35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dani mam nadzieje ze ten cud stanie sie nieswiadomie u ciebie :-)A jak sie mieszka w nowym gniazdku,okolicy?
Punkcja we srode,mam nadzieje ze wszystkie dotrwają bo zbiera mnie na ovulacje a tu jeszcze trzy doby czekania
Antoś IVF,Julisia natural
-
Phyllis a jeszcze z tego co pamiętam to jest jakaś mieszanka ziołowa na zrosty chyba Sroki, tu byś musiała poczytac na necie i poeksperymentowac.
Ja też się bałam laparo i to zbieg okoliczności tylko sprawił, że mi nie było dane, ale starać się w niepewności xx miesięcy nie chcialam.
Phyllis lubi tę wiadomość
-
Jagna - mieszka sie swietnie, spokoj tu taki i ogrodek mamy, ogolnie bardziej zielona okolica (wczesniej mieszkalismy w pustyni betonu,choc blizej morza niz teraz) i naprawde dobra energia. I dla planowanego bejbika jest juz pokoj
A punkcji przyspieszyc nie mozna? Np za 2 dni?Phyllis, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dziewczyny chciałam się z Wami podzielić moją nowiną
Wyszedł pozytywny test:)Rano zrobiłam test bo okres spóźniał się dwa dni i wyszły dwie grube krechy.Już się nieśmiało cieszę,ale przede mną jeszcze beta i chyba dopiero do mnie dotrze,ze TO jednak się stało
Póki co tysiące obaw i lęków ale najważniejsze ,że się udało. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i trzymam za Was kciuki,żeby każda doczekała się swojego największego Szczęścia!
Ania1602, Moko, bulkaasia, Dani, Margaret.Se, Liuliu79, Jastin76, MoBo, eM80, Ruda Paskuda, jusst, aszzka, Ylya, Active, Audrey Hepburn, She Wolf lubią tę wiadomość
-
tAnia gratulacje
tAnia, ana167 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dani wrote:Jagna - mieszka sie swietnie, spokoj tu taki i ogrodek mamy, ogolnie bardziej zielona okolica (wczesniej mieszkalismy w pustyni betonu,choc blizej morza niz teraz) i naprawde dobra energia. I dla planowanego bejbika jest juz pokoj
A punkcji przyspieszyc nie mozna? Np za 2 dni?a najleiej juz po wszystkim w oczekiwaniu na bete,bo obecnie mam pietra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:01
-
tAnia wrote:Dziewczyny chciałam się z Wami podzielić moją nowiną
Wyszedł pozytywny test:)Rano zrobiłam test bo okres spóźniał się dwa dni i wyszły dwie grube krechy.Już się nieśmiało cieszę,ale przede mną jeszcze beta i chyba dopiero do mnie dotrze,ze TO jednak się stało
Póki co tysiące obaw i lęków ale najważniejsze ,że się udało. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i trzymam za Was kciuki,żeby każda doczekała się swojego największego Szczęścia!
tAnia lubi tę wiadomość
-
tAnia lubi tę wiadomość
-
Gratulacje!spokojnej ciazy
beta na bank wyjdzie idealna
tAnia lubi tę wiadomość
-
Gratulacje tAnia!!!!! Cudownie! Spokojnej, zdrowej ciazy zycze. Nie martw sie na zapas teraz. Ciesz sie chwila
O ktorej tyle z nas tutaj marzy.
A u mnie chyba owulka jednak wlasnie nadchodzi bo szyjka wysoko i sluz wodnisty.
tAnia lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dziewczynki mam pytanie odnosnie butelek. Czy kupujecie i jakie?
Bo widze ze na liscie sa wpisane jakies dr.browns
Co do szpitali, ja rodziłam w okropnych warunkach ale bimbam na to, najwazniejsze ze opieka nad dzieckiem super. Ostatnio jechałam z taksiarzem ktory mowi ze jego zonka rodzila w zosce to niby najlepszy szpital -ze super sale, opieka i gada gada i sie okazało ze nawet usg dzieci nie miały zrobione co juz jest standardem w wielu szpitalach. Takze dla mnie moze byc i sala bez wc w ktorej lezałam po ale opieka nad dzieckiem ma byc odpowiednia, u nas 2 x dziennie przychodzili neonatolodzy na polozniczy i informowali o stanie zdrowia dzieci matki co tam lezały z dziecmi, itd itd.
Tania gratulacje
She swietnie ze ok
Jak tak Was czytam dziewczyny to dochodze do wniosku ze ci lekarze w klinikach to fajtłapy, zreszta jak wiekszosc innych...chcesz sie zdiagnozowac, to sam musisz dojsc do przyczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 09:31
tAnia, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Goya77 wrote:Hej tez mam guza na prawym płacie tarczycy, robiłaś biopsję tego guza?[/QUOTE
Hej
Nie nie miałam biopsji.Badam tą tarczycę co kilka miesięcy.Był moment że były 2 guzy,ale jeden się wchłonął.Żaden lekarz nie zasugerował mi ze jest potrzebna biopsja.Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1