Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Wiki dziękuję za pamięć. Czuję się ok. Pierwsze trzy miesiące były obfite w mdłości, mega zmęczenie, ale wyszłam na prostą. Termin mam na 25 grudnia, czyli prezent świąteczny w postaci małego chłopczyka :-)Emilka
Emilka jak urlop?
Agonia na jakim jesteś etapie?
Mag jak tam u ciebie?
Gosia kiedy masz teraz wizytę? Jesteś na zwolnieniu?
ASIASTOKROTKA super suwak - coraz bliżej do celu.
Wiki03, asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła ANTOSIA !
27.05.2018: malawiki1 - na świat przyszedł FILIP !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Lipiec 2018
1: Asiastokrota - rozpoczęcie oczekiwania na Kosmitę
18: ona84 - wizyta hematolog
21: Izaura - wizyta Paśnik
27: Agonia – wizyta Paśnik
23: Wiki03 - wizyta startowa
Sierpień 2018
1: Wiki03 - wizyta hematolog
Wrzesień 2018
ona84 - planowany criotransfer
Grudzień 2018
25: Ena - termin porodu
Luty 2019
16-19: Gosia 321 - termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:01
-
Małgoś mam, wpadają kolesie wymienić drzwi wejściowe. Muszę ich ogarnąć i bałagan po nich. A co????Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Wiki dziękuję za pamięć. Czuję się ok. Pierwsze trzy miesiące były obfite w mdłości, mega zmęczenie, ale wyszłam na prostą. Termin mam na 25 grudnia, czyli prezent świąteczny w postaci małego chłopczyka :-)Emilka
Emilka jak urlop?
Mag jak tam u ciebie?
Ale super chlopczyk do kompletu:)
Urlop dopiero przede mną. Mąz wraca w piątek i w piatek zaczynam urlop. Nie moge sie juz doczekac -
[email protected] wrote:Gosia wczoraj mieliśmy szepienia i była masakra.Mldy ogólnie dość jeczacy,cyco i mamo holik.Narazie nocki zarwane,ale jego spojrzenie rekompensuje wszystko.Karmimy się i ładnie przybiera na wadze,kolek nie mamy więc jest ok.Mały nerwus ale jak takiego nie kochać.
Hehe no a co sie dziwisz chlop to i cyca kocha[email protected] lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja tez bylam prezentem na święta bo jestem z 25 grudnia.
Ena, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Makumba dzis twoja Ania kaczy roczek . wszystkiego najlepszego dla malutkiej.
-
asiastokrota wrote:Małgoś mam, wpadają kolesie wymienić drzwi wejściowe. Muszę ich ogarnąć i bałagan po nich. A co????01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Gramy w Dobrym..
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Hej dziewczyny!
Ja na razie czekam na wizytę u Paśnika 21.07 i cały czas się zastanawiam co on u mnie stwierdzi i jakie leczenie zastosuje. Chcę tak z nim wszystko umówić, by być zabezpieczona od wszystkiego. Już bym chciała wiedzieć bo ja mam taki charakterek by wszystko mieć zaplanowane do ostatniej minuty. Wiem, że czasami się nie da ale nie zmienię tego. Zastanawiam się też kiedy zadzwonią z kliniki, że są już zarodki. Z jednej strony chwila odpoczynku wskazana ale jakieś złe myśli strach ciągle się pojawiają czy się wszystko uda
Dziewczyny podnoszę temat spotkania kiedy teraz się spotykamy? Musimy nazbierać zarazków ciążowych od Gosi i EniWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
asiastokrota wrote:Serio a gdzie? Potrzebujecie noclegu? Zapraszamy01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Emilka jak urlop?
Mag jak tam u ciebie?
Ja mam teraz wizyte na 19.07 jestem na zla od samego poczatku nie mam zamiaru wracac do pracy nikt mi u mnie za to nie podziekuje
Ja mam wstepnie termin porodu na 19.02 ale cos mi nie pasuje jakos dlugo a ze bede chciala cc to bedziemy celowac wczesniej w emka albo moje urodziny 10 lub 14.02 ma byc wodnik a nie ryba po mamusi i tatusiumalgos741 lubi tę wiadomość
-
Agonia777 wrote:Hej dziewczyny!
Ja na razie czekam na wizytę u Paśnika 21.07 i cały czas się zastanawiam co on u mnie stwierdzi i jakie leczenie zastosuje. Chcę tak z nim wszystko umówić, by być zabezpieczona od wszystkiego. Już bym chciała wiedzieć bo ja mam taki charakterek by wszystko mieć zaplanowane do ostatniej minuty. Wiem, że czasami się nie da ale nie zmienię tego. Zastanawiam się też kiedy zadzwonią z kliniki, że są już zarodki. Z jednej strony chwila odpoczynku wskazana ale jakieś złe myśli strach ciągle się pojawiają czy się wszystko uda
Dziewczyny podnoszę temat spotkania kiedy teraz się spotykamy? Musimy nazbierać zarazków ciążowych od Gosi i Enisłomka :) lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Jak chcesz to podejdę po nią O której będziecie?
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Myślałam Małgoś że chodzi Ci o jakieś spotkanie w dzień. Było by kiepsko przez tych budowlańców. A tak to bardzo chętnie przejde się na ranczo i miło będzie cię poznać
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Gosia a czemu chcesz cięcie,nie będziesz próbowała sama rodzic?
Ja wczoraj byłam na wizycie popologowej i dr.Paulina dala zielone światło na 3 dziecko tylko ze za jakiś czas.Więc nasz mrożak posiedzi ze 3 lata w Białym i go zabieram.Może się uda ze będzie dziewczynka.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
No wlasnie ja tk chyba dziewczyny glupia jestem bo chcialabym SN jak już. Mam taką ze tak powiem potrzebe silną by poczuc sie spelniona ale z drugiej strony boje sie ze po porodzie takim sexik juz nie bedzie tak przyjemny. No i ryzyko potem nietrzymania moczu i tak dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 17:46