35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia80 wrote:Hej,
A chodzisz gdzieś do kliniki ?
@Sylwia, nie myślę jeszcze o tymnadal mam nadzieję, że obejdzie się bez wizyty w klinice, aczkolwiek może powinnam się nad tym zastanowić. Zobaczę, jak się sprawy potoczą. Pozdrawiam Was cieplutko :*
-
Hej dziewczynki
Aniu ostatnio odpusciłam na maxa i ani nie zagladałam ani wykresu nie wypełniałam i mysle ze takie moje odpuszczenie przyniosło mi dwie kreskipierwszy raz odpusciłam pod kazdym wzgledem. Ciagle tego nie kupie i tamtego bo jak zajde to kasa zmarnowana i tym podobne. Teraz zaczynając od ovulki to nawet nie wiedziałam ze sie pojawiła, tylko na wykresie została zaznaczona co mnie tez zdziwiniło, bo pierwszy raz nie miałam zadnego bólu owulacyjnego ale fakt tempka wzrosła. seksik był tez chyba ze trzy dni albo cztery przed owu a tak szczerze to nie pamietam, dałam sobie spokoj i z tym ale syropek guajazyl fakt brałam ale skonczyłam go brac za wczesnie patrzac na owulke z wykresu. W tym tygodniu nakupowałam sporo rzeczy na odchudzanie, kremy itp bielizne dwa zestawy no a teraz stanik jeszcze chwilke sie nada ale na odchudzanie musi poczekac prawie 9 miesiecy, data waznosci jest długa
zatestowałam w piatek o 17tej, w tej chwili własnie wieszałam firanki i jakis diabeł wszedł we mnie i mowi testój, a miałam poczekac do 22go gdzie termin @ mam na 20tego ale z wiadomych wzgledów nie chciałam testowac szybko, jak widac cos mnie skusiło. Poszłam nasikac i poszłam dalej dokonczyc wieszac, po paru minutkach poszłam sprawdzic test ale byłam pewna ze jedna kreska a tu wielkie zaskoczenie az nie mogłam uwierzyc hehehhe no i dosc wyrazna kreska, najwyrazniejsza z tych wszyskich co robiłam we wczesniejszych ciążach testy, wiec nie mogła byc pomyłka a nast dnia rano znowu testa zrobiłam. Miałam zakupione cztery testy, wiec wszystkie musze wykorzystac i jutro kolejny tescik
Aszka:***
Pozdrawiam Was wszystkiejusst, aszencja, sylwia80, Bąbelek1980, Moko, Zuza6, bulkaasia, Dani lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Aniu ostatnio odpusciłam na maxa i ani nie zagladałam ani wykresu nie wypełniałam i mysle ze takie moje odpuszczenie przyniosło mi dwie kreskipierwszy raz odpusciłam pod kazdym wzgledem. Ciagle tego nie kupie i tamtego bo jak zajde to kasa zmarnowana i tym podobne. Teraz zaczynając od ovulki to nawet nie wiedziałam ze sie pojawiła, tylko na wykresie została zaznaczona co mnie tez zdziwiniło, bo pierwszy raz nie miałam zadnego bólu owulacyjnego ale fakt tempka wzrosła. seksik był tez chyba ze trzy dni albo cztery przed owu a tak szczerze to nie pamietam, dałam sobie spokoj i z tym ale syropek guajazyl fakt brałam ale skonczyłam go brac za wczesnie patrzac na owulke z wykresu. W tym tygodniu nakupowałam sporo rzeczy na odchudzanie, kremy itp bielizne dwa zestawy no a teraz stanik jeszcze chwilke sie nada ale na odchudzanie musi poczekac prawie 9 miesiecy, data waznosci jest długa
zatestowałam w piatek o 17tej, w tej chwili własnie wieszałam firanki i jakis diabeł wszedł we mnie i mowi testój, a miałam poczekac do 22go gdzie termin @ mam na 20tego ale z wiadomych wzgledów nie chciałam testowac szybko, jak widac cos mnie skusiło. Poszłam nasikac i poszłam dalej dokonczyc wieszac, po paru minutkach poszłam sprawdzic test ale byłam pewna ze jedna kreska a tu wielkie zaskoczenie az nie mogłam uwierzyc hehehhe no i dosc wyrazna kreska, najwyrazniejsza z tych wszystkich co robiłam we wczesniejszych ciążach testy, wiec nie mogła byc pomyłka a nast dnia rano znowu testa zrobiłam. Miałam zakupione cztery testy, wiec wszystkie musze wykorzystac i jutro kolejny tescik
Aszka:***
Pozdrawiam Was wszystkieYlya, Kazia, Ania1602, sylwia80, jusst lubią tę wiadomość
-
eM80 wrote:Margaret , gratki !!!
-
Margaret
Swoją drogą musiałaś mieć jakiś mega czuły test
aszencja, Margaret.Se lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyMoBo wrote:Magi takie nie planowane i zrezygnowane cykle są zawsze najlepsze
skoro seksior tyle dni przed ovu to będzie dziewczynka
kciuki za wasze zdrówko
Hehe, cwicza naszą cierpliwośc te dziewczynki! Buzka!
Margaret, graty!!!!!!
aszencja, Margaret.Se, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Margaret
Swoją drogą musiałaś mieć jakiś mega czuły test
Normalny test, no kreska nie była tak wyrazna jak ta druga co widnieje w okienku ale widac kreske od razumoze implantacja była wczesniej bo objawy zaczelam miec 4dp alectym razem wszystkie objawy olałam nawet mdłosci przez ostatnie sytuacje z cb
Ania1602, aszencja lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Magi takie nie planowane i zrezygnowane cykle są zawsze najlepsze
skoro seksior tyle dni przed ovu to będzie dziewczynka
kciuki za wasze zdrówko
Tak i ja jestem kolejnym dowodem na to
od razu pomyślałam sobie ze to jest dziewczynka i w dodatku tak silna, ze nie ma zadnej mocy ktora by mi ją odebrała
MoBo, Ania1602, Ylya, eM80, Moko, aszencja, Jot lubią tę wiadomość
-
A u mnie niespodzianka, jak nie urok to... Sztuczny cykl, przygotowania do crio, a tu dwa wielkie pęchole! Jakim cudem??? Jak miały rosnąć to nie rosły a jak nikt ich nie chce to się pojawiły.
MoBo, jusst, aszencja, Krakowianka, Dani lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Nie wiem. Dr kazał pobrać krew na LH, estradiol i progesteron. Wyniki jutro. Chyba trzeba czekać aż pękną i wtedy chyba można zrobić crio. Jeśli dobrze zrozumiałam, to taki jest plan. A mi przeszła myśl po głowie, czy by na tych pęcherzykach nie zrobić IUI, ale nie wiem czy tak można, czy one są wartościowe... Z tego wszystkiego nie pamiętam jakie dokładnie duże były, nie wiem czy nie pękną lada chwila. Zobaczę jakie wyniki jutro będą.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania
a moze to chodzi o to ze jestes juz zrezygnowana i jajca ruszyły pełna para
ciekawe co z tych wynikow wyjdzie...