Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Goldenka ciężko coś doradzić, te dziewczyny które odeszły są głównie w invicie i w novum. Słyszałam że gameta jest równie dobra i też ma dobre wyniki. Lekarze z gamety ponoć kiedyś pracowali w invikcie.
Smerfetka kiedy testujesz?
Testujemy w przyszłym tygodniu, ja już chciałam w poniedziałek ale mój mąż jest temu przeciwny (widze ze bardzo boi sie wyniku i chociaż powtarza że wszystko będzie dobrze to chudnie w oczach z nerwów) i każe mi czekać na termin który podał lekarz czyli pewnie w czwartek -
nick nieaktualnyHej
Goldenka ja mam doświadczenia tylko w Artemidzie w Olsztynie zatem kiepska ze mnie doradczyni. Dla mnie ta klinika jest ok, ale u nas nie było problemu z czynnikiem męskim, tylko z rozpierduchą w moich hormonach.
Smerfetka to twój mąż tak jak ja z testowaniem - im później tym lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 09:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
Gosia a przypomnij o jakim wózku myślisz? Wczoraj byłam w kangurku i nadal nie wiem co chcę... Chciałam Maxi cosi na żelowych kołach, ale ciężki i spacerówka kubełkowa czyli to nie mój wybór.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
goldenka28 wrote:kobitki, którą z tych klinik niepłodności byście poleciły ? Invicta Gdańsk, Novum Warszawa, Gameta Gdynia ? A może jeszcze coś innego? Do tej pory byliśmy w Novum, ale tylko u androloga no i w Artemidzie, ale wrażenie średnie. A zresztą kiedyś czytałam na tym forum, że jeśli przyczyną jest czynnik męski to u nich słabo... W najbliższym czasie (około 2 miesięcy) muszę się gdzieś już umówić. A w głowie pustka... tyle jest tych klinik, że oszaleć można. A wiadomo, jak każdy chcę trafić jak najlepiej na pewno niektóre z Was mają różne doświadczenia, ale może coś doradzicie ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Goldenka ciężko coś doradzić, te dziewczyny które odeszły są głównie w invicie i w novum. Słyszałam że gameta jest równie dobra i też ma dobre wyniki. Lekarze z gamety ponoć kiedyś pracowali w invikcie.
Smerfetka kiedy testujesz?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Ja z czystym sumieniem polece invicte u nas tez problem meski w artemidzie 3 procedury i nigdy nie mielismy mrozakow. W invicie dobrane dodatki do procedury i 2 piekne mrozaki niestety nie daly ciazy na dlugo bo byla cb. U mnie tez problem immunologiczny. Ale dzieki invicta jestem w 18tc z nasieniem dawcy
Mag czyli wyniki ok -
Ena wrote:Ja teraz główkuję, bo koleżanka z branży wózkowej kładzie nacisk na żelowe koła. Oglądałam w Kangurku jakiś model Maxi cosi, ale mnie się jakoś to nie widzi... Mamy dylemat
Mag czyli wyniki okBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Dziewczyny zapisywac sie na warsztaty dla przyszlych mam i dla mam 1.10 hotel Warminski w Olsztynie ja ideWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 09:59
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Ja teraz główkuję, bo koleżanka z branży wózkowej kładzie nacisk na żelowe koła. Oglądałam w Kangurku jakiś model Maxi cosi, ale mnie się jakoś to nie widzi... Mamy dylemat
Mag czyli wyniki ok -
Jeśli chodzi o Artemide to ja nie polecam. Mrozaki nie świadczą o sukcesie. Ja miałam 5 mrozaków i niestety nadal nie jestem mamą.oby nikt już wiecej nie miał takiego pecha jak ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 11:11
-
Hej Emilko a jak tam u Ciebie? Wybierasz się na spotkanie?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Hej Emilko a jak tam u Ciebie? Wybierasz się na spotkanie?
Nie Kochana nie wybieram się. Mimo wszystko wszystkim Wam mocno kibicuję. Nie myślę o dalszych staraniach nawet na dzień dzisiejszy w przyszłości. Nie myśle bo nie widzę przyszłości jeśli chodzi o moje małżeństwo. -
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi jeśli ktoś jeszcze chciałby się podzielić swoją opinią, byłoby mi bardzo miło
Emilka bardzo mi przykro ale głowa do góry, wszystko się z czasem ułoży tak, że jeszcze będziesz szczęśliwa !e_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny