adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Marmis wrote:Za Twoja tez mocne✊✊✊🍀🍀 Ja mam schizy.. bo tak, jak chyba Kropka tez mam sen, ktory mnie przesladuje. Jak sni mi sie moj chlopak sprzed 20 lat - to zazwyczaj zwiastuje to cos nieprzyjemnego, niedobrego. Sni mi się raz na ruski rok albo i rzadziej .No i oczywiscie dzis musial. Wiec schiza juz jest...
-
Ewuszek wrote:Za wcześnie na sikańca ja miałam cień cienia w 6dpt ✊🍀
Marmis, Kropka za dobre wieści ✊🍀 ja wczoraj miałam wizytę niestety skróciła mi się szyjka i zrobiło rozwarcie na 1cm mam leżeć plackiem za tydzień kontrola mam nadzieję że ten mój mały krasnal jeszcze chociaż dwa tygodnie posiedzi w brzuszku.Ewuszek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj dostałam okres ale takich bóli to ja nigdy nie miałam. Brzuch i w krzyżach masakryczne boli. Krwawienie niezbyt i boję się czy tam wszystko się dobrze oczyści. Na wtorek umówiłam się do gina aby sprawdził. To moje poronienie to było bardzo dziwne bo nic mnie nie bolało w porównaniu z tym co jest wczoraj i dziś.
-
nuurra wrote:hejka kobietki...zaaglądam z krzaków dzis 3dpt....i cos mnie tknęło żeby zrobic progesteron i estradiol
Progestero spoko 23 ng/ml
ale Estradiol chyba cos nie tak....1500 ng/ml estrogen bioe 3x1 doustnie i 2x1 dopochwowo....lekarz zalecił dopochwowo bo w 13 dc było ok 125 ng/ml.....chyba zejde z tego dopochwowo....Marmis -
Laki21 wrote:Marmis musi być dobrze wierzę w to. O której masz wizytę. Pięknie bijącego serduszka Ci życzę. Chociaż powiem Ci że ja w sny wierzę. Mnie zaraz po transferze śniły się osoby których już z nami nie ma. Co rano wstałam to mówię do męża że ta czy ta osoba mi się śniła. Choć nie zawsze sny oznacząją coś złego.Marmis
-
Marmis wrote:Kurcze 5 tabletek estrofemu to chyba duzo. Nigdy tyle nie mialam. Zawsze 3x1 doustnie. A na pewno mialas i dopochwowo i doustnie brac? Ja przy wczesniejszych transferach na poczatku @ mialam wskazanie doustnie a jak się skonczy @, to dopochwowo. Ale juz ostatnio kazali mi brac tylko doustnie 3x1.
Jrszcze sprawdziłam dla pewności na zaleceniach lekarza..alle tak 5 tabletek -
Endo 8.2 progresteron 0.10 i estradiol 2900
zajęcia wysłane do Martiny i czekamy .
Moja gin chciała by transfer w piątek ponieważ w poniedziałek mam mieć wlew z accofilu.
Jeszcze po mału nie dociera do mnie. ..Virginia, Laki21, parviflora lubią tę wiadomość
-
kropka wrote:Endo 8.2 progresteron 0.10 i estradiol 2900
zajęcia wysłane do Martiny i czekamy .
Moja gin chciała by transfer w piątek ponieważ w poniedziałek mam mieć wlew z accofilu.
Jeszcze po mału nie dociera do mnie. ..kropka lubi tę wiadomość
Marmis -
Marmis, Kropka za dobre wieści ✊🍀 ja wczoraj miałam wizytę niestety skróciła mi się szyjka i zrobiło rozwarcie na 1cm mam leżeć plackiem za tydzień kontrola mam nadzieję że ten mój mały krasnal jeszcze chociaż dwa tygodnie posiedzi w brzuszku.
🍀🍀Ewuszek lubi tę wiadomość
Marmis -
Marmis wrote:No i jest dobrze. Pewnie od jutra kaza Ci brac proga. To transfer pewnie w czwartek - ale moze od niedzieli - wiec wstrzelisz sie w piatek. Mocne kciuki✊✊✊🍀🍀
-
Marmis, Kropka za dobre wieści ✊🍀 ja wczoraj miałam wizytę niestety skróciła mi się szyjka i zrobiło rozwarcie na 1cm mam leżeć plackiem za tydzień kontrola mam nadzieję że ten mój mały krasnal jeszcze chociaż dwa tygodnie posiedzi w brzuszku.
Ewuszek - juz jestes tak bliskoale zlecialo
i odpoczywaj sobie i nie martw sie. Rozwarcie 1 cm jest dosyc powszechne i czasem mozna jeszcze doczekac kilka tygodni.
Ewuszek lubi tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
nuurra wrote:a ja w ferworze radości dzis rano zrobiłam sikanca.....i biel Vizira:(....wykoncze sie ...wiem 4 dpt to wczesnie ..ale ja mialam podana bardzo dobrze rokujaca blastusię, i dodatkowo naciecie otoczki bylo...wiec no jak by nie patrzec cos musiało by byc gdyby sie udalo...
Nuuura - sama wiesz lepiej, ze troche za wczesnie
Ja mialam transfer 6 dniowca, ktory wychodzil juz z otoczki i na tescie ledwo co bylo widac kreske 7 dnia. Jeszcze masz chwilke. I wiadomo, ze najlepiej jakbys poszla na bete, no ale wiemy jak to jest LOLnuurra lubi tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
Kropka i Marmis - trzymam kciuki
kropka, Marmis lubią tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
Marmis wrote:No i jest dobrze. Pewnie od jutra kaza Ci brac proga. To transfer pewnie w czwartek - ale moze od niedzieli - wiec wstrzelisz sie w piatek. Mocne kciuki✊✊✊🍀🍀
-
Dziewczyny trzymam kciuki, za wizyty, endo i wszystkie sprawy, które obecnie Was trapią. Dawajcie znać!
kropka, parviflora, Ewuszek lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Hej, ja też już po wizycie. Endo 10 mm i od dzisiaj już biorę proga, metypred i mam zwiększyć acard z 75 na 150.
Opowiedziałam o tych przygodach z tym dziwnym cyklem i z tymi plamieniami bo dzisiaj mam nawet jeszcze takie bardzo delikatne ale sprawdzał wziernikiem i mówił że to wygląda jakby z szyjki macicy a ja mam nadżerkę. Dodatkowo na USG było widać jak to nazwał dr lekkie falowanie endo - czasem odczuwam takie jakby skurcze i martwię się, że to niedobrze no ale zobaczymy powiedział, że jeżeli w ciągu 2-3 dni znowu będę mieć jakieś takie plamienia, krawawienia to wtedy transferu nie będzie.
Podpisywaliśmy dziś dokumenty do AZ i mamy dwie blastki 3AA i 4 AB. Jeżeli wszystko będzie ok to transfer jest zaplanowany na środę 22.09 na 15.30.
Rozważaliśmy transfer 2 zarodków ale ponieważ oba są dobrej klasy to jednak chcemy transferować 1.
Majaaa, Nasta, Laki21, Robin27, Cherry78, Eweszy, Zuzanna., Virginia lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
Virginia wrote:Nuuura - sama wiesz lepiej, ze troche za wczesnie
Ja mialam transfer 6 dniowca, ktory wychodzil juz z otoczki i na tescie ledwo co bylo widac kreske 7 dnia. Jeszcze masz chwilke. I wiadomo, ze najlepiej jakbys poszla na bete, no ale wiemy jak to jest LOL
Musze wam olowiedziec to... 😂😂.... Nabrałam słuchajcie takiej ochoty na kukurydzę... 😂😂😂A ze mieszkam za miastem.... Na wsi..... W około pola.... Kukurydzy😉😉i oczywiście nie mogłam się powstrzymać poszłam do sąsiada.... A on że idź... Jak coś jeszcze znajdziesz nadającego się do jedzenia to bierz
.. 😂 Znalazłam 6 szt.... Zjadalm 3😂 i teraz leżę.... I Was czytam.... O rany już nic nie dam rady...
Maz patrzył na mnie jakoś dziwnie😂😂
Eweszy, Zuzanna., Virginia lubią tę wiadomość
-
Nuurra:) ja w pierwszej ciąży, tuż po tym jak się o niej dowiedzialam, miałam ogromną ochotę na Golonkę mimo, że nigdy dotąd jej nie jadłam i nawet nie potrafiłam wyobrazić sobie jak ona smakuje 😅 w końcu mąż mnie zabrał do Taurusa i zjadłam ogromną golonkę i bylam szczęśliwa:)
Marmis????Zuzanna., Virginia lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.