Niskie AMH i wiek 43
-
WIADOMOŚĆ
-
Brałam chyba od października ten Biosteron, czasem też inne suplementy ale nieregularnie, raczej rzadko, ewentualnie kwas foliowy starałam się od września , też niesystematycznie. Teraz omijam fazę z estrogenem, bo niestety nie poukładało się wg planów. Zaczynam brać środek i zobaczymy czy coś w grudniu się uda.
Co sądzicie - czy Zoviraks lepiej odpuścić- chodzi o brodawkę na stopie- lekarka powiedziała , że w ciąży uważać na Zoviraks i na Wit A. A czy też uważać przy stymulacji… -
Gama81 wrote:Brałam chyba od października ten Biosteron, czasem też inne suplementy ale nieregularnie, raczej rzadko, ewentualnie kwas foliowy starałam się od września , też niesystematycznie. Teraz omijam fazę z estrogenem, bo niestety nie poukładało się wg planów. Zaczynam brać środek i zobaczymy czy coś w grudniu się uda.
Co sądzicie - czy Zoviraks lepiej odpuścić- chodzi o brodawkę na stopie- lekarka powiedziała , że w ciąży uważać na Zoviraks i na Wit A. A czy też uważać przy stymulacji… -
Maziulek wrote:Hej mam 40 lat staram się o ciaze i lipa.Zrobolqm badanie AMH I wynik słaby 0,78 .lekarz mówi że mam się nie martwić bo inne wyniki wskazują że normalnie owuluje więc jestem 100%koncepcyjna. Pije od miesiąca inofem,q10,kwasy omega,nie wiem jak jeszcze moge sobie pomóc, jakieś rady?Pozdrawiam
MMKL lubi tę wiadomość
-
Czesc, 6 lat temu 8 cykli in vitro z diagnoza dawstwo komorek. Udalo sie z 5 stymulacji miec corke zprzy amh 0,4. A teraz 4 miesiace temu urodzilam córke, zaszlam naturalnie. Fsh 12, a amh pewnie juz bida. Mam 43 lata💪
KasiaKP, pelnawiary, Gama81, Lwica_Lewka, MMKL, Ona_39 lubią tę wiadomość
-
Gosia 1982 wrote:Witam wszystkie staraczki.
Szukam trochę pocieszenia i nadziei, bo moje AMH 0,08 wiek 42. Jakoś tak ciężko mi się z tym pogodzić.MMKL lubi tę wiadomość
-
Gama81 wrote:Przerwana stymulacja, bo może jedna komórka by się w tym cyklu nadawała. Dalej czekam na kolejny cykl….Moze w wigilię wypadnie, więc będzie jeszcze ciekawiej.
-