adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
parviflora wrote:Na betę na pewno nie pójdę wcześniej niż 4.10. A sikacze mam dwa w domu więc zobaczymy kiedy mnie podkusi - może 7 albo 8 dpt ( przy dwóch poprzednich transferach sikacze robiłam w 7dpt i jak byłam w ciąży to już wtedy wyszła 2 kreseczka).
Virginia lubi tę wiadomość
-
Kurde teraz przy wizycie w WC na papierze mocno czerwono 😔😏 czy to możliwe że okres ???? Kurde ale dziś 18 DC 😔 biorę tyle estrofemu 😣😣😣😣 teraz to i brzuch okresowo boli ,ale nie wiem czy nie z nerwów 😔 nie wiem co robić 😣 pisać do reprofit czy poczekać do południa 😔😔😔😔
-
kropka wrote:Kurde teraz przy wizycie w WC na papierze mocno czerwono 😔😏 czy to możliwe że okres ???? Kurde ale dziś 18 DC 😔 biorę tyle estrofemu 😣😣😣😣 teraz to i brzuch okresowo boli ,ale nie wiem czy nie z nerwów 😔 nie wiem co robić 😣 pisać do reprofit czy poczekać do południa 😔😔😔😔Marmis
-
Kropka a dużo tego jest czy tylko przy podcieraniu? Proga aplikujesz palcem czy jakimś aplikatorem ?Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
Było po 9 dość sporo takiej dość żywej krwi oczywiście zawał na miejscu...
Teraz cisza , sprawdzałam to w środku same resztki po utrogestanie ale czyste białe bez śladu krwi , ale brzuch boli jak na @ 😣😔
Tak mam cykl sztuczny .biorę dopochwowo utrogestan i estrofem -
Kropka nie denerwuj się, bądź dobrej myśli obędzie napewno dobrze 🥰
kropka lubi tę wiadomość
AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
kropka wrote:Czy w Reprofit przed transferem robią USG ? Jest możliwe żeby endometrium się np zapadło i stąd krwawienie ? Póki co czysto ale bol silny 😣[/Q
Tak robią.a masz możliwość gdzieś dziś zrobić USG byłabyś spokojniejsza.wiècej nie pomogè kochana nigdy nie miałam czegoś takiego. -
Laki21 wrote:kropka wrote:Czy w Reprofit przed transferem robią USG ? Jest możliwe żeby endometrium się np zapadło i stąd krwawienie ? Póki co czysto ale bol silny 😣[/Q
Tak robią.a masz możliwość gdzieś dziś zrobić USG byłabyś spokojniejsza.wiècej nie pomogè kochana nigdy nie miałam czegoś takiego.
No nic pozostaje czekać 😔 boję się tylko że przygotują ❄️ na daremnie 😔 -
Kropka a na kiedy masz transfer ?AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Dziewczyny, troche zmiana tematu. Moj maly juz ma kilka miesiecy i tak powoli sie zastanawiam czy chcialabym kiedys sprowac starac sie o drugie dziecko. I tu pytanie, czy ktoras moze po pierwszym AZ podchodzila do zwyklego IVF czy jednak od razu podchodzila do AZ?
Niby temat zamkniety, ale gdzies z tylu glowy chodzi mi czy nie sprowac jeszcze na swoich komorkach. Zawsze mialam ich duzo tylko, ze byly slabej jakosci. Zastanawiam sie czy udana ciaza zmienilaby cokolwiek.
Jak na razie to jest pytanie czysto teoretyczne - musze jeszcze odczekac po porodzie, na karku prawie 40 lat, no i koszty, ktore sa ogromne.
Co myslicie?ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
Hej kobietki melduję w wszem i wobec że 10 dpt... Beta 153..... Leki mam dalej brać a za 2 tygodnie wi, yta serduszkowa...... Ręce znowu mi się trzęsą...... 😂😂😂😍😍😍💞💞💞💞Kocham Was! Trzy ma kciuki za każdą z Was!
kropka, Alrauna1987, Eweszy, Majaaa, Laki21, parviflora, Cherry78, Tara2, Virginia, Marmis, Alutka77, Ewuszek, Zuzanna. lubią tę wiadomość
-
Virginia wrote:Dziewczyny, troche zmiana tematu. Moj maly juz ma kilka miesiecy i tak powoli sie zastanawiam czy chcialabym kiedys sprowac starac sie o drugie dziecko. I tu pytanie, czy ktoras moze po pierwszym AZ podchodzila do zwyklego IVF czy jednak od razu podchodzila do AZ?
Niby temat zamkniety, ale gdzies z tylu glowy chodzi mi czy nie sprowac jeszcze na swoich komorkach. Zawsze mialam ich duzo tylko, ze byly slabej jakosci. Zastanawiam sie czy udana ciaza zmienilaby cokolwiek.
Jak na razie to jest pytanie czysto teoretyczne - musze jeszcze odczekac po porodzie, na karku prawie 40 lat, no i koszty, ktore sa ogromne.
Co myslicie?
Hej
Ja mam synka z AZ I teraz też transferuje AZ jego biologiczne rodzeństwo. Na bank procedura odpada. Prawda jest taka że wszystkie leki obciążają organizm. Wychodzę z założenia że jak się teraz nie uda to Miki zostanie niestety jedynakiem ale ja conajmniej do 50tki muszę być na mega chodzienajważniejsze jest dziecko które już jest na świecie i które potrzebuje zdrowej mamy
takie mam podejście
Virginia lubi tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
kropka wrote:Jutro 😔
Nurra cudowna wiadomość 🍀🍀🍀AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
nuurra wrote:Hej kobietki melduję w wszem i wobec że 10 dpt... Beta 153..... Leki mam dalej brać a za 2 tygodnie wi, yta serduszkowa...... Ręce znowu mi się trzęsą...... 😂😂😂😍😍😍💞💞💞💞Kocham Was! Trzy ma kciuki za każdą z Was!
nuurra lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
nuurra wrote:Hej kobietki melduję w wszem i wobec że 10 dpt... Beta 153..... Leki mam dalej brać a za 2 tygodnie wi, yta serduszkowa...... Ręce znowu mi się trzęsą...... 😂😂😂😍😍😍💞💞💞💞Kocham Was! Trzy ma kciuki za każdą z Was!
Eweszy lubi tę wiadomość
Marmis