AID inseminacja nasieniem dawcy
-
WIADOMOŚĆ
-
Agness001 wrote:Dziś mija tydzień od AID. Testować będę w poniedziałek ale sikanego może dzień wcześniej 😉.
Ja testuje we wtorek, oby to był szczęśliwy tydzień dla nas wszystkich 😘 Jolcia Ty też jakoś niedługo? Dziewczyny jakieś objawy? Moja wyobraźnia pracuje, co chwilę mam jakieś symptomy, humory, już nawet męża przyzwyczajam że to przez hormony te moje wrzaski 😁 Lepiej niech się zaprawia a co 😉2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
01.2024: 9dpt beta 71 💗 bądź zdrów Maluszku ✨🙏🏻👶
2❄️❄️
The true miracle is having faith no matter what👣🍀
-
jolcia1005 wrote:Mam wynik progesteronu - jest dobry😊
Robiony 9 dni po iui wyszedł 21,88 (zakres referencyjny laboratorium dla fazy lutealnej 1,83-23,90)
Przynajmniej sprawdziłam, że to jest ok.happilyeverafter lubi tę wiadomość
-
happilyeverafter wrote:Ja testuje we wtorek, oby to był szczęśliwy tydzień dla nas wszystkich 😘 Jolcia Ty też jakoś niedługo? Dziewczyny jakieś objawy? Moja wyobraźnia pracuje, co chwilę mam jakieś symptomy, humory, już nawet męża przyzwyczajam że to przez hormony te moje wrzaski 😁 Lepiej niech się zaprawia a co 😉
-
Moja wyobraźnia też działa na najwyższych obrotach, kilka dni temu widziałam u siebie pozytywne objawy, ale teraz już nic i też się boje, że znowu będzie rozczarowanie.
Beta w sobotę, więc już blisko!
Sikacza nawet nie zakupiłam tym razem😜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mallagga wrote:Ja dzis pomazialam patyczkami policzki i wysylam pakiecik do badan na trombofilie!! Trzeba szukac i walczyc
W pazdzierniku uderze ze zdwojona sila 😎
I to rozumiem 😉😘2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
2❄️❄️
-
Agness001 wrote:U mnie jedynie lekki ból brzucha. Ciężko stwierdzić. "Tam" zrobiło się jakoś sucho i już myślę, że nic z tego. No ale cierpliwie czekam 😉.
Ehh najgorsze czekanie. Przy pierwszym razie się bardzo cieszylam, każdy objaw zwiastowal sukces. A tym razem na spokojnie, czekam cierpliwie co wiatr przyniesie.2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
2❄️❄️
-
jolcia1005 wrote:Moja wyobraźnia też działa na najwyższych obrotach, kilka dni temu widziałam u siebie pozytywne objawy, ale teraz już nic i też się boje, że znowu będzie rozczarowanie.
Beta w sobotę, więc już blisko!
Sikacza nawet nie zakupiłam tym razem😜
Trzymamy już kciuki Jolcia ✊ Och matko te stresy, im bliżej testu tym nerwowka się zaczyna, przynajmniej u mnie. Ja też nie robię sikaczy, zawsze jak testowałem to zawał serca prawie miałam. Jakoś na tą bete inaczej się czeka.jolcia1005 lubi tę wiadomość
2020r. Nasz Cud 🤍 nasze Życie 💕🧚♂️🧸🩰
2❄️❄️
-
nick nieaktualnyWitajcie,we wtorek miałam sono-hsg.Oba jajowody drożne ale spora ilość zrostów które przepchali mi...(ból jak sam skurwysyn) 😢 mam pytanie czy któraś z was miała IUI w tym samym cyklu co hsg? W poniedziałek mam monitoring od piątku zamierzam robić testy owulacyjne żeby wychwycić ten dzień.
Martwię się bo mam plamienie cały czas po tym hsg.. -
nick nieaktualnyKamma9207 wrote:Witajcie,we wtorek miałam sono-hsg.Oba jajowody drożne ale spora ilość zrostów które przepchali mi...(ból jak sam skurwysyn) 😢 mam pytanie czy któraś z was miała IUI w tym samym cyklu co hsg? W poniedziałek mam monitoring od piątku zamierzam robić testy owulacyjne żeby wychwycić ten dzień.
nick nieaktualny
-
Kamma9207 wrote:Witajcie,we wtorek miałam sono-hsg.Oba jajowody drożne ale spora ilość zrostów które przepchali mi...(ból jak sam skurwysyn) 😢 mam pytanie czy któraś z was miała IUI w tym samym cyklu co hsg? W poniedziałek mam monitoring od piątku zamierzam robić testy owulacyjne żeby wychwycić ten dzień.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgness001 wrote:Też miałam plamienia po drożności. Trwały chyba 2 dni. Również mocno bolało ale krótko. Aż nogi zaczęłam podkurczać. Może też coś przepchali ale nic nie mówili, tylko że drożne.
-
Cześć 😊 powiedzcie Cię mi dziewczyny czy któryś z waszych partnerów mial mutacje AZFc i przez to musieliscie się zdecydowac na AID?
Ona
AMH: 3.85 (2020)
On:
07.2019-pojedyncze plemniki 😦
mikrodelecje AZFc.., wnętrostwo..
17.11.2019 - biopsja mtese,
12.12.2019 - wynik: są plemniki😍
I transfer:
23.01.2020 - transfer w 3 dobie
Mamy ❄❄❄❄ 3dniowce
11dpt - 284.3mlU/ml, 13dpt - 960mlU/ml, 18dpt - 7063mlU/ml
06.10.2020 - Gabriela💖
II transfer:
5.11.2022- transfer
10dpt- 61♡
12dpt- 96..
14dpt- 138..
19dpt-170..
24dpt-325..szpital, podejrzenie cp, (methotrexate, cytotec)
III transfer:
09.10.2023 - transfer
15.06.2024- Wiktoria💖 -
nick nieaktualny
-
Już pozamiatane.. Beta negatywna.
Każda kolejna porażka boli mocniej -
jolcia1005 wrote:Już pozamiatane.. Beta negatywna.
Każda kolejna porażka boli mocniejstarania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml