Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka4 wrote:Nie wiem na ile bo my wzieliśmy pakiet z lekami wyniosło nas z wynikami przed podpisaniem umowy 20 tyś . Dziewczyny piszą że wszystko zależy jak będziesz się stymulować i wachaja się między 500-2500 . Nam nie przysługiwała refundacja z racji mojego wieku i niskiego amh01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
o jezusie 20 tys?? ale to chyba nie w Artemidzie? tak czy inaczej współczuję współczuję ♥ strasznie duże pieniądze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:33
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:o jezusie 20 tys?? ale to chyba nie w Artemidzie? tak czy inaczej współczuję współczuję ♥ strasznie duże pieniądze..
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
asia-m-b wrote:o jezusie 20 tys?? ale to chyba nie w Artemidzie? tak czy inaczej współczuję współczuję ♥ strasznie duże pieniądze..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
asia-m-b wrote:o jezusie 20 tys?? ale to chyba nie w Artemidzie? tak czy inaczej współczuję współczuję ♥ strasznie duże pieniądze..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Małgoś badania 16.12 tylko grupę krwi i cytologię muszę przynieść ważną
ale różyczkę i coś tam jeszcze już miałam robione przy pierwszym IVF
Zapominajka raczej ich ceny nie pójdą w dół, bo oni i tak w porównaniu do invicty mają niskie.. gdzieś tam czytałam, że Artemida to najtańsza klinika, bo współpracuje ze szpitalem w Białymstoku czy jakoś takWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:15
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Małgoś badania 16.12 tylko grupę krwi i cytologię muszę przynieść ważną
ale różyczkę i coś tam jeszcze już miałam robione przy pierwszym IVF
Zapominajka raczej ich ceny nie pójdą w dół, bo oni i tak w porównaniu do invicty mają niskie.. gdzieś tam czytałam, że Artemida to najtańsza klinika, bo współpracuje ze szpitalem w Białymstoku czy jakoś tak
2015 IVF
-
Bianka4 wrote:Świeta prawda Invikta sie ceni jeżeli któraś chce mogę podać jakie robili nam badania przed .01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Możesz podać toć widzieć można...
malgos741 lubi tę wiadomość
2015 IVF
-
Bianka4 wrote:- Detekcja mutacji G 20210A w genie protrombiny ; -Detekcja mutacji Leiden w genie proaceleryny czynnik V ; - Detecja mutacji w genie MTHFR ; -AMH ; -Inhibina B ; -Kariotypy ; -Infekcje p.ciała (HBS HCV HBc totaltoxo różyczka CMV Chlamydia) - WR _cała biochemia plus morfologia
Dziękuję01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z was miała refundowane in vitro? Jakie są koszta podejścia do in vitro z lekami? Ja rozważam podejście po in vitro po czterech nieudanych i ciekawa jestem czy załapię się na refundacjęJudytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
W Olsztynie jeszcze nie ma refundacji, klinika działa dopiero od września.
W sumie z nowym rządem to nie wiadomo jak to będzie z tą refundacją..
My w Artemidzie ok 7000 zł (refundowane leki)malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Ciekawe jak to będzie od nowego roku, czy będą refundacje w Olsztynie i czy punkcje i transfery będą tu na miejscu.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
punkcje i transfery będą na pewno w Olsztynie ale dr Domitrz nie wie jeszcze dokładnie od kiedy. Mówił, że to może być nawet styczeń ale nie był pewny na 100%
a co do refundacji jako klinika na pewno będą się starali ale kiedy to nastąpi tego nie wiem..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
tak my około 16 stycznia powinna nam wyjść punkcja i jak dobrze pójdzie parę dni później transfer ♥
Bianka4, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥