adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
lejlaa11 wrote:dziewczyny śmignęło mi gdzieś niedawno że jakas dziewczyna jest w ciązy a dzwonili do niej z OA.....proszę podpowiedzcie która to dziewczyna mam kilka pytań...dziekuje zgóry
-
Zocha wrote:Biorąc pod uwagę podejście biznesowe maca niedługo zrobią zestawy potransferowe albo otworzą mini stoiska w klinikach.
🤣🤣🤣🤣 -
Piekne wiesci dziewczyny jak tak dalej pojdzie to po tych wszystkich pazdziernikowych i listopadowych transferach to przerzucimy sie na nasz osobny grupowy ciazowy watek
Sywi, Ewuszek, Morze_Bałtyckie, parviflora, Zocha, Marmis lubią tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
Amilka wrote:O, dzięki za info, sama się zastanawiałam nad granicami.
My autem, mamy autostrada 150km i w sumie na szczęście cała trasa bo już u nas wjeżdżamy na autostradę
A czytaliście kiedyś wątek na którym Dziewczyny pisały że po transferze koniecznie frytki z maca trzeba zjeść? Podobno stary tłuszcz coś tam zawiera 😂 ja w tym transferze porzucam monokoncentrat z ananasa na rzecz frytek 🤣
O matko ale my faktycznie po transferze pojechaliśmy do maca także jak ma to pomoc to go dziewczyny!!!
lejlaa11 wrote:dziewczyny śmignęło mi gdzieś niedawno że jakas dziewczyna jest w ciązy a dzwonili do niej z OA.....proszę podpowiedzcie która to dziewczyna mam kilka pytań...dziekuje zgóryDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Millaa wrote:Dziewczyny, na tym wątku jestem nowa. Czy możecie mi orientacyjnie napisać jaki jest mniej więcej koszt AŻ. Będę bardzo wdzięczna.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Millaa wrote:Dziewczyny, na tym wątku jestem nowa. Czy możecie mi orientacyjnie napisać jaki jest mniej więcej koszt AŻ. Będę bardzo wdzięczna.
To zależy od kliniki 😉 ten temat był tu już wielokrotnie poruszany cofnij się kilka stron do tyłu2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Millaa wrote:Ok. Bardzo dziękuję.
-
Millaa wrote:Bardzo dziękuję. A możesz mi jeszcze napisać jakie warunki trzeba spełniać?
no cóż, konkretnych warunków nie ma. Jeśli nie możecie mieć dzieci z jakiegoś powodu to jest wskazanie. U mnie np brak komórek jajowych - niewydolność jajników w młodym wieku. Mąż wyniki wzorowe. Doktor proponował komórkę dawczyni lub adopcję zarodka . Zdecydowaliśmy się na AZ.
Leczenie w Artvimed w Krakowie, koszt to transfer plus wizyty i leki - można się zamknąć w 3000 tys. Niestety aktualnie brak zarodków w klinice. -
ElfiaKsiężniczka wrote:no cóż, konkretnych warunków nie ma. Jeśli nie możecie mieć dzieci z jakiegoś powodu to jest wskazanie. U mnie np brak komórek jajowych - niewydolność jajników w młodym wieku. Mąż wyniki wzorowe. Doktor proponował komórkę dawczyni lub adopcję zarodka . Zdecydowaliśmy się na AZ.
Leczenie w Artvimed w Krakowie, koszt to transfer plus wizyty i leki - można się zamknąć w 3000 tys. Niestety aktualnie brak zarodków w klinice. -
Millaa wrote:Bardzo Wam dziękuję za wszystkie informacje. Przeszliśmy już bardzo długą drogę i mamy Trzech Aniołków w niebie. Aktualnie jestem po szczepieniach u Prof. Malinowskiego i czekamy na Cud. Niewiele czasu nam zostało. Jestem pacjentką Gamety w Gdyni. Może orientujecie się jak tam wygląda sytuacja?
odfiltruj sobie wiadomości one, podchidzila właśnie tam i kilkukrotnie pisała jak u nich ta procedura wyglądaOne lubi tę wiadomość
-
Millaa wrote:Bardzo Wam dziękuję za wszystkie informacje. Przeszliśmy już bardzo długą drogę i mamy Trzech Aniołków w niebie. Aktualnie jestem po szczepieniach u Prof. Malinowskiego i czekamy na Cud. Niewiele czasu nam zostało. Jestem pacjentką Gamety w Gdyni. Może orientujecie się jak tam wygląda sytuacja?18’córka❤️
-
Hej! Potrzebuję porady. Mają dla nas 2 zarodki (Blastocysty z 5tej doby) klasy 3 i 2. Nie znam oznaczeń literowych, bo stosują je ponoć od 4 w górę. Co myślicie? Nie mam doświadczenia w tym temacie, bo nigdy nie dobrneliśmy do etapu blastocysty. Tej parze udało się uzyskać żywe, zdrowe urodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 21:32
-
Olinka w jakiej klinice?
ElfiaKsiężniczka pozwolę sobie Ciebie zacytować:ElfiaKsiężniczka wrote:blastki (hodowla do 5 doby) top quality.
Pierwsza cyfra to stopień rozwoju zarodka (5 oznacza blastocystę wydostającą się z osłonki)
druga cyfra to jakość węzła zarodkowego (1-najlepsza)
trzecia cyfra oznacza jakość trofoblastu