AID inseminacja nasieniem dawcy
-
WIADOMOŚĆ
-
jolcia1005 wrote:Już pozamiatane.. Beta negatywna.
Każda kolejna porażka boli mocniej
Jola właśnie weszłam na forum sprawdzić co u Ciebie, tak mi przykro Kochana 😔 Oby Twój ból szybko przycmily kolejne przygotowania. Co planujecie dalej?2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
01.2024: 9dpt beta 71 💗 bądź zdrów Maluszku ✨🙏🏻👶
2❄️❄️
The true miracle is having faith no matter what👣🍀
-
Macie rację, ten wątek potrzebuje już bardzo jakiegoś happy endu, trzymam więc mocno kciuki za poniedziałkowe bety ✊✊
My mamy w planie jeszcze 2 podejścia. A jeśli się nie powiedzie, to potem laparoskopia - mam już ustalony termin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 19:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mallagga wrote:I uleglam pokusie razem z mezem zobaczylam pecherzyk 22mm i endo 11 i stwierdzilam ze szkoda okazji. Ins w srode, wyzebralam progesteron 😊😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mallagga wrote:Wlasnie mialam o ciebie pytac!! To bedziemy para bo ja w srode zastrzyk kiedy masz brac?
Ja dostalam progesteron besinsWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 19:08
-
Mallagga, warunki bardzo dobre - nie dziwię się, że się skusiliscie;)
Agness, tylko beta prawdę Ci powie!
Happilyeverafter, robiłaś dziś betę?
Mallagga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMallagga wrote:Wlasnie mialam o ciebie pytac!! To bedziemy para bo ja w srode zastrzyk kiedy masz brac?
Ja dostalam progesteron besins -
nick nieaktualnyKamma9207 wrote:Nie Będzie zastrzyku będę brać duphaston po inseminacji zobaczymy co to będzie liczę ze się uda za pierwszym razem 😁 chociaż wiem ze to loteria Ale trzeba wierzyć!
-
nick nieaktualny
-
Mallagga ja tak naprawdę teraz czekam już na transfer.🙂 W piątek jadę zobaczyć czy wszystko jest oki a 12 września będę miała wtedy transfer. Jak to szybko wszystko zleciało.😱 A tak niedawno co jeszcze kułam się zastrzykami. I będę testować cos po 20 września. Tak bardzo bym chciała żeby w końcu się udało.starania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml
-
nick nieaktualnyKasia2602 wrote:Mallagga ja tak naprawdę teraz czekam już na transfer.🙂 W piątek jadę zobaczyć czy wszystko jest oki a 12 września będę miała wtedy transfer. Jak to szybko wszystko zleciało.😱 A tak niedawno co jeszcze kułam się zastrzykami. I będę testować cos po 20 września. Tak bardzo bym chciała żeby w końcu się udało.
-
nick nieaktualny