Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi jak to jest z oczekiwaniem na wizytę u Pasnika? Czy bylyscie u Niego w klinice Apc w Łodzi? Moja gin bardzo mnie namawia na wizytę u Niego. ...acha i na wizytę jeździłyscie 2 razy? Najpierw ustalenie badań i później leczenia?
-
Izaura wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z oczekiwaniem na wizytę u Pasnika? Czy bylyscie u Niego w klinice Apc w Łodzi? Moja gin bardzo mnie namawia na wizytę u Niego. ...acha i na wizytę jeździłyscie 2 razy? Najpierw ustalenie badań i później leczenia?
Jesli proponuje szczepienia no to wiadomo wizyt jest wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 11:20
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Izaura tak bardzo mi przykro Kochana. Nie ma takich słów które teraz ukoją wasz ból..... trzymajcie się.... ;-(Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia321 wrote:A co tu taka cisza ?
Asia ck tam u ciebie jak tam wizyty w OA?
Gosiu sesje są, jeździmy co tydzień. W najbliższy wtorek będzie już 5 czyli połowa za nami Trochę ciężka sprawa to szkolenie, dowiadujemy się bardzo ciekawych rzeczy ale i trudnych emocjonalnie. W maju czeka nas wizyta domowa a potem to tylko czekać na ostateczną kwalifikację Najgorsze są prace ddmowe, dużo tego, tydzień szybko mija nie mam kiedy tego robić. No nic trzeba to dajemy jakoś radę. Jesteśmy teraz jeszcze w trakcie sprzedaży i kupna mieszkania. W maju będziemy się przeprowadzać, trochę mamy teraz na głowie, banki, notariusze...
Dziewczyny a z innej beczki, odkąd zaczęłam brać witaminy swonsona dostałam syfy na twarzy i szyi, takie ropne, wyglądam masakrycznie. Marcin wysyła mnie do lekarza. Miała któraś z Was tak? Nie wiem czy to od tego, ale diety nie zmieniłam i tylko to przychodzi mi do głowy. Może to od tych kapsułek żelowych?? Sama nie wiemAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Super Asiu czyli coraz blizej do konca i szczesliwego zakonczenia. Oj znam to zmiana mieszkania przeprowadzka remont wspolczuje ja mialam to przed 1 procedura ale zapomnisz o wszystkim jak juz bedziesz w nowym mieszkanku cieszyc sie urzadzaniem
Hmm nigdy nie mialam pryszczy po lekach swansona a co ty bierzesz zelowego swanson ma kapsulki z proszkiemBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
Zamierzam podejść do In-Vitro jednak najpierw muszę zacząć od pierwszej wizyty niepłodnościowej w tejże klinice. Czy polecacie jakiegoś konkretnego lekarza i czy którejś z Was udało się w Artemidzie? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info na temat początków z In-Vitro. Z góry dziękuję i pozdrawiam -
Gosiu chodziło mi o te kapsułki. Sama nie wiem czy to od nich. Tak mi się złożyło że zaczęłam je brać i pojawiły się krosty. Biorę to co polecałyście witaminy B, D3, kwas foliowy. Pójdę do lekarza zobaczymy może coś wymyśli.
Emilko Dziękuję, faktycznie długa to i ciężka droga ale za to na końcu będzie wspaniała nagrodae_mil_ka, xyz159 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Karolina2787 wrote:Witam dziewczyny
Zamierzam podejść do In-Vitro jednak najpierw muszę zacząć od pierwszej wizyty niepłodnościowej w tejże klinice. Czy polecacie jakiegoś konkretnego lekarza i czy którejś z Was udało się w Artemidzie? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info na temat początków z In-Vitro. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ja polecam dr Zbrocha ale kazdy ma tu swojego ulubionego. Nie kazdemu dany lekarz odpowiada mi sie jeszcze nie udalo ale jest tu wiele dziewczyn ktorym sie udalo jednak coraz wiecej z nas jest zdania ze diagnostyka w tej klinice leży.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ja polecam dr Zbrocha ale kazdy ma tu swojego ulubionego. Nie kazdemu dany lekarz odpowiada mi sie jeszcze nie udalo ale jest tu wiele dziewczyn ktorym sie udalo jednak coraz wiecej z nas jest zdania ze diagnostyka w tej klinice leży.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Jesteś po nieudanym In-Vitro czy dopiero masz zamiar podchodzić? Ja rozważam jeszcze iui w zygocie ale nie wiem gdzie lepiej się mną zajmą. Mamy słabe nasienie i brak owulacji poza tym do iui musiałabym mieć hsg wykonane. -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Jesteś po nieudanym In-Vitro czy dopiero masz zamiar podchodzić? Ja rozważam jeszcze iui w zygocie ale nie wiem gdzie lepiej się mną zajmą. Mamy słabe nasienie i brak owulacji poza tym do iui musiałabym mieć hsg wykonane.
Jestem po 1 procedurze in vitro w ktorej mialam 4 transfery w tym 3 ciaze biochemiczne. U nas tragedia z nasieniem nawet nie proponowano nam iui. Nadal walczymy. Wszystko widoczne w mojej stopceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 20:04
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Jestem po 1 procedurze in vitro w ktorej mialam 4 transfery w tym 3 ciaze biochemiczne. U nas tragedia z nasieniem nawet nie proponowano nam iui. Nadal walczymy. Wszystko widoczne w mojej stopce
Bardzo mi przykro, przytulam Rozumiem że walczycie o pierwsze dziecko? Tak widziałam rozpiskę w stopce u Ciebie jednakże nie wszystkie skróty mi są znane, dlatego wolałam zapytać tak myślałam że koło 10 trzeba będzie zainwestować. Będziesz podchodziła kolejny raz czy spróbujesz gdzieś indziej? Słyszałam że w Gdańsku Invicta jest duża skuteczność porównując do Olsztyńskiej kliniki ale wiadomo że jeszcze dojazd wchodzi w grę. -
Podchodze do ostatniego criotransferu bo pozistal nam jeden zarodek a potem zmiana kliniki prawdopodobnie na Invicte.
Tak walczymy o pierwsze dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 20:32
-
nick nieaktualny