Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie niestety nie jest różowo dziewczyny właśnie wróciłam z IP zaczelam dziś krwawić.. na usg dzięki Bogu wszystko w porządku, ładna akcja serca, widoczne ruchy kończyn.. Ale lekarz zauważył krwiak pozakosmówkowy wiec musze leżeć ryzyko poronienia Jezu dziewczyny dajcie siły na to wszystko..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Asia-m-b, trzymamy kciuki. Leż i odpoczywaj. Bedzie dobrze, nie moze byc inaczej.
Nie zapisaly mnie do dr P. On chyba najbardziej ze wszystkich mi podpasowal.asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asiu nie stresuj się na zapas, odpoczywaj i relaksuj sie, wiem że łatwo się mówi, ale trzeba być dobrej myśli. Ja jestem dobrej myśli i przesyłam Wam dużo pozytywnej energii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 18:04
asia-m-b lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Ena wrote:Asia 08 słabe jest to właśnie u nich, że tyle kasy się zostawia, a nawet lekarza nie możesz sobie wybrać Powodzenia na dzisiejszej wizycie.
Izaura Ja nie podpowiem, bo nie znam się na procedurach in vitro.
Ja przed ivf na monitoringach też miałam za każdym razem innego lekarza, jak miałam mieć podgląd w poniedziałek to chciałam do dr. Z też miał komplet to specjalnie przyszła dr. Skłodowskusg , która w sobotę mi robiła i tak musiała iść do dr. Z z moimi wynikam i rozm. jajec co dalej robić..wkurza mnie że za każdym razem do innego lekarza się chodzi..a to tyle kasy idzie na to..Asia08 lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiu leż i pachnij i się nie ruszaj aby wszystko dobrze było...myślami jestem z tobą
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny a ja zaczynam coraz częściej brać pod uwagę in vitro podejdę jeszcze do 2 iui i jeśli się nie uda to w następnym roku podejdziemy raczej do in vitro. Ale wiecie co ja jak bym podeszła już do tej drogiej procedury to chciałabym( nie wiem czy tak można) żeby mi podali 2 zarodki zwyczajnie chciałam bym mieć bliźniaki za jednym zamachem tylko czy wtedy nie ma obawy że będzie ciążą mnoga?. Za kilka dni w czwartek powinna przyjść @ już odczuwam jej nadchodzące przyjcie ale oby nie . A powiedzcie mi czy możliwe jak beta w 8 dniu po iui wyszła nie ciążowa to czy jest jeszcze jakaś szansa że to przy wcześnie było jak myślicie?Karcia
-
asia-m-b wrote:U mnie niestety nie jest różowo dziewczyny właśnie wróciłam z IP zaczelam dziś krwawić.. na usg dzięki Bogu wszystko w porządku, ładna akcja serca, widoczne ruchy kończyn.. Ale lekarz zauważył krwiak pozakosmówkowy wiec musze leżeć ryzyko poronienia Jezu dziewczyny dajcie siły na to wszystko..
Wszystko bedzie dobrzeasia-m-b lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane powiedzcie mi czy jest mozliwosc zeby ktorys z lekarzy z artemidy wypisal recepte na leki do stymulacji wczrsniej tak zeby jeszcze zalapac sie na refundacje?? Nowe podejscie zaczne prawdopodobnie pod koniec lipca niestety moj lekarz stwierdzil ze nie moze bo ministerstwo tego pilnuje ale cos mi sie nie chce w to wierzyc bo mam znajoma w innym miescie i ona dostala wczesniej receptyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asiu trzymaj się. wszystko będzie dobrze. musi być. Moja znajoma też zaczela krwawic bo zachciało jej się myć podłogę na kolanach I wylądowała W szpitalu. Też miała krwiaka I lekarz kazał dużo odpoczywac i uważać na siebie I teraz biega za rocznym skarbem
-
Karcia wrote:Dziewczyny a ja zaczynam coraz częściej brać pod uwagę in vitro podejdę jeszcze do 2 iui i jeśli się nie uda to w następnym roku podejdziemy raczej do in vitro. Ale wiecie co ja jak bym podeszła już do tej drogiej procedury to chciałabym( nie wiem czy tak można) żeby mi podali 2 zarodki zwyczajnie chciałam bym mieć bliźniaki za jednym zamachem tylko czy wtedy nie ma obawy że będzie ciążą mnoga?. Za kilka dni w czwartek powinna przyjść @ już odczuwam jej nadchodzące przyjcie ale oby nie . A powiedzcie mi czy możliwe jak beta w 8 dniu po iui wyszła nie ciążowa to czy jest jeszcze jakaś szansa że to przy wcześnie było jak myślicie?
-
eni33 wrote:Slomka a co u ciebie?
Podczytuję Was i czekam na dobre wieści od Was i ode mnie
Asia m-b musi być dobrze - jak każą leżeć to leż.
My w tym cyklu działamy naturalnie, teraz czekamy na @ (a w zasadzie to nie czekamy -ma przyjść ok 22.06. Jak się pojawi to wizyta i przygotowania do ostatniej iui.Asia08, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Kochane powiedzcie mi czy jest mozliwosc zeby ktorys z lekarzy z artemidy wypisal recepte na leki do stymulacji wczrsniej tak zeby jeszcze zalapac sie na refundacje?? Nowe podejscie zaczne prawdopodobnie pod koniec lipca niestety moj lekarz stwierdzil ze nie moze bo ministerstwo tego pilnuje ale cos mi sie nie chce w to wierzyc bo mam znajoma w innym miescie i ona dostala wczesniej recepty
Ja ostatnio jak byłam na wizycie u dr W, to też pytam o to i niestety odpowiedź była podobna, że na zapas nie można. Choć nie chce mi się w to wierzyć... i wydaje mi się, że to raczej kaprys lekarza i podparty czymś zakaz. -
Ja to chyba do Bialegostoku zadzwonie i sie podpytam. A jak nie to chyba skorzystam z propozycji lekarki z mojego oddzialu jakby cos bylo potrzeba bo ona zna szamatowiczowBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
słomka :) wrote:Podczytuję Was i czekam na dobre wieści od Was i ode mnie
Asia m-b musi być dobrze - jak każą leżeć to leż.
My w tym cyklu działamy naturalnie, teraz czekamy na @ (a w zasadzie to nie czekamy -ma przyjść ok 22.06. Jak się pojawi to wizyta i przygotowania do ostatniej iui.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:Asiu leż i pachnij i się nie ruszaj aby wszystko dobrze było...myślami jestem z tobą
Malgos powiedz mi jak dlugi termin masz do poradni genetycznej w dzieciecym ? Bo jak zadzwonilam do rejestracji to wrzesirn 2017 masakra babeczka pofala mi tel do lekarza jutrobede dzwonic dlugie lekarz wyznacz terminy ???Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤