Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey. No byłam wczoraj u dr. I tak estradiol 903. Usg powiedział, ze w porządku. Ale oczywiscie nie spytałam ile jajeczek. ..,stres...asia-m-b wrote:Zapominajka jak tam???? co dobrego? opowiadaj ♥
Dalej mam sie kłuc i jutro znów krew a po 2 h wizyta i USG.
NO MAM NADZIEJE....
leo, Judytka, sonia86, malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Cos mi sie nie wyslalo.Napisze troche o sobie.Jestem po trzech nie udanych invitro (Anglia)wrocilam do Polski we wrzesniu. Trafilam do artemidy NA KOLEJNE INVITRO.Jestem 23 dzien stymulowana ,poniewaz przez pierwsze 10 dni nie mialam reakcji na leki i dr.Wasniewski powyzszyl dawki leku do maksimum i sie ruszylo(dawal 20%sznsy ze cos sie ruszy...a jednak
)Na dzien dzisejszy moje pecherzykia sa trzy i mierza 17-18 mm.i prawdopodobnie w sobote do Bialegostoku na pick-up,ale jutro kolejny monitoring i wszystko bedzie wiadomo
.moje amh baaardzo niskie a,wik 39 lat .Pierwszy raz jestem na forum ,wiec przepraszam
.TRZYMAM KCIUKI ZA WAS DZIEWCZYNKI
nick nieaktualny, malgos741, Bianka4, Aasiula lubią tę wiadomość
Ali.G. -
nick nieaktualnyAli.G witaj.
Ja tez podczas stymulacji jestem. Dzis jeszcze mam wizytę i zobacze ile u jakie pęcherzyki. Szczerze mam nadzieje na Puck up w weekend. Ale jak wyjdzie nie wiem. Moge dać znac wieczorem.
To moje pierwsze invitro mam 36 lat.
I bardzo wierze ze sie uda
Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zapominajka i Ali G MOCNO ZACISKAM ZA WAS KCIUKI ♥
leo, malgos741, nick nieaktualny, Bianka4 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ali G. pamiętaj, że czasami wystarczy jeden, życzę Ci żeby się pięknie zapłodniły i później zostały z Tobą
Bianka4, leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."

invicta Gdańska
super!