Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo niestety czekanie jest wpisane w życie staraczek...ciągle na coś czekamyStarania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
Frelcia__ wrote:No w sumie racja. Już oreo poprawia mi humor.Starania od 02.2016
2xIUI
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
evkill wrote:Zawsze tak jest z tym naszym leczeniem, że ciągle coś wyskakuje. Ja miałam mieć transfer za tydzień, już estrofen lykalam i też mi przełożył. Niby na styczeń ale już się nastawiamy że wyjdzie jakieś zapalenie endometrium i znów pewnie ch...a z tego będzie. Jak ma się udać to lepiej poczekać.
-
monik123 wrote:Ja czekam na tortille 😎🌯
A ja na upały 🤣bz10 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Frelcia__ wrote:Ja mam wrażenie że ja czekam a cała rzesza staraczek już urodziła albo jest po pozytywnej becie. Tylko nie ja.Starania od 02.2016
2xIUI
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
Baba1 wrote:Evkill jak ten estrofen jakieś skutki uboczne ? Będę go brała za pare dni i naczytałam się różnych rzeczy🤔😏
Baba1 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Frelcia__ wrote:Ja mam wrażenie że ja czekam a cała rzesza staraczek już urodziła albo jest po pozytywnej becie. Tylko nie ja.
Trasti lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Yoselyn82 wrote:A ja na upały 🤣
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
moja historia
Frelcia__ wrote:Mam tego świadomość ale to też nie poprawia mi nastroju. Chciałabym, żeby medycyna umiała pomóc każdej parze.
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2xIUI
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
evkill wrote:Przytyłam 2 kg a biorę go już 2 miesiąc. Po za tym czasem mam kłucie w jajnikach. Tyle.
evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie najbardziej rozbawił komentarz że często cykl po stymulacji udaje się naturalnie zajść w ciąże. Miałam ochotę powiedzieć : tia, a tu mi pociąg jedzie, bo tak mi ręce opadły. Najsmutniejsze jest to, że przestałam wierzyć w cuda. A to w tym wszystkim jest potrzebne.. wiara że się uda.
-
Frelcia__ wrote:Mnie najbardziej rozbawił komentarz że często cykl po stymulacji udaje się naturalnie zajść w ciąże. Miałam ochotę powiedzieć : tia, a tu mi pociąg jedzie, bo tak mi ręce opadły. Najsmutniejsze jest to, że przestałam wierzyć w cuda. A to w tym wszystkim jest potrzebne.. wiara że się uda.
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
evkill wrote:No wiem wiem nie u nas takie cuda. Ale teraz masz dużo zarodków. Ja wierzę w naszego doktorka. Wie co robi.
Pia88 lubi tę wiadomość
-
m_d_f wrote:Wiecie, ja mam dziecko, a i tak doświadczam wścibstwa i chamstwa ludzi, no bo jak to tak - jedynak. Pewnie to z wygody i w ogóle to krzywdzę biedne dziecko, bo nie chce mu rodzeństwa sprawić... Ludziom się nie dogodzi. Zawsze znajdzie się coś, co można skrytykować. Dlatego najlepiej mieć wywalone i robić swoje, a opinie innych ludzi mieć głęboko.
stare baby mówią: jedynaczka, bo co, wygodnie....
ehhh głupie babskaPia88, m_d_f lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MeHe wrote:Ha. Znam osobę, co zaszła naturalnie po punkcji z hipereką... transfer odroczony... a zostało jakieś niepobrane jajeczko to była 3 procedura.
Ja też nie lubię ciągle słuchać, jak to ktoś się starał parę lat i w końcu się udało, mam wrażenie że mnie ciągle to szczęście omija z daleka, dlatego Frelcia doskonale Cię rozumiem.Pia88, Yoselyn82, Frelcia__ lubią tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevkill wrote:Przez ten czas co jestem na forum były 2 dziewczyny, które miały bliźniaki w tym jedno naturalny a drugi z transferu.
Ja też nie lubię ciągle słuchać, jak to ktoś się starał parę lat i w końcu się udało, mam wrażenie że mnie ciągle to szczęście omija z daleka, dlatego Frelcia doskonale Cię rozumiem.evkill, Cichaa, monik123, Megii_81, Pia88, Yoselyn82 lubią tę wiadomość