Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zaglądam tu praktycznie codziennie i cieszę z wami postępami i tym że jest nas coraz więcej
no cóż, ja dalej stoję w martwym punkcie, nawet @ nie nadchodzi.. i wszystko mi blokuje, a chciałabym być już na dalszym etapie
napiszcie proszę jak wygląda sprawa rozliczenia procedury inv (krótko mówiąc kiedy się płaci?)
-
bąbel wrote:Ali G trzymam kciuki
zapominajka jak jesteś stymulowana, imponująca hodowla
Ja doczekałam się nowego cyklu. zaraz po @ histeroskopia i z nowym cyklem ruszamy z in vitro3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyDziewczynki...
Ja jestem na genopeptylu pół ampułki i menopur 150 jednostek.
No niedługo jade na krew a popołudniu wizyta i bede wiedziała kiedy pick up.
Oby tam wszystko było oki.
Ali G....
Trzymam kciuki, odzywaj się...malgos741 lubi tę wiadomość
-
zapominajka trzymam kciuki ... musi być dobrze
sonia histeroskopię będę miała w szpitalu obok kliniki, dziewczyny z artemidy mnie umawiały. W piątek byłam na wizycie w klinice, a w sobotę dostałam telefon, że mam się pojawić w szpitalu w poniedziałek. Niestety z powodu infekcji odwołano mi zabieg i na wypisie ze szpitala mam informację, żeby w nowym cyklu po @ zgłosić się na oddział.sonia86, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no Zapominajka moje zaciśnięte ♥ w której dobie transfer, coś już powiedzieli?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
O jej a to że nie uzyskałaś żadnej komórki to znaczy że miałaś puste pęcherzyki czy komórki sie nie udało zapłodnić?? Kurcze współczuję ci:-(Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ali G. A mogę wiedzieć jaki masz poziom AMH? Bo też się nie pokoję bo nie mam też za wysokiegoJudytka871
Ali G. bardzo Ci współczuję.. nie wiem nawet jak mogłabym Cię pocieszyć.. ♥♥♥
Ali.G lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Trzymaj się kochana Ali G. Współczuję Ci i najważniejsze to sie nie poddawać. Wiem że to cholernie cieżkie, bo ja choć jestem tylko po 4 nieudanych inseminacjach , już mam dni że tylko się płakać chce. I chciałabym podejść do invitro ale boję się "klęski" i że sie załamię całkowicie.Judytka871
nick nieaktualny