali zadanie niby ambitne, ale k**** tak nudne dla mnie, ze sie OKROPNIE teraz mecze w robocie
Chyba ta ciOZna przyszla w samom porekrycha.stara, Ylya, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Krystyna, ja już się o Ciebie martwiłam! Tyś wszystkie posty pokasowała i całą swoją historię na ovu wybielilaś, myślałam, żeś od mas manatki spakowała! No ale uff.. na szczęście jesteś i zgrabną pupą nadal w oczy kłujesz. U Ciebie jakoś na dniach owulejszyn?
MoBo, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość