Forum Starając się z pomocą medyczną AMH - jakie macie poziomy i jakie szanse?
Odpowiedz

AMH - jakie macie poziomy i jakie szanse?

Oceń ten wątek:
  • Tosia 1981 Autorytet
    Postów: 604 592

    Wysłany: 26 października 2014, 20:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymam kciuki za wtorek :-)

    Anatolka lubi tę wiadomość

    1 ICSI :-( 4 x crio :-( 2 ICSI :-( 07.04.16 crio :-(
    17.05 scratching 3 ICSI :-) 11/2017 zabieramy ostatnie śnieżynki do domu 7 dpt beta 55,98 9dpt 149,50 czekamy na Alicję :)
    1usa20mmw64c3yjj.png
  • latte Przyjaciółka
    Postów: 92 41

    Wysłany: 26 października 2014, 20:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za was dziewczynki ja idę jutro zrobić wyniki LH FSH AMH testosteron estradiol jutro 3 dc to akurat ok jak wyniki wyjdą słabe to od następnego cyklu klinika niepłodności aż się boję .

    10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
  • Anatolka Autorytet
    Postów: 8010 6903

    Wysłany: 26 października 2014, 20:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie prócz AMH będziesz miała pewnie na drugi dzień. Na AMH się troche czeka. Różnie tydzień do dwóch nawet - zależy gdzie.

    1usa3e5e6fqireg4.png

    3ca106616b.png
  • latte Przyjaciółka
    Postów: 92 41

    Wysłany: 26 października 2014, 21:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie czytałam że na AMH czeka się około dwóch tyg ale może pozostałe wyniki wykażą czy coś jest może nie tak

    10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
  • Anatolka Autorytet
    Postów: 8010 6903

    Wysłany: 26 października 2014, 21:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    latte wrote:
    właśnie czytałam że na AMH czeka się około dwóch tyg ale może pozostałe wyniki wykażą czy coś jest może nie tak

    lepiej, żeby wskazały, że jest "tak" niż "nie tak". Szybko będzie wiadomo dużo :) amh bedzie potwierdzającym dodatkiem :)

    1usa3e5e6fqireg4.png

    3ca106616b.png
  • Tosia 1981 Autorytet
    Postów: 604 592

    Wysłany: 26 października 2014, 21:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpisuje się pod tym co napisała Anatolka :-)

    1 ICSI :-( 4 x crio :-( 2 ICSI :-( 07.04.16 crio :-(
    17.05 scratching 3 ICSI :-) 11/2017 zabieramy ostatnie śnieżynki do domu 7 dpt beta 55,98 9dpt 149,50 czekamy na Alicję :)
    1usa20mmw64c3yjj.png
  • latte Przyjaciółka
    Postów: 92 41

    Wysłany: 26 października 2014, 21:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie że najlepiej by wskazywały na tak ale ja pesymistka raczej jestem :) wolę się nie nastawiać i miło się rozczarować :) i te moje 34 lata też pozytywnie nie nastawia dziękuję dziewczyny :-)

    10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
  • latte Przyjaciółka
    Postów: 92 41

    Wysłany: 27 października 2014, 18:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny czy możecie mi napisać czy moje wyniki są ok i czy ten stosunek fSH do LH jest dobry FSH 6,31 mIU/ml LH 2,08 mIU/ml Testosteron 32,50 ng/dl norma testosteron od 10,83 do 56,94 ng/dl i jeszcze estradiol 62 pg/ml normy 21-251 pg/ml

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:44

    10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
  • RobaG Przyjaciółka
    Postów: 68 32

    Wysłany: 27 października 2014, 22:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMH mam 0.84 a INHIBINA B 50.94
    i nic z tego nie wiem, bo niby wyniki do bani, a lekarz w ogóle nie zwrócił na nie uwagi...
    co z tym zrobić? jak to rozumieć? Jakie są Wasze opinie?

    Moje 4 kochane Aniołki
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 października 2014, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    RobaG wrote:
    AMH mam 0.84 a INHIBINA B 50.94
    i nic z tego nie wiem, bo niby wyniki do bani, a lekarz w ogóle nie zwrócił na nie uwagi...
    co z tym zrobić? jak to rozumieć? Jakie są Wasze opinie?
    no to musisz sie lekarza zapytac, bo norma dla AMH jest 1,5 ponizej obnizona, ale z tego co tu czytałam to dziewcyzny zachodziły i przy niskim AMH wiec roznie to bywa.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 października 2014, 08:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    latte wrote:
    cześć dziewczyny czy możecie mi napisać czy moje wyniki są ok i czy ten stosunek fSH do LH jest dobry FSH 6,31 mIU/ml LH 2,08 mIU/ml Testosteron 32,50 ng/dl norma testosteron od 10,83 do 56,94 ng/dl i jeszcze estradiol 62 pg/ml normy 21-251 pg/ml
    masz o,32 czyli wskazuje na niedomoge ciała zoltego ja mam tak samo, niby wtedy daja dhupaston badz luteine na 2 cykl. Ja mam 35 lat i AMH dobre, wiec nie znaczy to od wieku co od genetyki itd. Natomiast co do estradiolu to w normie.

  • latte Przyjaciółka
    Postów: 92 41

    Wysłany: 28 października 2014, 09:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka a bierzesz dhupaston bądz luteine jak tak to czy coś jest lepiej ja na 14 listopada umówiłam się na wizytę do invimedu może oni coś mi powiedzą konkretnego bo chodzę do gina i nic .

    10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 października 2014, 10:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    latte wrote:
    aszka a bierzesz dhupaston bądz luteine jak tak to czy coś jest lepiej ja na 14 listopada umówiłam się na wizytę do invimedu może oni coś mi powiedzą konkretnego bo chodzę do gina i nic .
    a z wawy jestes? Ja tez ide do invimedu. I mam dhupaston/luteine na 2 czesc cyklu.

  • latte Przyjaciółka
    Postów: 92 41

    Wysłany: 28 października 2014, 10:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie z wrocławia i tam idę do kliniki a kiedy masz wizytę może ten dhupaston/luteina pomoże na niedomogę ciała żółtego ja na razie nic nie biorę nawet wyniki sama zrobiłam bo i okazało się że nie za ciekawe nie będę chodziła już do gina na miejscu bo on mówi że wszystko jest ok i tylko prolaktyne i progesteron każe sprawdzać

    10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
  • Tosia 1981 Autorytet
    Postów: 604 592

    Wysłany: 28 października 2014, 11:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    latte masz rację że idziesz do kliniki bo gin z takim podejściem raczej ci nie pomoże a 14 już niedługo :-)

    1 ICSI :-( 4 x crio :-( 2 ICSI :-( 07.04.16 crio :-(
    17.05 scratching 3 ICSI :-) 11/2017 zabieramy ostatnie śnieżynki do domu 7 dpt beta 55,98 9dpt 149,50 czekamy na Alicję :)
    1usa20mmw64c3yjj.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 października 2014, 12:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    latte wrote:
    nie z wrocławia i tam idę do kliniki a kiedy masz wizytę może ten dhupaston/luteina pomoże na niedomogę ciała żółtego ja na razie nic nie biorę nawet wyniki sama zrobiłam bo i okazało się że nie za ciekawe nie będę chodziła już do gina na miejscu bo on mówi że wszystko jest ok i tylko prolaktyne i progesteron każe sprawdzać
    ja bralam dhupaston ale mi zmienil na luteine, tyle, ze u mnie problem z tarczyca, tez ide bo sie nastawiam na inseminacje.

  • bella84 Autorytet
    Postów: 2573 1486

    Wysłany: 30 października 2014, 00:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    RobA calkowicie rozumiem Twoje zSkoczenie wynikiem, rok temu w grudniu odebralam wynik amh 0,88, inhibina b 111; a przy inhibinie bylo ze wynik kontrolowano, lekarz i to nie jeden stwierdzil ze te wyniki sie kupy nie trzymaja bo amh ponizej normy inhibina super wiec nie gra cos, w styczniu powtorzylam tylko amh i bylo 0,51 ale to byl moj gorszy cykl pod kazdym wzgledem, nawet fsh mialam zabojcze wtedy i to sie nie powtorzylo wiecej- badalam potem co cykl fsh i bylo w miare ok 9 ( w styczniu 29) a jakos w ciazy jestem co prawda dzieki iui, ale lekarz twierdzil od poczatku ze jestem zdrowa a amh sie nie przejmowac :)

    wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Aneczka80 Ekspertka
    Postów: 168 56

    Wysłany: 30 października 2014, 19:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj miałam pobrane jajeczka i jeśli wszystko pójdzie dobrze - we wtorek będę miała transfer. Od dzisiaj mam zacząć duphaston, luteinę i witaminki i 0 stresu

    bella84, Giussta lubią tę wiadomość

    Aneczka80

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 31 października 2014, 08:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka80 wrote:
    Dzisiaj miałam pobrane jajeczka i jeśli wszystko pójdzie dobrze - we wtorek będę miała transfer. Od dzisiaj mam zacząć duphaston, luteinę i witaminki i 0 stresu
    powodzenia.

  • latte Przyjaciółka
    Postów: 92 41

    Wysłany: 1 listopada 2014, 09:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie ja też mam AMH 0,3 więc tragedia my dopiero zaczynamy 3.11 mamy badanie nasienia a 14.11 wizytę u lekarza w invimedzie ciekawe co nam za proponuje staramy się 8 miesięcy w tym byłam w ciąży ale w 10tc poroniłam.A ty jak się czujesz powodzenia.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 12:56

    10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego