Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co u nich to się trafia co chwilę do kogoś innego.. niby dr Domitrz ale wczoraj miałam wizytę u dr Waśniewskiego a jeszcze wcześniej u dr Przybyłowicza.. nie podoba mi się polityka tej klinikiAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już z nim rozmawiałam
Powiedział, żebym zaczęła genopeptyl dziś i wizyta 30 grudnia u niego
Już jestem spokojniejsza
Dziękuję Ci za troskę ♥
no to biorę się za świąteczne porządki
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nie możesz i to nie niby niech Cię mąż zastąpi
ja jeszcze mogę i się nie wywinę
a masz zwolnienie? i jak to było po punkcji pracowałaś? czy zwolnienie?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyasia... Tylko troche posprzatalam.
Wiesz , po punkcji bardzo cierpiałam. A byłam na wyjeździe służbowym. Zwolnienia nie brałam. Mam specyficzną prace.
Ale niedługo mam troche wolnego.
Po punkcji ciezko było, podobno. Uwagi na pobraną duża ilośc komórek.
-
ja się zastanawiam czy zwolnienia nie wziąć po transferze.. niby nie lubię siedzieć w domu, bo wiem, że będę się nakręcać ale.. jeszcze pomyślę, zastanowię się
A jak tam Wasze dwa zarodeczki? zamrożone? czy jeszcze obserwują?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyAsia... Po swoich przejściach to bardzo żałuje że nie wzielam wolnego. Wiesz jak pobiorą Ci większa ilośc komórek to mozesz sie czuć nieciekawie.
No to czekanie jest ciezkie, ale na każdym etapie. Po punkcji oczekujesz z niecierpliwością czy cos sie zaplodni czy bedą mocne, mnie to tego strasznie brzuch dokuczał i bałam sie ze nie dojdzie do transferu. A teraz po transferze to czekanie..,ojej. No sama zobaczysz. No ale co nam pozostało....
Do embriologa nie dzwonię. Wiem ze jeden jest zamrożony. A dwa pozostałe zobaczymy.
A Twoje samopoczucie ? -
Wiem kochana, że czekanie jest ciężkie ♥ nawet starania bez ivf to co miesięczna nadzieja, oczekiwanie, tragedia.. a co dopiero po ivf.. już to raz przechodziłam, ale wtedy jakoś tak na spokojnie.. co będzie to będzie, a teraz wiążę z tym OGROMNE nadzieje i bardzo boję się rozczarowania..
Wspieram Cię w tym czekaniu i modlę się byście 28.12 byli bardzo szczęśliwimalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
Nie martw się mój powiedział dokładnie to samo.. ze najbardziej boi się tego, ze już się nakręcam, że się uda i moje rozczarowanie przy ewentualnej porażce będzie tragedią.. ale ja na razie o tym nie myślę, na razie nie biorę pod uwagę ewentualnej porażki.. trzymam się tego, że się udaAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1 wrote:Witam,
jestem tu nowa, więc moje pierwsze pytanie będzie odnośnie ceny IVF w klinice Artemida.
Dziękuję i pozdrawiam
Koszta są różne. To zalezy od nastepujacych składników czy bedziesz podchodzic komercyjnie, czy na fundusz, czy bedziesz miała np.przy podejsciu komercyjnym refundowane leki.... -
nick nieaktualnyAnia1...ja podchodziłam komercyjnie...wiec nie wiem jak to z funduszem...
Ogólnie komercyjne IVF w Artemidzie. to koszt ok 8000 zł. ja tak licze z lekami refundowanymi, dodatkowymi badaniami, wizytami, oraz ja np. dwa dojazdy z noclegiem z Białystoku. -
Witaj Ania
Z tego co wiem, to olsztyńska Artemida nie ma podpisanej umowy na fundusz.. chyba, że podpinają po Białystok.. musiałabyś się dowiedzieć i pośpieszyć, bo program jest na wygaszaniu
Zapominajka jak samopoczucie? uśmiech jest?
Ja się rozchorowałam i mam antybiotyk mam nadzieję, ze jajka na tym nie ucierpią! dobrze, że to teraz, a nie później..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyWitaj Asia... U mnie ok. O ile mozna tak powiedzieć. Działa pracy dużo sie działo wiec tak bardzo nie miałam jak obrumienić wszystkim myślec.
No czekam i musze byc cierpliwa. Na szczescie juz nie mam bólów tego podbrzusza, wiec się cieszę i przygotowuje sie do Świąt:)
A mocno chora jestes? A jakie leki bierzesz ???