Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Judytka wrote:Aha. Czyli najpierw cykl na tabletkach anty a dopiero w kolejnym cyklu pełna stymulacja tak
malgos741 lubi tę wiadomość
-
zapominajka wrote:Ja jestem u dr Domitza ale i Zbroch i Domitrz z B-stoku. Są profesjonalistami. Ja juz jestem podczas stymulacji.Brałam antykoncepcję. a teraz od tygodnia zastrzyki gonapeptylu, za tydzień dojdzie do tego jeszcze menopur - kolejne kłucia. 7 XII usg i ocena pęcherzyków i decyzja kiedu punkcja...i tak... jestem w szoku jeszcze ale działam...
Ps. ja też byłam u tych dwóch lekarzy01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja to bym chciała poczekać na moment kiedy będa juź punkcje i transfery wykonywane w olsztynie. Gdyż mam trochę utrudniony dojazd do Białegostoku bo i tak do olsztyna mam 80km. Ale mam nadzieję że od stycznia zaczną działać w Olsztynie.
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
nick nieaktualnyJudytka wrote:Ja to bym chciała poczekać na moment kiedy będa juź punkcje i transfery wykonywane w olsztynie. Gdyż mam trochę utrudniony dojazd do Białegostoku bo i tak do olsztyna mam 80km. Ale mam nadzieję że od stycznia zaczną działać w Olsztynie.
-
zapominajka wrote:Ja jadę do Białegostoku, o ile wszystko pójdzie ok. Tam jest bardzo bardzo dobre laboratorium i embrolodzy warto...01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja już chyba grudzień sobie odpuszczę, dzisprzyszła @ po nieudanej 4 iui W styczniu pójdę na wizytę aby się wszystkiego dowiedzieć, jak wygląda cała procedura i jakie są koszta bo boję się że może mnie to przerosnąć.Judytka871
Judytka przykro mi, my po 4 nieudanej IUI zdecydowaliśmy się na in vitro komercyjnie. Koszt około 7 tysięcy złotych z lekami. Dzisiaj miałam mieć histeroskopię, bo wykryto u mnie polipa, ale zabieg został odwołany bo najpierw muszę wyleczyć infekcję, która nie wiadomo skąd się przyplątała. Jestem zła bo co krok do przodu, to znowu się cofamy ...
Judytka lubi tę wiadomość
-
czesc jestem tu pierwszy raz, staramy się o dziecko od 3 lat. Jestem po drugiej inseminacji w Artemidzie w Olsztynie i pewnie nie udanej drugą inseminację miałam wczoraj (16dc), dzien przed inseminacją miałam zastrzyk z ovitrelle, a dziś mija 48h po ovitrelle na kontrolnym usg okazało się że pęcherzyki nie pękły. Miał tak ktoś, a może pękły komuś później?Coś mi się wydaje że to wszystko odbywa się nie tak! Lekarze nie starają się wycelować z inseminacją we właściwy moment, każdego dnia przyjmuje inny lekarz, mający inne zdanie niż poprzednik. Trochę to wszystko jest naciąganie. Czy komuś w ogóle udała się inseminacją w Artemidzie w Olsztynie?zosia
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja też jestem tu nowa. I również bardzo jestem ciekawa czy pomimo tego, że Artemida w Olsztynie działa tak krótko to którejś z Was udalo sie zajsc w ciaze? Bo pomimo tego, że jestem mamą 3 letniego chłopca (naturalne, bezproblemowe poczęcie) to po 1,5 roku starań o drugie dziecko okazało się, że mój mąż ma za mało plemnikow. Teraz jestem przed sprawdzeniem droznosci jajników. A później chcemy podejść do inseminacji.
-
Bąbel to teraz jesteś przed invitro jeszcze tak? Transfer i punkcja w Białymstoku tak? Trzymam kciuki że wszystko ci się uda. Mnie troszkę przerażają koszta invitro, ale coś trzeba robić w walce o te wymarzone maleństwo.Judytka871
Zapominajka może Ty tak miałaś?
od 5 d.c biorę marvelon
co jakiś czas taki zabarwiony śluz
ale dziś 14 d.c konkretnie, ból brzucha jak na okres no i krwawienie aż normalnie musiałam tampona przeprosić.. też tak miałaś?? bo ja już zaczynam się denerwować od 16 mam zacząć zastrzyki a tu takie dziwne rzeczy..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
To teraz pozostało ci czekać a te czekanie jest najgorsze. A do jakiego lekarza chodzisz? Jaki lekarz zlecił Ci stymulację? Bierzesz juz jakieś leki??Judytka871
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Zapominajka może Ty tak miałaś?
od 5 d.c biorę marvelon
co jakiś czas taki zabarwiony śluz
ale dziś 14 d.c konkretnie, ból brzucha jak na okres no i krwawienie aż normalnie musiałam tampona przeprosić.. też tak miałaś?? bo ja już zaczynam się denerwować od 16 mam zacząć zastrzyki a tu takie dziwne rzeczy..malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeśli macie możliwość komercyjnie wykonać ivf to się spieszcie bo do 1 lipca będzie można robić na nfz... szkoda czasu na iui..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Nie marte się, ja też miałam plamienia i nie wiedziałam czy to początek miesiączki czy co ... teraz, po miesiączce oprócz genopeptylu biorę menopur od dziś. W pn usg
no tak tylko, że ja mam plamienia od jakiegoś czasu a dziś to normalnie takie jakby krwawienie miesiączkowe.. i weź się tu człowieku nie martw a miało być usypianie a tu nic nie śpi
zaczynam genopeptyl dopiero po jakimś tam czasie menopurAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."