35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki
Miłego dnia
Jagna 75, Ylya, Moko lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Witam
U mnie beta dopiero jutro,bo w nocy byłam z mężem na pogotowiu stomatologiczny i nie chciało mi się rano gnać.Ale jutro jak tylko będę mieć wynik dam znać.
Dziękuję że pamiętacie o mnie
Ylya lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
karina76 wrote:Witam
U mnie beta dopiero jutro,bo w nocy byłam z mężem na pogotowiu stomatologiczny i nie chciało mi się rano gnać.Ale jutro jak tylko będę mieć wynik dam znać.
Dziękuję że pamiętacie o mniekciuki!
A z mężem już dobrze?
-
karina76 wrote:Witam
Dziękuję że pamiętacie o mnieAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Mobo kochana,trzymaj sie jakos,moze oklady rób..migrena to nsjgorsze co mozecbyc a w ciàzy to juz w ogóle.
Dzięki
były okłady, ale nic nie pomogło. Wymeczylo mnie cały dzień i noc, teraz siedzę w domu i opoczywam uufff
Ylya lubi tę wiadomość
-
MoBo, ale przeszło mam nadzieję? Klasyczna jednodniówka?
O, Krycha wykres pokazała! No nie może być!
Owu przed Tobą, moja droga, nie wymigasz się menopauzą, nie teraz. Do roboty, nie leń się tylko chłopa w obroty i świec nam tu przykładem, jak się w ciążę zachodzi.
Ja zaraz po tym, jak zjadłam pierwszą tabletkę letrozolu telefon od ukochanego dostałam, że zawodowo na koniec Polski musi pojechać. Kiedy? Oczywiście w moją owulację! No szlag jasny..krycha.stara lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Witanko
Karina zaciskam kciuki z całych siłKiedy wynik? MoBo biedna, odpoczywaj :* Ylyanie ma wyjścia, pakujesz się i jedziesz z ukochanym i na końcu Polski będziecie płodzić
Ylya, krycha.stara lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Dziewczyny rozluźnić palce beta <0,1.coś przeczuwałam ze tak będzie
Dziękuję za wszystkie dobre słowa,buczeć chyba nawet nie ma co bo to nic nie zmieni.Od razu po odebraniu wyniku siadłam do samochodu zadzwoniłam do starego gina idę na początek na histeroskopię potem laparo.Nie poddaję się walczę dalej bo wierze że do ku..wy nędzy musi mi się udać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 16:20
Karoluś81, krycha.stara lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Karina, rany, no nie wierzę! No co za jakieś fatum! Ja już prawie szampana otwierałam! Pewnie, że się uda, ale czemu trzeba najpierw tyle przejść... No bardzo mi przykro ale wspieram Cię nadal myślami. Oby udało się szybciej, niż myślisz!
krycha.stara, karina76, Ania1602 lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Karina przykro mi
Cieszę się, że się nie poddajesz i walczysz dalej. Silna babka z Ciebie.
krycha.stara, karina76 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
witam sie,padam na pysk,ale naskrobie wam jeszcze pare zdan..
otóz pojechałam dzis na wizyte,lekarz spózniny półtorej godz,usg-zaskoczenia nie było bo we czwartek byłam na nfz u gin i pieknie mnie przebadała wiec wiedziałam ze wszystko ładnie sie wchłonęło..Doktorek przeglądnał kartoteke...i w tym momencie zdecydował podac w tym cyklu letrozol,stwierdził ze endo mi tak nie zszarga jak clo-wczas to zauwazył.Kolejna wspaniała wiadomosc to to,ze monitoring w przyszłym tygodniu mam sobie sama gdzies zrobic bo przez ŚDM przyjazd do kliniki bedzie nie mozliwy,Kraków bedzie zablokowany-oczy wywaliłam na niego,tylko gdzie?do tych konowałów co przez trzy lata nic nie potrafili wskrzesic?Cóż cos zorganizuje se mysle,ja nie dam rady,ja??Mam zmierzyc pęcherzyki i dac znac sms-em..wyszłam z gabinetu i obrót spowrotem na piecie do niego,a zastrzyk pytam?Jak,gdzie,kiedy?Mówi ze przemyslał i w tym cyklu bez zastrzyku...fajnie mysle,czy dobrze w ogóle pomyslał,nie było ovu od bardzo dawna,letrozol to taki cudowny lek?To czemu nie jade na nim od początku se mysle...Jedziem do domu,wkurzona troche bo tyle pytan miałam a tym letrozolem i brakiem mozliwosci monitoringu wystraszył moje trzezwe myslenie.Mysle gdzie uderzyc do jakiego dobrego lekarza...dzwonie do doktorki która pracuje w klinice a ma gabinet niedaleko mnie-urlop do połowy sierpnia słysze-juz mnie nosi,dzwonie wiec o prywatną wizyte do doktorki u której byłam we czwartek bo na nfz juz mnie nie wcisnie-urlop dwa tygodnie słysze,ostatnia szansa moje miasto rodzinne dzwonie do lekarza u którego daaaawno nie byłam ale wiem ze ma dobre opinie-moze mnie wcisnąc we wtorek,uff co za ulga bede mogła oglądnoąc moje jaja po letrozolu.Poprosze go o zastrzyk tylko nie wiem czy przepisze tak w ciemno,bez sensu tak eksperymentowac..psychicznie myslami jestem dzis wykonczona,ale ciesze sie ze od jutra startuje,tylko z zastrzykiem czułam sie pewniej choc z drugiej strony gonadotropiny jest troche w moim organizmie wiec moze sie uda.Trudno sie mówi,trzeba brac na klate co sie da,a nóz widelec doktorek wie co czyni..z tego wszystkiego zapomniałam mu powiedziec ze potrzebuje kwas foliowy a do nastepnego cyklu mi braknie chyba ze po ovu kaze przyjechac by sprawdzic moje zawieszenie.....o rany,nadrukowałam,sorki ze przynudzam ale ciezkie dzis przeboje były
Moko, Ylya, Ania1602, tAnia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural