Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Drugi raz wylądowałam na sorze w poniedziałek gdyż jakoś nie miałam zaufania do młodej Doktorki z miejskiego ( zero badań z krwi tylko badanie manualne i wypis recepty nawet nie dostałam wypisu że szpitala), poszłam do rodzinnej A ona skierowała mnie do szpitala msw. Tam porobiono badania, miałam crp 66 i dostałam inny antybiotyk dozylnie i wpisano ten sam do domu i wypis z zaleceniami..
Jest już trochę lepiej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:37
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Izaura jestem w ciąży tylko, że adopcyjnej Różnica taka, że moje dziecko urodzi się z serduszka a nie z brzuszka
Izaura, e_mil_ka, eni33, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dokładnie Izaura jestem w ciąży tylko, że adopcyjnej Różnica taka, że moje dziecko urodzi się z serduszka a nie z brzuszka
Asiastokrota
Małgoś to nieźle Cię złapało oby Ci szybko przeszło to paskudztwo
Mag jak tylko będziesz miała ochotę pogadać to pisz do nas zawsze będziemy Cię wspierać
Agonia, a dlaczego Twój mąż ma oddać nasienie jeszcze przed stymulacją dawczyni?
Storczyki co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Ena, Gosia a Wy jak się czujecie?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ja czuje sie dobrze mimo mdlosci ale czekalam na nie tak dlugio ze teraz wrecz ciesza
Wlasnie sobie leze w szpitalu w Lidzbarku na pobycie rekreacyjnym w ramach ktorego lekarz pozlecal mi wszystkie badania ktore trzeba zrobic na poczatku ciazy w tym cala wirusologiae_mil_ka, Izaura, Wiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Goldenka u nas problem był w ilości ejakulatu-zazwyczaj. Od 0,6 ml do max 2.
W mln.to tak średnio około 10,ale tylko 4 % prawidłowych.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Wiki w przypadku dawczyni gdyby był jej cykl stymulacyjny zgrany z moim cyklem to wtedy nasienie jest na świeżo w przypadku gdy idziemy odrębnymi cyklami, mąż oddaje nasienie do depozytu by nie komplikować. W sytuacji gdyby po rozmrożeniu coś było nie tak z nasieniem wtedy dzwonią i proszą o przyjazd na świeżo, ale takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko.
Asiastokrotka piękny suwaczek Nawet się nie obejrzysz kiedy minie te 270 dni a może cud zdarzy się wcześniej
Małgoś Kochana niech Cię szybko zdiagnozują i szybko leczą. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Ena a jak u Ciebie maluszek?
Gosia po takich wczasach ciężko będzie wrócić do domu ale ważne że będziesz przebadana od a do z.
Izaura a jak u Ciebie samopoczucie?
Lotta, Mag, Ona, Storczyki, Malawiki i wszystkie dziewczynki pozdrawiam. Miłego piątkuasiastokrota, Izaura, [email protected], malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?