35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_ wrote:Cześć dziewczyny, pokrótce moja historia: hormony w normie, własne owulacje, cykle regularne, mąż o.k., drożność w porządku, bakterii nie ma. Dwa lata starań, w tym dwa cykle z clo, cztery z letrozolem, w międzyczasie IUI bez powodzenia, ponad pół roku na metforminie (nie mam IO) i całą listą suplementów. I efektu brak. Co Wam pomogło?
Laparo-histeroskopia25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczynki, ja się pochwalę, dzisiaj rano siłami natury przyszedł na świat mój syn, dla mnie prawdziwy cud Trochę się pośpieszył ale dostał 10 punktów, waży 2,8 kg i lekarz twierdzi, że zdrów jak ryba
She Wolf, moremi, Moko, MoBo, Ylya, bulkaasia, Jurkowa, aszencja, jusst, Jot, Bąbelek1980, ana167, Phyllis, Dani, Ania1602, Magdusia06, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Kazia, prawdziwy gentleman! Zadbał o mamę, żeby nie dźwigała za dużo w brzuchu na ostatniej prostej. Gratuluję
aszencja, Moko, Kazia lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
PannaA wrote:Dołączam do Was dziewczyny mimo 34 lat. Wiem, że kolejna ciąża może być już po 35 roku. Teraz jestem w ciąży niestety :"puste jako plodowe" czekam na zabieg
Panna, bardzo mi przykro z powodu tego, przez co teraz przechodzisz... Eh.. Natura jest czasem bezlitosna..
Dobrze, że do nas wpadłaś, będziemy kibicować podczas kolejnych starań!
To Twoja pierwsza ciąża?hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Kazia ogromne Gratulacje! Najwazniejsze ze jestescie oboje zdrowi i oby tak dalej jakie imie dostał synek?
Kazia lubi tę wiadomość
-
Panna strasznie mi przykro, trzeba miec nadzieje i walczyc dalej.
Czesc Bea, ile masz lat?
Ja dzisiaj pol nocy nie spałam i nie wiem dlaczego ehh jak juz zasnelam to obudzilam sie na siku po godzinie i potem znowu po godzinie ehhh dzisiaj bede do niczego
Mobo opowiadaj co tam u naszej pieknej Sary słychac? -
Kazia gratuulejszyyyn Swietne info a rodzilas sn czy cc? Moze nie doczytałam.
Panna wspołczuje
Bea czasami jest trudnosc w procesie zagniezdzenia i nie ma jakby przyczyn typowo wyjasniajacych wiec wtedy tylko in vitro działa, bo juz masz proces bardziej zaawansowany.
Margaret ale Ty na l4?
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
aszencja wrote:
Margaret ale Ty na l4?
Na szczescie tak ale od razu czuje sie jeszcze gorzej ehhh a do tego wyszedl mi syfek na pol policzka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 12:06
-
A ja po wizycie,maluszek jest juz spory,nie chce za bardzo wspólpracowac.Dzis obral znów taką poze ze ciezko bylo go zmierzyc,poza tym chcielismy podglądnąc płec ale wcale nie ma ochoty tego ujawniac,poprostu zero przygotowania do wizyty jak zwykle.
Wyników z nift jeszcze nie ma,czekamy wiec.A to moja zawartosc brzuszka
Ylya, bulkaasia, Jurkowa, aszencja, MoBo, Bąbelek1980, Dani, Kazia, Moko, Zuza6, Jot, Kinga40, Ania1602, Magdusia06, Eltasz, jusst lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
to i ja się dorzucę do dobrych wieści, bo wizytę miałam zaraz po Jagnie
Dzidziol ma 8,14 mm i bije mu serducho, wiek ciąży zgadza się z obrazem z usg, więc chyba się szarpnę na suwaczek...
Wykupiłam pół sklepu z owocami i warzywami, gdyż ponieważ mój mi wręczył dwa dni temu porządną sokowirówkę i zarządził, że mam dbać. To idę wyciskać Zobaczymy, na ile starczy mi zapału...
Jurkowa, aszencja, MoBo, Bąbelek1980, Liuliu79, Kazia, Moko, Zuza6, Jot, bulkaasia, Ania1602, Eltasz, jusst lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Jagna,śliczny bejbik,obstawiam chłopczyka - ktoś przyjmuje zakłady??
Ylya-prawidłowo!Tak trzymaj!..chociaż przypomnialas mi jak w 6 mcu pohaftowalam ulubiona rukola...potem nie mogłam jej jeść kolejne pół roku..aszencja, Ylya lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia