Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgonia pomału wracam do starań. ..tzn czekam na wizytę u Pasnika tego 21 i w zależności co po wizycie wyjdzie to będziemy działać dalej, mamy w Białymstoku jeszcze Morozaczka wiec na pewno go zabierzemy. Teraz dbam o siebie muszę zrzucić kilogramy ktorych się dorobilam podczas ostatniego crio ;-(
-
nick nieaktualnyEna, Gosia na kiedy macie termin porodu? Wpiszę do kalendarza
======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła ANTOSIA !
27.05.2018: malawiki1 - na świat przyszedł FILIP !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Lipiec 2018
1: Asiastokrota - rozpoczęcie oczekiwania na Kosmitę
18: ona84 - wizyta hematolog
21: Izaura - wizyta Paśnik
23: Wiki03 - wizyta startowa
Sierpień 2018
1: Wiki03 - wizyta hematolog
27: Agonia – wizyta Paśnik
Wrzesień 2018
ona84 - planowany criotransfer
Luty 2019
16-19: Gosia 321 - termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 13:35
Izaura, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura pocichutku na to licze ze wypadnie 14.02
Tak kochana to prawda nic nie robienie dobija strasznie. Porazke da sie przezyc poukladac gdzies w swojej glowie tak aby mniej bolalo. Niestety brak dzialania jest strasznie destrukcyjnyIzaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Izaura pocichutku na to licze ze wypadnie 14.02
Tak kochana to prawda nic nie robienie dobija strasznie. Porazke da sie przezyc poukladac gdzies w swojej glowie tak aby mniej bolalo. Niestety brak dzialania jest strasznie destrukcyjny -
asiastokrota wrote:Nasza ciąża adopcyjna dopiero sie rozpoczęła. Przed nami ok 270 dni
asiastokrota, Wiki03, eni33, Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wiki dopiero zobaczyłam że jestem wpisana w kalendarz Dziewczyny jesteście kochane, cieszę się że Was nie opuściłam.
Wiki03, Izaura, Gosia321, [email protected], malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia321 wrote:Fiu fiu Malgos co tam sie dzieje u ciebie crp 66 boze. Co mowili w poliklinice co wyszlo ci w badaniach ?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Malgos cieszę się że już lepiej
Emilka co u Ciebie? Jak urlop?
a dziękuje u mnie wszystko ok. Nie zaczęłam jeszcze urlopu. Zaczynam w piątek bo w piątek wraca mąż - w końcu po 4 tygodniach. Nawet nie wiecie jak się cieszę. Przed nami 2 tygodnie wspólnego urlopowania.
Trochę mnie męczy to nic nie robienie jeśli chodzi o starania. Niby niebawem bedziemy mogli zacząć ale jakoś bardzo mi sie dłuży. Nie potrafie o tym nie rozmyslać.a szczerze chcialabym przez chwile zapomnieć i po prostu żyć. Ale chyba tak nie potrafie.
Mimo ze sie nie udzielam ciągle Was czytam -
Dziewczęta zycze miłego dnia.
Emilka te myśli są okropne, najgorsze to żyć w zawieszeniu.Juz niedługo zaczniecie nastepną procedurę wiec teraz się zrelaksuj,napój piwka i ciesz mężem.
Asiastokrotka oby ten czas oczekiwania na kosmitów był jak najkrótszy.Macie szanse na niemowlaka?
Gosią współczuję mdlosci.Jedz migdaly.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Asiastokrotka oby ten czas oczekiwania na kosmitów był jak najkrótszy.Macie szanse na niemowlaka?
Dziękuję Malawiki, z niemowlakiem może być problem. Wiesz Panie z OA twierdzą że małych dzieci nie ma (efekt 500+). Jak są to mają nieuregulowaną sytuację prawną. Nasza znajoma rodzina adopcyjna powiedziała nam, że w naszym przypadku roczne dziecko jest bardzo realne a na niemowlaka, żebyśmy się nie nastawiali. Ostatnio dowiedziałam się o dwóch adopcjach u mnie w mieście i były to roczne dzieci właśnie. Marcin twierdzi że będzie jakie będzie. Jeśli ma być nasze to się odnajdziemy Po za tym ONO już gdzieś jeste_mil_ka, xyz159, [email protected], Wiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota bardzo mądrze powiedziane.Jakie będzie takie będzie. Ważne ze będzie wasze.
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki opowiadaj jak tam synek ??
[email protected] lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia wczoraj mieliśmy szepienia i była masakra.Mldy ogólnie dość jeczacy,cyco i mamo holik.Narazie nocki zarwane,ale jego spojrzenie rekompensuje wszystko.Karmimy się i ładnie przybiera na wadze,kolek nie mamy więc jest ok.Mały nerwus ale jak takiego nie kochać.
Wiki03, Gosia321 lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:a dziękuje u mnie wszystko ok. Nie zaczęłam jeszcze urlopu. Zaczynam w piątek bo w piątek wraca mąż - w końcu po 4 tygodniach. Nawet nie wiecie jak się cieszę. Przed nami 2 tygodnie wspólnego urlopowania.
Trochę mnie męczy to nic nie robienie jeśli chodzi o starania. Niby niebawem bedziemy mogli zacząć ale jakoś bardzo mi sie dłuży. Nie potrafie o tym nie rozmyslać.a szczerze chcialabym przez chwile zapomnieć i po prostu żyć. Ale chyba tak nie potrafie.
Mimo ze sie nie udzielam ciągle Was czytam
Emilka wiem o czym mówisz... Po ostatnim transferze też chcieliśmy z mężem dać sobie trochę czasu na odpoczynek, ale nie daliśmy rady... i tak myśli ciągle uciekały do jednego tematu, a nic nie robienie jeszcze gorzej działało na psychikę. Teraz też jestem zniecierpliwiona, że to wszystko tak długo trwa... ale mam nadzieję, że już nic nie stanie na przeszkodzie udanego urlopu Wam życzę nacieszcie się sobąe_mil_ka lubi tę wiadomość