Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey. Dziewczynki:) wróciłam. Pan dr zadecydował o podaniu jednego zarodka 3AA. Jeden na pewno do zamrożenia. A dwa ktore zostały jeszcze obserwują.
Teraz czuje sie dobrze. Ale stres był wielki.
No i nadeszło czekanie, 28 XII - test:)leo lubi tę wiadomość
-
oooo kochana pięknie! ♥ masz maleństwo w sobie mocno zaciskam kciuki aż do 28.XII o ile nie zatestujesz szybciej
ja dziś byłam na wizycie mam receptę na gonapeptyl zaczynam zastrzyki za 4 dni
Zapominajka pamiętasz ile płaciłaś za gonapeptyl i za menopur?? kupowałaś w aptece pod gryfem?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak mam refundowane dzięki Bogu, bo wiem, że menopur bez refundacji grubo ponad 800 za 5 fiolek chyba..
A powiedz mi Zapominajka pamiętasz jak u Ciebie protokół szedł w którym dniu maverlonu włączyłaś gonapeptyl? po ilu dniach później miałaś menopur? i jak długo ten ostatni? :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
zapominajka wrote:Hey. Dziewczynki:) wróciłam. Pan dr zadecydował o podaniu jednego zarodka 3AA. Jeden na pewno do zamrożenia. A dwa ktore zostały jeszcze obserwują.
Teraz czuje sie dobrze. Ale stres był wielki.
No i nadeszło czekanie, 28 XII - test:)3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Asia....korzystałam z apteki pod Gryfem. A menopur brałam od 1.12 do chyba 10.12
11.12,wieczorem zastrzyk z Ovitrelle ...,
Aha i to menopuru miałam 150 jednostek a genoprptylu pół ampułki.
Asia... Dasz radę....jak cos to pytaj.
Dzięki Zapominajka
Ja się martwię, bo mi kazał brać gonapeptyl od 19 dnia brania menopuru, ale jak wszystko wyliczyłam to wizyta w 12 dniu brania gonapeptylu wypadnie mi 3.01 niedziela, a mówił, że jeśli wypadnie w weekend to pojawić się wczesniej a wczesniej czyli piątek jest 1.01 i nie pracują więc nie wiem czy mam zacząc gonapeptyl wczesniej tak by mi wyszła wizyta 31.12 ojezuuuuuuAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny