Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Progesteron tak jak już dziewczyny pisały wydziela się pulsacyjnie, w zależności od pory dnia... jeśli się martwisz to nie ma przeszkód żeby brać go więcej, mi MP mimo tego że w dniu transferu miałam 50 dala i tak końskie dawki proga, lepiej więcej niż mniej, także jeśli się niepokoisz napisz do lekarza, albo od razu zwiększ dawkępaulity wrote:W 5dpt miałam 5.2ale w innym laboratorium martwi mnie ten progesteron bo miałam większy przy transferze

czytałam że masz bensis 3 razy 3, możesz dodać między tym utrogestan np. po jednej globulki do południa i popołudniu. Ja brałam 3x3 bensis i 2x2 utrogestan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:20
paulity lubi tę wiadomość
-
Ja brałam i to bardzo dużą dawkę bo 3000 🫣Justyna1501. wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was brała metformine ?1 Transfer : ❌ 5AA
2 Transfer : ❌ 5AB
3 Transfer : 18dpt 💔 CP
• Zmiana lekarza na MP ♥️♥️♥️
4 Transfer : 10dpt - 7,2 💔
14.07 Transfer kropeczka 5AA + immunoglobuliny 🍍🍟
5 dpt ⏸️
6 dpt ⏸️
7 dpt 46,3 Progesteron 32,27 ng/ml
9dpt 138,9
12 dpt 583,45
14 dpt 1372,6
21dpt mamy ciałko żółte, zarodek i serduszko 🩷
09.08 USG - wszystko dobrze 😍🩷
14.08 USG - rośnie maluszek 😍🩷
15.09 Prenatalne : wynik PAPP-A - Ok , USG - ok , Dziewczynka 🥹🩷
10.11 Połówkowe - ok , rośnie nam kruszynka 🩷🩷🩷
Na zimowisku:❄️❄️❄️

-
Ja biorę utrogestan 3×3 to sobie kupię bensis na dodatkowe dawkiJustyna1501. wrote:Progesteron tak jak już dziewczyny pisały wydziela się pulsacyjnie, w zależności od pory dnia... jeśli się martwisz to nie ma przeszkód żeby brać go więcej, mi MP mimo tego że w dniu transferu miałam 50 dala i tak końskie dawki proga, lepiej więcej niż mniej, także jeśli się niepokoisz napisz do lekarza, albo od razu zwiększ dawkę
czytałam że masz bensis 3 razy 3, możesz dodać między tym utrogestan np. po jednej globulki do południa i popołudniu. Ja brałam 3x3 bensis i 2x2 utrogestan.
Ale bez sensu badać w piątek jeszcze proga bo wtedy mam robić betę dla lekarza czy mu podać ta dzisiejsza? -