X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety nie jest różowo dziewczyny :( właśnie wróciłam z IP zaczelam dziś krwawić.. na usg dzięki Bogu wszystko w porządku, ładna akcja serca, widoczne ruchy kończyn.. Ale lekarz zauważył krwiak pozakosmówkowy wiec musze leżeć ryzyko poronienia :( Jezu dziewczyny dajcie siły na to wszystko..

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia-m-b trzym kciuki i przesyłam duzo siły. ..Dzięki za odp.,sporo mi to na świetlilo, tak jak dr.Z tłumaczył, potrzebowałam potwierdzenia.

asia-m-b lubi tę wiadomość

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia-m-b, trzymamy kciuki. Leż i odpoczywaj. Bedzie dobrze, nie moze byc inaczej.

Nie zapisaly mnie do dr P. On chyba najbardziej ze wszystkich mi podpasowal.

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • sonia86 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu nie stresuj się na zapas, odpoczywaj i relaksuj sie, wiem że łatwo się mówi, ale trzeba być dobrej myśli. Ja jestem dobrej myśli i przesyłam Wam dużo pozytywnej energii.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 18:04

3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
    Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
    Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
    f2wli09k3u36asu6.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Asia 08 słabe jest to właśnie u nich, że tyle kasy się zostawia, a nawet lekarza nie możesz sobie wybrać :-S Powodzenia na dzisiejszej wizycie.

Izaura Ja nie podpowiem, bo nie znam się na procedurach in vitro.

Ja przed ivf na monitoringach też miałam za każdym razem innego lekarza, jak miałam mieć podgląd w poniedziałek to chciałam do dr. Z też miał komplet to specjalnie przyszła dr. Skłodowskusg , która w sobotę mi robiła i tak musiała iść do dr. Z z moimi wynikam i rozm. jajec co dalej robić..wkurza mnie że za każdym razem do innego lekarza się chodzi..a to tyle kasy idzie na to..

Asia08 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu leż i pachnij i się nie ruszaj aby wszystko dobrze było...myślami jestem z tobą <3

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu kochana ty się nie stresuj bo nie ma innej opcji musi być dobrze. Odpoczywaj i myśl tylko pozytywnie a nie zdążysz się obejrzeć jak czas zleci i maleństwo będzie przy Tobie.

Karcia
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja zaczynam coraz częściej brać pod uwagę in vitro podejdę jeszcze do 2 iui i jeśli się nie uda to w następnym roku podejdziemy raczej do in vitro. Ale wiecie co ja jak bym podeszła już do tej drogiej procedury to chciałabym( nie wiem czy tak można) żeby mi podali 2 zarodki zwyczajnie chciałam bym mieć bliźniaki za jednym zamachem tylko czy wtedy nie ma obawy że będzie ciążą mnoga?. Za kilka dni w czwartek powinna przyjść @ już odczuwam jej nadchodzące przyjcie ale oby nie ;). A powiedzcie mi czy możliwe jak beta w 8 dniu po iui wyszła nie ciążowa to czy jest jeszcze jakaś szansa że to przy wcześnie było jak myślicie?

Karcia
  • leo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia m-b głowa do góry!!!! Leżakuj, leżakuj, leżakuj. ,
    <3

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    U mnie niestety nie jest różowo dziewczyny :( właśnie wróciłam z IP zaczelam dziś krwawić.. na usg dzięki Bogu wszystko w porządku, ładna akcja serca, widoczne ruchy kończyn.. Ale lekarz zauważył krwiak pozakosmówkowy wiec musze leżeć ryzyko poronienia :( Jezu dziewczyny dajcie siły na to wszystko..
    Kochana wypoczywaj wiem ze nie jest latwo to zrobic ale jedyna rzecza jaka mozesz zrobic to lezec :)
    Wszystko bedzie dobrze

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi czy jest mozliwosc zeby ktorys z lekarzy z artemidy wypisal recepte na leki do stymulacji wczrsniej tak zeby jeszcze zalapac sie na refundacje?? Nowe podejscie zaczne prawdopodobnie pod koniec lipca niestety moj lekarz stwierdzil ze nie moze bo ministerstwo tego pilnuje ale cos mi sie nie chce w to wierzyc bo mam znajoma w innym miescie i ona dostala wczesniej recepty

gann3e3kewa6j1el.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu trzymaj się. wszystko będzie dobrze. musi być. Moja znajoma też zaczela krwawic bo zachciało jej się myć podłogę na kolanach I wylądowała W szpitalu. Też miała krwiaka I lekarz kazał dużo odpoczywac i uważać na siebie I teraz biega za rocznym skarbem

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Dziewczyny a ja zaczynam coraz częściej brać pod uwagę in vitro podejdę jeszcze do 2 iui i jeśli się nie uda to w następnym roku podejdziemy raczej do in vitro. Ale wiecie co ja jak bym podeszła już do tej drogiej procedury to chciałabym( nie wiem czy tak można) żeby mi podali 2 zarodki zwyczajnie chciałam bym mieć bliźniaki za jednym zamachem tylko czy wtedy nie ma obawy że będzie ciążą mnoga?. Za kilka dni w czwartek powinna przyjść @ już odczuwam jej nadchodzące przyjcie ale oby nie ;). A powiedzcie mi czy możliwe jak beta w 8 dniu po iui wyszła nie ciążowa to czy jest jeszcze jakaś szansa że to przy wcześnie było jak myślicie?
    Karcia to chyba będziemy razem podchodzić do ivf bo my Też zbieramy kasę I chcemy podejść za rok I tak samo Jak ty chciałabym 2 zarodki:-) mogą być I bliźniaki

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eni33 wrote:
    Slomka a co u ciebie?

Podczytuję Was i czekam na dobre wieści od Was i ode mnie :)
    Asia m-b musi być dobrze - jak każą leżeć to leż.

My w tym cyklu działamy naturalnie, teraz czekamy na @ (a w zasadzie to nie czekamy :)-ma przyjść ok 22.06. Jak się pojawi to wizyta i przygotowania do ostatniej iui.

Asia08, asia-m-b lubią tę wiadomość

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Kochane powiedzcie mi czy jest mozliwosc zeby ktorys z lekarzy z artemidy wypisal recepte na leki do stymulacji wczrsniej tak zeby jeszcze zalapac sie na refundacje?? Nowe podejscie zaczne prawdopodobnie pod koniec lipca niestety moj lekarz stwierdzil ze nie moze bo ministerstwo tego pilnuje ale cos mi sie nie chce w to wierzyc bo mam znajoma w innym miescie i ona dostala wczesniej recepty

Ja ostatnio jak byłam na wizycie u dr W, to też pytam o to i niestety odpowiedź była podobna, że na zapas nie można. Choć nie chce mi się w to wierzyć... i wydaje mi się, że to raczej kaprys lekarza i podparty czymś zakaz.

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba do Bialegostoku zadzwonie i sie podpytam. A jak nie to chyba skorzystam z propozycji lekarki z mojego oddzialu jakby cos bylo potrzeba bo ona zna szamatowiczow :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa placimy tyle kasy a tu nawet lekarze robia pod gorke

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słomka :) wrote:
    Podczytuję Was i czekam na dobre wieści od Was i ode mnie :)
    Asia m-b musi być dobrze - jak każą leżeć to leż.

My w tym cyklu działamy naturalnie, teraz czekamy na @ (a w zasadzie to nie czekamy :)-ma przyjść ok 22.06. Jak się pojawi to wizyta i przygotowania do ostatniej iui.
    Powodzenia oby @ nie przyszla trzymam kciuki :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slomka, miło Cię widzieć. :)

słomka :) lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Asiu leż i pachnij i się nie ruszaj aby wszystko dobrze było...myślami jestem z tobą <3

Malgos powiedz mi jak dlugi termin masz do poradni genetycznej w dzieciecym ? Bo jak zadzwonilam do rejestracji to wrzesirn 2017 masakra babeczka pofala mi tel do lekarza jutrobede dzwonic dlugie lekarz wyznacz terminy ???

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ