Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Zapominajka jak tam???? co dobrego? opowiadaj ♥
Dalej mam sie kłuc i jutro znów krew a po 2 h wizyta i USG.
NO MAM NADZIEJE....leo, Judytka, sonia86, malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Cos mi sie nie wyslalo.Napisze troche o sobie.Jestem po trzech nie udanych invitro (Anglia)wrocilam do Polski we wrzesniu. Trafilam do artemidy NA KOLEJNE INVITRO.Jestem 23 dzien stymulowana ,poniewaz przez pierwsze 10 dni nie mialam reakcji na leki i dr.Wasniewski powyzszyl dawki leku do maksimum i sie ruszylo(dawal 20%sznsy ze cos sie ruszy...a jednak )Na dzien dzisejszy moje pecherzykia sa trzy i mierza 17-18 mm.i prawdopodobnie w sobote do Bialegostoku na pick-up,ale jutro kolejny monitoring i wszystko bedzie wiadomo .moje amh baaardzo niskie a,wik 39 lat .Pierwszy raz jestem na forum ,wiec przepraszam .TRZYMAM KCIUKI ZA WAS DZIEWCZYNKI
zapominajka, malgos741, Bianka4, Aasiula lubią tę wiadomość
Ali.G. -
nick nieaktualnyAli.G witaj.
Ja tez podczas stymulacji jestem. Dzis jeszcze mam wizytę i zobacze ile u jakie pęcherzyki. Szczerze mam nadzieje na Puck up w weekend. Ale jak wyjdzie nie wiem. Moge dać znac wieczorem.
To moje pierwsze invitro mam 36 lat.
I bardzo wierze ze sie udaAli.G, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zapominajka i Ali G MOCNO ZACISKAM ZA WAS KCIUKI ♥
leo, malgos741, zapominajka, Bianka4 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ali G. pamiętaj, że czasami wystarczy jeden, życzę Ci żeby się pięknie zapłodniły i później zostały z Tobą
Bianka4, leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."