Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Hej
Gosia - co ty tak milczysz - jak się miewasz?
Agonia - to dziś pierwsza weryfikacja?
smerfetka - kiedy idziesz na betę?
Hmmm mam ją zrobić między 12 a 14 dniem czyli wychodzi nam ok 20 września, straaaaasznie długo musze czekać -
nick nieaktualny
-
smerfetka - kiedy idziesz na betę?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Ena wrote:Smerfetka w sumie to nie musisz aż tak długo czekać.
Jak myślisz kiedy już mogę lecieć sprawdzić?
-
Mam pozostałe wyniki estradiol 1906,8 pg/ml progesteron 30,85 ng/ml. Czekać teraz na telefon z kliniki.
Smerfetka jeżeli miałaś podaną blastkę to 7-8 dpt możesz zrobić betę. Jeżeli się boisz poczekaj do 10 dpt.mag87 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Super wyniki Agonia:) pewnie dr nic nie zmieni w lekach z tak ładnym progesteronem i estradiolem, chyba że przy bliźniakach to są jakieś inne normy.
Trzymam dalej kciuki:)
Smerfetka ja też Ci wcześniej pisałam kiedy możesz iść. Jak się boisz to czekaj do 16.09 to chyba będzie Twój 8dpt. -
smerfetka - kiedy idziesz na betę?
Coprawda juz coraz ciezej bo jednak dzieki sterydom jest mnie wiecej o 8.5kg plus brzuch wiec juz po schodach lapie czasem zadyszke jak wlaze u rodzicow
Troche dokucza kregoslup ale tego sie spodziewac moglam skoro jest rozklekotany od nastepnego tygodnia biegam na basen wiec mam nadzieje ze da mi zyc
A jak ty sie czujesz ?Izaura, mag87 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Smerfetka 84 wrote:Hmmm mam ją zrobić między 12 a 14 dniem czyli wychodzi nam ok 20 września, straaaaasznie długo musze czekaćBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane piniewaz wrzesien sobie juz plynie urlopy sie pokonczyly Gosia jest po transferze proponuje wznowic temat naszego spotkania co wy na to zeby w ktoryms dniu w nastepnym tygodniu sie spotkac ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja też chętnie z Wami się spotkam by pozarażać się ciążowymi zarazkami:) Do końca przyszłego tygodnia mam L4 więc mi pasuje każda pora.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
słomka :) wrote:Dla odstresowania nie tylko "brzuchatych"
https://www.youtube.com/watch?v=dNTITjhAU78
Co to jest ciąża..., słucham i sikamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 01:02
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Haha właśnie słucham i leżę dzieciaki to są niezłe i jakie mają wyobrażenie o świecie:)
A ja mam pytanie do Ciężarówek/Mamusiek- dziewczyny jak pobierałyście mocz do badań podczas przyjmowania luteiny dopochwowej? co mam zrobić żeby np nie zafałszować wyniku? wziąć na wieczór lutke, rano się załatwić do kubeczka ? czy mogę też poranną dawke spokojnie przyjąć?
Agonia jak po weryfikacji? Dr cos mówił na Twoje wyniki?
Miłego dnia Kochane
p.s ja dzisiaj z rana byłam w labie na badaniu- tsh i progesteron- od tygodnia mnie cycki nie bolą i zaczynam się martwić ;| -
mag87 wrote:Haha właśnie słucham i leżę dzieciaki to są niezłe i jakie mają wyobrażenie o świecie:)
A ja mam pytanie do Ciężarówek/Mamusiek- dziewczyny jak pobierałyście mocz do badań podczas przyjmowania luteiny dopochwowej? co mam zrobić żeby np nie zafałszować wyniku? wziąć na wieczór lutke, rano się załatwić do kubeczka ? czy mogę też poranną dawke spokojnie przyjąć?
Agonia jak po weryfikacji? Dr cos mówił na Twoje wyniki?
Miłego dnia Kochane
p.s ja dzisiaj z rana byłam w labie na badaniu- tsh i progesteron- od tygodnia mnie cycki nie bolą i zaczynam się martwić ;|Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyHEJA
SŁOMKA - dobre...
GOSIA - magia drugiego trymestru Ja dziękuję - samopoczucie pozytywne, uciążliwych dolegliwości brak.
MAG - czwarty dzień od wizyty i ty masz wątpliwości ... Wszystko jest ok, a te nasze odczucia są subiektywne. Ja nie jestem dobra w doradzaniu jak prawidłowo oddać próbkę moczu, bo mi jakieś "głupoty" często wychodzą.
AGONIA - co powiedział dr na wyniki?
Mmnie z kolei teraz się zaczęły zajęcia taneczne Zu i w czwartki oraz wtorki jestem zarobiona. Ten poniedziałek zebranie w przedszkolu.