Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy żelowe kola, to taki must have w wózkach. Ja mam pompowane- przez ponad rok użytkowania nie trafiła mi się guma, a powietrze dopompowywać musiałam tylko raz. Teraz zwróciłabym uwagę na wagę spacerówki. Jednak wciąganie i wyciąganie jej może sprawiać problem
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:Dziękuję za wszystkie wypowiedzi jeśli ktoś jeszcze chciałby się podzielić swoją opinią, byłoby mi bardzo miło
Emilka bardzo mi przykro ale głowa do góry, wszystko się z czasem ułoży tak, że jeszcze będziesz szczęśliwa !
Mi niestety się nie udało w Art. 1 stymulacja 4 zarodki 5dniowe, brak ciąży, został nam jeszcze jeden. -
Izaura wrote:Cześć
Mi niestety się nie udało w Art. 1 stymulacja 4 zarodki 5dniowe, brak ciąży, został nam jeszcze jeden.
Izaura to taka sytuacja jak u nas też 4 zarodki, 1 podany ale o powodzeniu jeszcze nic powiedzieć nie mogę, w tym tyg się okaże. -
Dziewczyny, jeszcze Was pomęcze, przynajmniej do pierwszej mojej bety. Czy miałyście jakieś symptomy które mogły Wam dać domyślenia że się udało? Organizm jakieś sygnały dawał? Poza brakiem @
-
Goldenka28 ja miałam 4 inseminacje i 2 próby ivf w Gdańsku w Invicta, 2 próby ivf w Artemidzie. Osobiście wolę Artemide.
goldenka28 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnySłomka ja z kolei miałam pompowane koła w wózkach Zuzy i niestety zdarzały się wtopy. Jeszcze pomyślę nad tym.
Smerfetka - W pierwszej ciąży miałam epizod z bardzo silnym bólem brzucha - bolało z 5 minut, - nawet wyprostować się nie mogłam i chyba już po testowaniu ból cycków.
Teraz to nawet nie kojarzę, bo się późno o tej ciąży dowiedziałam. Na pewno pobolewał mnie brzuch, ale mnie on często boli, zatem nie zwróciłam uwagi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 20:25
-
Ena wrote:Słomka ja z kolei miałam pompowane koła w wózkach Zuzy i niestety zdarzały się wtopy. Jeszcze pomyślę nad tym.
Smerfetka - W pierwszej ciąży miałam epizod z bardzo silnym bólem brzucha - bolało z 5 minut, - nawet wyprostować się nie mogłam i chyba już po testowaniu ból cycków.
Teraz to nawet nie kojarzę, bo się późno o tej ciąży dowiedziałam. Na pewno pobolewał mnie brzuch, ale mnie on często boli, zatem nie zwróciłam uwagi.
Dzięki za wskazówki. Brzuch co prawda nie boli mnie, były wzdęcia ale już minęły, cycki już prawie przestałam odczuwać ale jakieś żyłki mi się pojawiły i podobno mam bardziej napiętą skórę i "coś" ze mnie wycieka cały czas. -
Asiastokrota, Izaura bardzo dziękuję za wypowiedzi
widzę, że jednak jest też trochę zwolenniczek Artemidy. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie spróbować, najpierw tutaj... no, ale zobaczymy co wyniki męża pokażą, pewnie zrobi za miesiąc-dwa i wtedy będziemy się umawiać, a gdzie to jeszcze pomyślimy, ale nie wykluczam Artemidy[/url] -
Gosia321 wrote:https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Dziewczyny zapisywac sie na warsztaty dla przyszlych mam i dla mam 1.10 hotel Warminski w Olsztynie ja ide19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:O tak tak tak Dziewczyny- Goldenka i Smerfetka oczywiście wy też jesteście zaproszone, wpadnijcie
Gosia zarejestrowałam się na te warsztaty, będzie jeszcze moja kumpelka z pracy.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤