35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina a gdzie foto twojego arcydziela?
Witam sie z kawą jak zwykle w ogrodziePogoda wymarzona slonce i lekki wiaterek,nie czuje sie tego skwaru,idealny dzien na wycieczke rowerem ale moge pomarzyc...na popoludniu znów do pracy
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna bidulko Ty masz jakiś wolny dzień czy tak na okrągło pracujesz? Współczuję, nie fajnie pracować w niedzielę
U nas pochmurno i duszno, ciężkie powietrze
26 stopni
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dzień dobry
To ostatnia niedziela.......a jutro do pracy,koniec urlopu.Na szczęście ja budżetówka,wiec weekendy i popołudnia od 14:30 wolne,trochę lata jeszcze wyłapie.
Ja jutro jadę po skierowanie na histeroskopie,mysle że coś 1-2.08 tak ze w rym cyklu jeszcze możemy próbować pierwszy naturalny cykl od września,mam zapas testów obu i wspomagacze po ovulce.Bedziem z chłopem próbować
Kawę popołudniową chyba trzeba wypić to rozsiadam się obok leżaka Ylyi z swoim fotelem.Ciasto owocowe będzie pieczone wieczorkiem a dla Jagdy najdziwniejszy tort jaki robiłam dla fana klocków lego
http://static.pokazywarka.pl/i/6778285/731905/wp-20160723-13-20-48-pro.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:46
Goya77, Ylya, Ania1602, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Ania1602 wrote:Jagna bidulko Ty masz jakiś wolny dzień czy tak na okrągło pracujesz? Współczuję, nie fajnie pracować w niedzielę
U nas pochmurno i duszno, ciężkie powietrze
26 stopni
-
Karina fajny ten tort,płatek z foto lego prosty sposób,myslalam ze figurki robilas z masy marcepanowej a tu na łatwizne poszlas hi hi.Ale dobry tski sposób wymyslili...kiedys robilam tort dla córki kolezanki i miał byc z krecikiem,oj ukleilam sie tego krecika ukleiłam,juz wole dekoracje z czekolady albo kwiaty robie z gum "mamba"Antoś IVF,Julisia natural
-
Na łatwiznę fakt ,ale weź tu takiego bohomaza ulep
Osobiście to lubię klasyczne dekoracje ze świeżych owoców,jadalnych kwiatów sezonowych,cuda wychodzą z galaretki.Nie przemawia za mną masa cukrowa,wszystko zostaje potem na talerzykach a tort ma być smaczny do zjedzenia a nie wyglądania
Ylya, Moko, krycha.stara, rybka33 lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Oj, Jagna, współczuję tej roboty w weekendy! W ŚDM nic się nie poluzuje? Toż cały Kraków jest poza Krakowem, myślałam, że nikt poza mną nie będzie pracował, bo ja to gdziekolwiek bym nie była to i tak w pracy jestem
Goya, jak tam migrena? Pogoniłaś?
Karina, zdolniacha z Ciebie! Czy mnie się wydaje, czy ten tort jest z czymś zielonym? Tort szpinakowy?!krycha.stara lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Jagna ja bym się chyba oburzyła... Niech koleżanka sobie wybiera zaległości w innym czasie a nie latem, mogła brać na bieżąco... Poza tym dziwne, że szef się zgadza na takie coś... Współczuję Ci.
Ylya, krycha.stara lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:Jagna ja bym się chyba oburzyła... Niech koleżanka sobie wybiera zaległości w innym czasie a nie latem, mogła brać na bieżąco... Poza tym dziwne, że szef się zgadza na takie coś... Współczuję Ci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 00:22
-
Ylya wrote:Oj, Jagna, współczuję tej roboty w weekendy! W ŚDM nic się nie poluzuje? Toż cały Kraków jest poza Krakowem, myślałam, że nikt poza mną nie będzie pracował, bo ja to gdziekolwiek bym nie była to i tak w pracy jestem
Goya, jak tam migrena? Pogoniłaś?
Karina, zdolniacha z Ciebie! Czy mnie się wydaje, czy ten tort jest z czymś zielonym? Tort szpinakowy?!
Dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 00:34
Ylya lubi tę wiadomość
-
Goya77 wrote:Jagna 4 dzień boli mnie głowa i nawet fikać nie miałam siły zasnęłam wcześnie. Matko kochana to gdzie Ty pracujesz że ciągle w pracy?Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja spiłam kawkę i jadę do bratówki w odwiedziny do szpitala. Zaciążyła i ma kiepskie wyniki i dr ją do szpitala położył, żeby unormować. Cieszę się, że im się udało ale ciężko mi z tą radością... Trudno to wytłumaczyć
krycha.stara lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyGoya77 wrote:Napiszcie dziewczyny czy wasze starania zaowocowały? Macie dzieci juz? Czy te wszystkie badania, zabiegi przyniosly zamierzony efekt? Od dzis mam te dni i mam tez nadzieję. Ciao dziewczyny, dobrej nocy.
(rzucawka). Teraz moge robic doktorat z pediatrii. Tak sobie mysle, ze było isc na medycyne trzaskałabym teraz mase kasy i moze byłabym lepszym lekarzem niz idioci na NFZ i nie tylko.
karina76, Phyllis, jusst, Goya77, Ania1602, Ylya, MoBo, sandzu, Dani lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Pustelnia polykendowa trwa widze w najlepsze. Jagna, Ty w jakims hotelu robisz czy cos? Ze tak ciagle w pracy i w pracy, zmiany, sezon itp?
A reszta co? Poprzyklejala sie do tych lezakow czy jak?
ja się próbowałam przykleić, ale nie dało radywakacje były cud-malina, ale się niestety skończyły... witam siem zatem po urlopie, z którego przywiozłam... @
dziś pierwszy dzień w pracy i nie powiem - przyplątała się depresja pourloppwa, ale popołudniowa wizyta u kosmetyczki humor poprawiła
no i działam - umówiłam się do lekarza w przyszłym tygodniu: jestem gotowa na hsg, no i niech poradzi mi coś z tymi mutacjami MTHFR
ściskamkrycha.stara, Ania1602, Ylya, MoBo, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:u mnie sie udało po kilku latach, kilkunastu cyklach, 28, czy 27 ale mialam nieregularne wiec to ze 3 lata bylo staranek. Po inseminacji, kupie stymulacji, badaniach, rozkladania nog przed obcymi chłopami, użerania się z lekarzami, samozdiagnozowania. Urodziłam wczesniaka ale wszystko ok
(rzucawka). Teraz moge robic doktorat z pediatrii. Tak sobie mysle, ze było isc na medycyne trzaskałabym teraz mase kasy i moze byłabym lepszym lekarzem niz idioci na NFZ i nie tylko.
Powiedz mi czy w ktoryms momencie lekarze powiedzieli Ci co jest nie tak tzn. Co Ci dolega ze nie mozesz zajść w ciążę? Bo ja mam wrażenikoncawychodza nie wiedza gdy badania wychodza ok.Goya77 -
Goya77 wrote:Powiedz mi czy w ktoryms momencie lekarze powiedzieli Ci co jest nie tak tzn. Co Ci dolega ze nie mozesz zajść w ciążę? Bo ja mam wrażenikoncawychodza nie wiedza gdy badania wychodzaP ok.
Bardzo Ci gratuluję maleństwa. A jak znosilas ciążę?Goya77