Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie bardzo. Ale jutro musi byc lepiej.
A do do pobrania komórek to pamietam ze do doktora powiedziałam ze to super ze aż tyle pobrali. A On na to ze super to bedzie jak wyjde z dzieckiem na spacerAli.G, Judytka, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapominajka mam nadzieję, że Twoje maluszki ładnie się dzielą
Powiedz mi czy pamiętasz jak zaczynałaś gonapeptyl byłaś już po badaniach? czy tego samego dnia kiedy zaczynałaś miałaś badania?
U mnie wizyta w piątek 18.12 i właśnie tego dnia mam mieć badania oraz zacząć gonapeptyl. Pamiętasz ile zapłaciłaś za komplet badań?Judytka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ali.G wrote:Judytka, a jaki masz poziom amh?Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Judytka jeśli lekarz tak mówi, to znaczy, że nie ma sensu tracić czasu, choć z drugiej strony cuda się zdarzają na każdym kroku.. jesteś młoda ale wynik faktycznie niski..
ja dla odmiany mam 38 lat moje amh to 2,2 a i tak w ciążę nie zachodzęAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
No tak bo każdy organizm jest inny. I lekarz mnie trochę wystraszył tym zdaniem że nie ma co tracić czas. Straszne. Czemu nas to spotyka. Tak bardzo się pragnie tego maleństwa a nic nie wychodzi.Judytka871
Chyba w styczniu wybiorę się do Kliniki i porozmawiam z lekarzem o tej całej procedurze i jak wygląda całe podejście do invitro. Bo póki co nie wiem za wiele i boję się że nie dam rady psychicznieJudytka871
Hej Kobietki
Ali G przykro mi
Zapominajka, asia trzymam mocno kciuki
judytka niestety to nie są łatwe tematy, ale trzeba wierzyć, że wszystko bezie dobrze. Ja sama dokładnie też nie znam jeszcze szczegółów i cholernie się boję... ale ja już nie mam wyjścia. Nawet jeśli się nie uda, to będzie mi łatwiej pogodzić się z tym, że nie będę mamą bo spróbowaliśmy wszystkiego. Ale na razie nie dopuszczam takiej myśli, że się nie uda.
MUSI SIĘ UDAĆzapominajka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Zapominajka mam nadzieję, że Twoje maluszki ładnie się dzielą
Powiedz mi czy pamiętasz jak zaczynałaś gonapeptyl byłaś już po badaniach? czy tego samego dnia kiedy zaczynałaś miałaś badania?
U mnie wizyta w piątek 18.12 i właśnie tego dnia mam mieć badania oraz zacząć gonapeptyl. Pamiętasz ile zapłaciłaś za komplet badań?
Dziś dzwoniłam do laboratorium, podobno zaplodnilo się 8 zarodków, ale trzeba czekać jak się będą dzielić Jutro ma zadzwonić do mnie dr Domitz zobaczymy
Martwi mnie ten mocny ból podbrzuszasonia86, malgos741 lubią tę wiadomość
-
O Jezusie 8 zarodków to piękny wynik będą się dzielić będą ♥ nic się nie martw zrobią Ci pewnie usg przed transferem. A brzuch boli, bo dużo pęcherzyków miałaś Nie jest twardy? innych objawów nie masz? np: biegunka? nie zamartwiaj się na zapas, zobacz jak cudnie 8 zarodkówAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyNo dzwonił Pan dr okazało się ze jest juz 9 zarodków, różnej jakości. Trenswer w piątek..
Ale brzuch mocno boli, szczególnie jak pochodzę.
Martwię się. .ale biegunki nie mam, raczej zatwardzenie, i to też nie poprawia stanu.leo, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny