35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MOBo głodziłam się w środę po południu i wczoraj cały dzień, dzisiaj wydawało się rano, że jest ok i po zjedzeniu malutkiego śniadania objawy wróciły, chociaż trochę słabsze. Kurowałam się miętą i kroplami żołądkowymi a dzisiaj poprosiłam farmaceutkę o polecenie czegoś i zakupiłam jakieś tableteczki, może pomogą...
MoBo lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dzień dobry.
Mobo beta w niedziele,teraz się nie wychylam czekam cierpliwie.Uczucia nadal mieszane,brzuch boli jak na @ ale co dziwne to juz cztery dni po transferze zaczął no i cycki bola jak leżę na brzuchu.
Ania na takie dolegliwości enterol 250,działa bakteriobójczo i łagodzi dolegliwości.Z naturalnych wspomagaczy siemię lniane ewentualnie cos do picia z aloesem.A jesli nie możesz jeść to na wzmocnienie orsalit.
Kuźwa u was też tak zimno ? Nakupiłam se kiecek a tu w pory trzeba się pakować
MoBo, Ylya, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
no wiesz, ja już sobie "uczucie zimna" jako objaw ciążowy wkręcałam, no ale masz rację, po prostu ... jak w kieleckim. Siedzę w bluzie z kapturem i popijam gorącą herbatę.
No to trzymamy kciuki za betę Karinkową do niedzieli!Ania1602, karina76, krycha.stara lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Karina dziękuję za rady. Trzymam kciuki za niedzielne betowanie.
karina76 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ylya wrote:no wiesz, ja już sobie "uczucie zimna" jako objaw ciążowy wkręcałam, no ale masz rację, po prostu ... jak w kieleckim.
...co piź..i,wpadnij do mnie mieszkam 20 km od Kielc i wiesz faktycznie piź..i,jak cholera
Ylya lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Kurcze, dziewczyny, mam dylemat. Nie wiem, czy iść w te laparoskopie czy iść w te stymulacje. Dwóch ginów, dwie teorie... A do podjęcia decyzji dwa dni...No bo jak laparo to nie jem letrozolu. A jak letrozol to nastawiam się na seks a nie na operację... Co byście radziły?
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Ylya wrote:Kurcze, dziewczyny, mam dylemat. Nie wiem, czy iść w te laparoskopie czy iść w te stymulacje. Dwóch ginów, dwie teorie... A do podjęcia decyzji dwa dni...No bo jak laparo to nie jem letrozolu. A jak letrozol to nastawiam się na seks a nie na operację... Co byście radziły?
Ylya lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzień dobry
Dzisiaj nikogo nie ma?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Jagna 75 wrote:Ja pytalam Wyroby czy by nie zrobic droznosci bo niby ciaza byla z lewego ale czy prawy drozny to nie wiem ale powiedzial ze na razie nie(to bylo dwa cykle temu)ze za wczesnie na takà ingerencje.Moze przed IUI zrobi a jesli nie to sama nie wiem czy nie zdecyduje o takim badaniu.Niby zal jednego cyklu ale mialabym pewnosc co do prawego jajowodu.W poniedzialek zagadam z nim o tym i o tamtym i nie wyjde z gabinetu jak mi nie odpowie wyczerpujàco,bo ostatnio na pytsnie jak duze jajka mam odpowiedział "duze" az do kartoteki misialam luknàc o rozmiarach jajek i endo.Za 150zl to nalezy mi sie pelna informacja nie tylko 30sekundowa penetracja podczas usg
No właśnie, co on tak sceptycznie do tych zabiegów? Mnie też mówił, że laparo to duża i niepotrzebna ingerencja.. A jednak jak guglam, to więcej dziewczyn po laparo zachodzi niż po stymulacji... Na ovu szczęśliwy wykres na letrozolu jest ..jeden. Mnie jedynie lata szkoda, bo to najfajniejszy czas na starania, więc już chyba podjęłam decyzję, że jednak próbujemy do września i potem zabieg.Dani lubi tę wiadomość
-
Ylya wrote:No właśnie, co on tak sceptycznie do tych zabiegów? Mnie też mówił, że laparo to duża i niepotrzebna ingerencja.. A jednak jak guglam, to więcej dziewczyn po laparo zachodzi niż po stymulacji... Na ovu szczęśliwy wykres na letrozolu jest ..jeden. Mnie jedynie lata szkoda, bo to najfajniejszy czas na starania, więc już chyba podjęłam decyzję, że jednak próbujemy do września i potem zabieg.
Zobaczymy co mi powie w poniedzialekYlya lubi tę wiadomość
-
MoBo lepiej, dobrze nie jest, ale lepiej. Jagna przed IUI badanie drożności jest wskazane, chociaż różnie do tego lekarze podchodzą. Natomiast przed IVF nie ma znaczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:33
Ylya lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:MoBo lepiej, dobrze nie jest, ale lepiej. Jagna przed IUI badanie drożności jest wskazane, chociaż różnie do tego lekarze podchodzą. Natomiast przed IVF nie ma znaczenia.
Ylya, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z pracy,ktos niestety musi pracowac by inni mogli pierdziec w kanape
Miłej niedzieli kochane
http://static.pokazywarka.pl/i/6759795/235011/fb-img-1468740305672.jpg
MoBo, karina76, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Jaguś, ja się właśnie przeciąąąągam na kanapie popijając kawę ze swieżo wyciśniętym mlekiem migdałowym, także tego, bardzo Ci dziękuję, że za mnie PKB podnosisz
A co do spraw medycznych, to akurat o HSG mnie pytał, nawet sobie wynik spisał (na wyniku "drożne obustronnie"), więc chyba przed IUI to dla niego ma znaczenie. Tylko na laparo się skrzywił. Ale podpytaj go tam dogłębnie.
Miłego wszystkim dnia!
MoBo, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Ylya wrote:Jaguś, ja się właśnie przeciąąąągam na kanapie popijając kawę ze swieżo wyciśniętym mlekiem migdałowym, także tego, bardzo Ci dziękuję, że za mnie PKB podnosisz
A co do spraw medycznych, to akurat o HSG mnie pytał, nawet sobie wynik spisał (na wyniku "drożne obustronnie"), więc chyba przed IUI to dla niego ma znaczenie. Tylko na laparo się skrzywił. Ale podpytaj go tam dogłębnie.
Miłego wszystkim dnia!
Zmieniłas awatarkaa skàd ty swieze mleko migdałowe?
Ania1602 lubi tę wiadomość