Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laila187 wrote:Kobietki bardzo się cieszę, że Was znalazłam
widzę, że można się tu dużo dowiedzieć. Poczytałam w internecie różne opinie i tutaj Wasze i zdecydowałam się z mężem na invicte w Gdańsku. Umówiłam już nawet pierwszą wizytę na wtorek 17 kwietnia. Proszę powiedzcie jak to mniej wiecej wygląda od pierwszej wizyty gdzie mamy juz postawioną diagnoze niepłodności (niedrożne jajowody) czy od razu będe mogła zacząc stymulacje cyklu czy trzeba najpierw porobić wszystkie badania wirusologiczne, genetyczne itd ? Ja oczywiście chciałabym juz, jak najszybciej działać ale boje się, że znowu będzie się to ciągnęło. Jestem w tym temacie zielona, ponieważ do tej pory wszyscy mówili nam, że jesteśmy zupełnie zdrowi i mamy cierpliwie czekać.. nie chce już stracić ani jednego cyklu
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilko nigdy nie slyszalam zeby nie mozna bylo robic badan tarczycy na antybiotykach. Ale poniewaz ta antybiotykoterapia jest tak zabujcza moze sobie daruj. Najlepiej jest robic badania tarczycy w 3 dc choc nie jest to konieczne ale wowczas wynik jest najbardziej miarodajnyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Emilko nigdy nie slyszalam zeby nie mozna bylo robic badan tarczycy na antybiotykach. Ale poniewaz ta antybiotykoterapia jest tak zabujcza moze sobie daruj. Najlepiej jest robic badania tarczycy w 3 dc choc nie jest to konieczne ale wowczas wynik jest najbardziej miarodajny
Gosiu dziękuję tak zrobię. -
nick nieaktualny
-
Mag w takim razie czekamy.
Izaura tak mi przykro ale zobacz cos sie jednak zadzialo to zwieksza szanse na przyszlosć. Trzhmaj sie wiem ze nie jest Wam łatwo.
Xyz tak tez widze wszedzie wózki i ciążowe brzuszki tak samo jest mi przykro że to nie ja pcham taki wózek. Ale musimy byc silne.
Dziewczyny przez pomylke kupilam femibion natal 2 czyli dopiero od 13 tyg ciazy a nie dla starajacych sie. Czy to nie przeszkadza? Boje sie ze przesadze z witaminami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 21:34
-
Izaura przykro miWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Emilka pewnie nie zaszkodzi ale lepiej kup ten zestaw 1 lub planowanie. W 2 jest żelazo, a tego raczej nie potrzebujesz teraz. Chociaż ja przez pewien czas tez bralam 2 bo pomyliłam sie kupujac.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Izaura wrote:Cześć Kochane
Chciałam wam dać znać że u mnie pusty pęcherzyk ciążowy, odstawiam leki i czekam na poronienie. Mam się zgłosić do szpitala po ewentualny zastrzyk z immunoglobiny.tule mocno
-
e_mil_ka wrote:Mag w takim razie czekamy.
Izaura tak mi przykro ale zobacz cos sie jednak zadzialo to zwieksza szanse na przyszlosć. Trzhmaj sie wiem ze nie jest Wam łatwo.
Xyz tak tez widze wszedzie wózki i ciążowe brzuszki tak samo jest mi przykro że to nie ja pcham taki wózek. Ale musimy byc silne.
Dziewczyny przez pomylke kupilam femibion natal 2 czyli dopiero od 13 tyg ciazy a nie dla starajacych sie. Czy to nie przeszkadza? Boje sie ze przesadze z witaminami.e_mil_ka lubi tę wiadomość