adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewuszek, ja też się przyłączam i trzymam mocno ✊✊
Virginia, Ewuszek lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
Ewuszek, trzymam kciuki. - a jak sie czujesz i jakie nastawienie?ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
Virginia- wiedziałam✊ Kruszynka wgryzła się już na dobre😉
Ewuszek wiesz że trzymam kciuji mocnoooo✊✊✊✊🍀
Ja zaczęłam od dzisiaj estrofem- 6.10 jontrola endo i jak ok to pewbie gdzieś 12-13 transferujemy kropka😉Ewuszek, Kaśka28, parviflora, Pola84, Marmis, Virginia lubią tę wiadomość
-
Virginia wrote:Ewuszek, trzymam kciuki. - a jak sie czujesz i jakie nastawienie?
Jestem bardzo spokojna 🙂 pewnie zacznę stresować się w niedzielę 😉 ale cieszę się że transfer już w poniedziałek bo niepokoją mnie te statystyki covid coraz więcej tych przypadków i obawa że pozamykają klinikiVirginia lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, ale się dzieje ✊✊✊🍀🍀🍀
Na fioletowej będziemy się masowo rozpakowywac w październiku, więc ktoś brzuchy musi przejąć 🍀🍀🍀Ewuszek, Zuza6, parviflora, Pola84, Marmis, Virginia lubią tę wiadomość
-
U mnie 30.10 wg om, 28.10 wg transferu i usg genetycznego.
Ale czuję, ze to jednak będzie listopad.Zuza6, Marmis, Zocha, One, Virginia lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:U mnie 30.10 wg om, 28.10 wg transferu i usg genetycznego.
Ale czuję, ze to jednak będzie listopad.
Listopad fajny miesiąc 🙂👍 nie ma takich upałów jak w lecie. Ja urodziłam w lutym i przynajmniej się nie umeczylam przez te upaly. To już za chwilę spotkasz swoją córeczkę Elfia 😍ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość
-
One wrote:Elfia, Pola, Zuza-zaktualizujcie tp
Virginia-spokojnej ciąży i już żadnych takich🍀🍀🍀
Ewuszek-🍀❤️
Tp wg om 01.12.2020 a wg usg 04.12.2020. Ale Szymek będzie z końcówki listopada ze względu na cukrzycę i insulinę. Także dziewczyny w listopadzie zwalniam brzuszek. Mam nadzieję, że któraś przejmie to szczescie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 09:58
ElfiaKsiężniczka, Ewuszek, Sywi, parviflora, One, Virginia lubią tę wiadomość
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 09:59
Marmis, ElfiaKsiężniczka, Ewuszek, Morze_Bałtyckie, parviflora, One, Frendek, Virginia lubią tę wiadomość
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Pola84 wrote:
Pola84 lubi tę wiadomość
Marmis -
Virginia wrote:Wszystko jest ok !!! co za ulga...
Kropek ma juz 6 mm, osadzil sie grzecznie w macicy i sobie rosnie. Nawet juz bylo slychac bicie serca.
I pomimo wysokiej bety to raczej nie beda blizniaki (na 100% bedzie wiadomo dopiero w 8 tyg, bo na tak wczesnym etapie slabo widac)
Lekarz nie znalazl zrodla krwawienia, ktore zreszta skonczylo sie w nocy. Wszedzie juz bylo czysto. Lekarz uspokoil, ze czasem sie tak zdarza, ale tez powiedzial, ze trzeba monitorowac, bo nigdy nie wiadomo co sie dzieje.
Moze sie komus przyda, ale generalnie zasada jest taka, ze jak jest krwawienie i zuzywa sie srednio podpaske na godzine to trzeba jechac na pogotowie. Jak mniejsze krwawienie to trzeba sprawdzic usg najszybciej jak sie da, a jak tylko plamienie to raczej nie ma cos sie martwic.
Pielegniarka tez wspomniala, ze skurcze polaczone z intensywnym krwawieniem to na ogol nie jest dobry znak.Virginia lubi tę wiadomość
Marmis -
Pola, cudny synek ❤️❤️❤️
Pola84, Virginia lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, że faceci jednak są inni. Ja z obawami o geny, podobieństwo itp przy AZ a mój mąż ma tylko jedną wątpliwość, czy jeśli podejdziemy do az w Czechach to czy dziecko będzie mówiło do niego po czesku. Rozwalił mnie tym tekstem. Ja mam nadzieję na podejście w listopadzie/grudniu, o ile nie zamkną granic
Sywi, One, Marmis, Pola84, Maggi, parviflora, Virginia lubią tę wiadomość
-
Virginia wrote:To jakie teraz u was dziewczyny update'y? Kilka z Was mialo rozmowy z Czechami - macie juz terminy?
Super, ze wszystko ok u ciebie!! Aby tak dalej
Wczoraj dostałam lekarstwa wysłane pocztą z Czech za pośrednictwem Reprofitu.
Tak, że bez problemu doszły na czas.
Zaczynam estrofem za równy tydzień. Więc jak wszystko dobrze pójdzie to transfer około 20 - 22 października!parviflora, Frendek, Zocha, Marmis, Maggi, Sywi, Virginia lubią tę wiadomość
-
Morze_Bałtyckie wrote:Super, ze wszystko ok u ciebie!! Aby tak dalej
Zaczynam estrofem za równy tydzień. Więc jak wszystko dobrze pójdzie to transfer około 20 - 22 października!Morze_Bałtyckie lubi tę wiadomość
-
Morze_Bałtyckie wrote:Super, ze wszystko ok u ciebie!! Aby tak dalej
Zaczynam estrofem za równy tydzień. Więc jak wszystko dobrze pójdzie to transfer około 20 - 22 października!parviflora, Morze_Bałtyckie lubią tę wiadomość
Marmis