Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ile dni przed @ pobolewa Was brzuch na naturalnych cyklach? Mnie ból zaczyna się 7-9 dni przed miesiaczka a pozniej dochodzi bardzo bolesny okres. Nie mam stwierdzonej edometriozy, ale zastanawiam się czy takie lekkie skurcze na tydzień przed okresem są czymś normalnym? Jak nie starałam się o dziecko to nawet nie zwracalam.na to uwagi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 18:47
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Właśnie dostalam okres, jutro dla świętego spokoju pójdę na betę.
Ale jestem tak zawiedziona, że chyba zostawię forum i wszystko co związane z dzieckiem.Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarita35 wrote:Dziewczyny, ile dni przed @ pobolewa Was brzuch na naturalnych cyklach? Mnie ból zaczyna się 7-9 dni przed miesiaczka a pozniej dochodzi bardzo bolesny okres. Nie mam stwierdzonej edometriozy, ale zastanawiam się czy takie lekkie skurcze na tydzień przed okresem są czymś normalnym? Jak nie starałam się o dziecko to nawet nie zwracalam.na to uwagi.
Sarita35 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Sarita35 wrote:Dziewczyny, ile dni przed @ pobolewa Was brzuch na naturalnych cyklach? Mnie ból zaczyna się 7-9 dni przed miesiaczka a pozniej dochodzi bardzo bolesny okres. Nie mam stwierdzonej edometriozy, ale zastanawiam się czy takie lekkie skurcze na tydzień przed okresem są czymś normalnym? Jak nie starałam się o dziecko to nawet nie zwracalam.na to uwagi.
Mnie zaczyna pobolewać dzień, maksymalnie dwa dni przed.Sarita35 lubi tę wiadomość
-
Bu wrote:Musiałabym podjechać do jakiegoś szpitala, nie będę kombinować. I tak dr P mówiła, że 5dpt już beta powinna być powyżej 5, a ja w 6dpt miałam <0,2 czyli kompletnie nic. I żadnych objawów. Czyli cieszyłam się, że nie było skurczy brzucha, a pewnie nawet zarodek nie podjął próby implantacji i dlatego tak dobrze się czułam cały czas.
a nie myślałaś o zmianie kliniki ? może akurat świeże spojrzenie inne pomysły, u mnie to pomogło.
👶 -
Megii_81 wrote:przykro mi
a nie myślałaś o zmianie kliniki ? może akurat świeże spojrzenie inne pomysły, u mnie to pomogło.
Bu nie poddawaj się..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 20:41
Szs -
Śnieżka90 wrote:Właśnie dostalam okres, jutro dla świętego spokoju pójdę na betę.
Ale jestem tak zawiedziona, że chyba zostawię forum i wszystko co związane z dzieckiem.Szs -
Ja mam tak jak ty, średnio tydzień jak nie więcej przed okresem już mnie pobolewa podbrzusze, a potem przychodzi okres i boli mocniej, puszcza na kilka dni i przed owulacją kilka dni wcześniej też mnie boli, owulacja to już jest katastrofa boli mnie jajnik że szkoda gadać, po owulacji 3 dni spokoju i zaczyna się właśnie ból tydzień przed okresem i tak w kółko, czy to jest normalnie nie mam pojęcia ale chyba nie bardzoStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Luna wrote:Ja mam tak jak ty, średnio tydzień jak nie więcej przed okresem już mnie pobolewa podbrzusze, a potem przychodzi okres i boli mocniej, puszcza na kilka dni i przed owulacją kilka dni wcześniej też mnie boli, owulacja to już jest katastrofa boli mnie jajnik że szkoda gadać, po owulacji 3 dni spokoju i zaczyna się właśnie ból tydzień przed okresem i tak w kółko, czy to jest normalnie nie mam pojęcia ale chyba nie bardzo
Mowilas o tym lekarzowi? Widzę, ze masz endometriozę. Moze ona wlasnie daje te objawymnie owulacja nie boli, ale wlasnie tak 7 dpo juz sa skurcze i trwaja az do @. Ja nie mialam jeszcze laparo i trochę się boję, ze sa jakies dodatkowe, wieksze problemy w srodku.
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Sarita35 wrote:Mowilas o tym lekarzowi? Widzę, ze masz endometriozę. Moze ona wlasnie daje te objawy
mnie owulacja nie boli, ale wlasnie tak 7 dpo juz sa skurcze i trwaja az do @. Ja nie mialam jeszcze laparo i trochę się boję, ze sa jakies dodatkowe, wieksze problemy w srodku.
Jak pytałam się ostatnio pani doktor dlaczego owulacja mnie tak boli a raczej kilka dni wcześniej to wspominała ze endometrioza może tak działać, bo innych objajow nie mam, dlatego nawet bym nie pomyślala że mam endometrioze gdyby nie laparoStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Luna wrote:Jak pytałam się ostatnio pani doktor dlaczego owulacja mnie tak boli a raczej kilka dni wcześniej to wspominała ze endometrioza może tak działać, bo innych objajow nie mam, dlatego nawet bym nie pomyślala że mam endometrioze gdyby nie laparo
A masz bardzo bolesne miesiaczki, lub np. plamienia przed?Ja:
ana2 slabo dodatnie,
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Sarita35 wrote:A masz bardzo bolesne miesiaczki, lub np. plamienia przed?
Bardzo bolesne nie, wystarczy apap exstra i jest ok, plamienia mam z 2 dni wcześniej takie brązowe a potem sie rozkręca normalny, nie przypuszczałam że to wina endometriozy bo siostra też ma a ona nie tylko ból że mdleje to bardzo mocne krwawienia, ale wychodzi ze każda może mieć inne objawyStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
Luna wrote:Bardzo bolesne nie, wystarczy apap exstra i jest ok, plamienia mam z 2 dni wcześniej takie brązowe a potem sie rozkręca normalny, nie przypuszczałam że to wina endometriozy bo siostra też ma a ona nie tylko ból że mdleje to bardzo mocne krwawienia, ale wychodzi ze każda może mieć inne objawy
Ja tez mam 2 dni przed plamienia i miesiaczki obrzydliwie bolesne. Biore przeciwbolowe kilka dni przed bo boję się tego bólu. A mogę zapytac u Was glowna przyczyna jest endometrioza? Czy mialas np bole przy stosunku?Ja:
ana2 slabo dodatnie,
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Sarita35 wrote:Ja tez mam 2 dni przed plamienia i miesiaczki obrzydliwie bolesne. Biore przeciwbolowe kilka dni przed bo boję się tego bólu. A mogę zapytac u Was glowna przyczyna jest endometrioza? Czy mialas np bole przy stosunku?
U mnie jest więcej przyczyn a która jest główna to niewiem, pewnie wszystko to razem powoduje że się nie udaje, zaczynaliśmy z uwagi na wyni męża a okazalo się że u mnie jest też dużo problemów, w lutym miałam laparo i jeszcze dodatkowo wyszła ta endomerioza, bóli przy stosunku nie mam, dobrze by było żebyś miała laparoskopie wtedy wszystko będzie jasne co w środku piszczyStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1%