AMH - jakie macie poziomy i jakie szanse?
-
WIADOMOŚĆ
-
trzymam kciuki za was dziewczynki ja idę jutro zrobić wyniki LH FSH AMH testosteron estradiol jutro 3 dc to akurat ok jak wyniki wyjdą słabe to od następnego cyklu klinika niepłodności aż się boję .
-
pewnie że najlepiej by wskazywały na tak ale ja pesymistka raczej jestem wolę się nie nastawiać i miło się rozczarować i te moje 34 lata też pozytywnie nie nastawia dziękuję dziewczyny
-
cześć dziewczyny czy możecie mi napisać czy moje wyniki są ok i czy ten stosunek fSH do LH jest dobry FSH 6,31 mIU/ml LH 2,08 mIU/ml Testosteron 32,50 ng/dl norma testosteron od 10,83 do 56,94 ng/dl i jeszcze estradiol 62 pg/ml normy 21-251 pg/ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:44
-
nick nieaktualnyRobaG wrote:AMH mam 0.84 a INHIBINA B 50.94
i nic z tego nie wiem, bo niby wyniki do bani, a lekarz w ogóle nie zwrócił na nie uwagi...
co z tym zrobić? jak to rozumieć? Jakie są Wasze opinie? -
nick nieaktualnylatte wrote:cześć dziewczyny czy możecie mi napisać czy moje wyniki są ok i czy ten stosunek fSH do LH jest dobry FSH 6,31 mIU/ml LH 2,08 mIU/ml Testosteron 32,50 ng/dl norma testosteron od 10,83 do 56,94 ng/dl i jeszcze estradiol 62 pg/ml normy 21-251 pg/ml
-
aszka a bierzesz dhupaston bądz luteine jak tak to czy coś jest lepiej ja na 14 listopada umówiłam się na wizytę do invimedu może oni coś mi powiedzą konkretnego bo chodzę do gina i nic .
-
nick nieaktualnylatte wrote:aszka a bierzesz dhupaston bądz luteine jak tak to czy coś jest lepiej ja na 14 listopada umówiłam się na wizytę do invimedu może oni coś mi powiedzą konkretnego bo chodzę do gina i nic .
-
nie z wrocławia i tam idę do kliniki a kiedy masz wizytę może ten dhupaston/luteina pomoże na niedomogę ciała żółtego ja na razie nic nie biorę nawet wyniki sama zrobiłam bo i okazało się że nie za ciekawe nie będę chodziła już do gina na miejscu bo on mówi że wszystko jest ok i tylko prolaktyne i progesteron każe sprawdzać
-
latte masz rację że idziesz do kliniki bo gin z takim podejściem raczej ci nie pomoże a 14 już niedługo
-
nick nieaktualnylatte wrote:nie z wrocławia i tam idę do kliniki a kiedy masz wizytę może ten dhupaston/luteina pomoże na niedomogę ciała żółtego ja na razie nic nie biorę nawet wyniki sama zrobiłam bo i okazało się że nie za ciekawe nie będę chodziła już do gina na miejscu bo on mówi że wszystko jest ok i tylko prolaktyne i progesteron każe sprawdzać
-
RobA calkowicie rozumiem Twoje zSkoczenie wynikiem, rok temu w grudniu odebralam wynik amh 0,88, inhibina b 111; a przy inhibinie bylo ze wynik kontrolowano, lekarz i to nie jeden stwierdzil ze te wyniki sie kupy nie trzymaja bo amh ponizej normy inhibina super wiec nie gra cos, w styczniu powtorzylam tylko amh i bylo 0,51 ale to byl moj gorszy cykl pod kazdym wzgledem, nawet fsh mialam zabojcze wtedy i to sie nie powtorzylo wiecej- badalam potem co cykl fsh i bylo w miare ok 9 ( w styczniu 29) a jakos w ciazy jestem co prawda dzieki iui, ale lekarz twierdzil od poczatku ze jestem zdrowa a amh sie nie przejmowac
-
nick nieaktualny
-
aneczka trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie ja też mam AMH 0,3 więc tragedia my dopiero zaczynamy 3.11 mamy badanie nasienia a 14.11 wizytę u lekarza w invimedzie ciekawe co nam za proponuje staramy się 8 miesięcy w tym byłam w ciąży ale w 10tc poroniłam.A ty jak się czujesz powodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 12:56