Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia,eni dzieki za kciuki. Ruszyl mi prawy jajnik i mam dwa pęcherzyki po ok.14mm, endo ok 8 mm i e2 126. Czyli u mnie to zaczyna sie wszystko pozno. Do soboty mam jeszcze gonal 75j i po wizycie w sobote zobaczymy co dalej. Niestety pani nie chciała mnie zapisac do dr P bo podobno ma komplet a on sam dk nas mowil, ze do zobaczenia w sobote.
asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualnyona84 wrote:hey ena to ty dzis ze znajoma tez nie bedziesz,bo doktora nie ma czy idziecie do innego
Asia super że jajniki ruszyły.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Karcia,eni dzieki za kciuki. Ruszyl mi prawy jajnik i mam dwa pęcherzyki po ok.14mm, endo ok 8 mm i e2 126. Czyli u mnie to zaczyna sie wszystko pozno. Do soboty mam jeszcze gonal 75j i po wizycie w sobote zobaczymy co dalej. Niestety pani nie chciała mnie zapisac do dr P bo podobno ma komplet a on sam dk nas mowil, ze do zobaczenia w sobote.
A to, ze nie zapisały do dr P nie podoba mi sięAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ach Asia, najgorsze że dr miał otwarty gabinet i pytałam czy nie da się nic zrobić, zapytać dr to odpowiedziała że nie... zadzwonię zapytać czy coś się nie zwolnilo może..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, mam taka prośbę, czy mozecie mi napisac procedure invitro krok po kroku, chodzi mi bardziej o wizyty- w ktorych dniach cyklu trzeba sie wstawiac na wizyty (miej, wiecej).Mieszkam za granica, we wrześniu chcemy podejść do invitro i chcę wiedziec jak zaplanowac urlop. Doktor Z mi wszystko ostatnio wyjaśnił, ale zapamietalam tyle ze cykl poprzedzający mam brac antykoncepcje i wstawic sie 21 dnia cyklu (po co?) Troche rozwlekle pisze, wiem. Bede wdzieczna jesli ktoras mi poswieci chwile i opisze krkrok po kroku, zwlaszcza kiedy wizyty?? ❤
-
nick nieaktualny
-
Asia m-b, jak tam? ja nadal bez objawowo i trochę mnie to wkurza- no tylko brzuch wzdęty jak balon
takie pytanko, jak byłam u swojego dr to zlecił mi takie podstawowe badania, patrze a tam jest też HIV, Asiu też robiłaś już ciąży? pamiętam, że my z m przed inv robiliśmy,czy teraz też trzeba je robić, czy to wymysł mojego gina?
-
hej Leo
nic tylko się cieszyć, że nie ma objawów.. mnie mdłości męczyły praktycznie od 5 tc epicentrum było w 7 i 8 teraz mamy 10 i ciągle są ale już słabe..
Nie mi dr P nie zlecał tego co mieliśmy przed IVF, bo wiedział, ze to było robione.
W przyszłym tygodniu idę do laboratorium, bo w miejskim jest ten norweski grand dla ciężarnych, co prawda nie wszystkie badania ale większość, z tym, że dopiero od 10 tc
Izaura odnośnie Twojego pytania nie pamiętam teraz wszystkiego, bo do procedury podchodziłam w grudniu, ale ja sprawdzę papiery w domu to napiszę.. jak Ci się chce czytać, to na naszym wątku bliżej początku, w trakcie stymulacji wszystko opisywałyśmy, więc jak masz chęcileo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leo, asia-m-b - pozytywnie Wam zazdroszczę.
Wiecie co? Ten dr R. to jakis dziwny jest. Podczas calej wizyty malo sie odzywal, zapytal tylko o rzeczy które mogl przeczytac na monitorze. Podczas usg tak mi gmeral, ze jeszcze chwila i bym mu zwrocila uwage, bo zwyczajnie mnie bolalo. I dobrze, ze widzialam na monitorze pecherzyki i wymiary, bo nic nie powiedzial. Maz - oaza spokoju tez sie wkurzyl.leo lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Tez mialam takie odczucie po wizycie u dr R.bardzo nie delikatny i dlatego unikam u niego wizyt.Wkurzyl sie bo mu opowiedzialas o przebiegu wizyty czy byl z toba w srodku.a jakie wymiary mialy pecherzyki? Urosly cos. I jaka decyzja po wizycie iui nie bedzie w tym cyklu?
-
Eni,maz jest zawsze ze mna podczas wizyt.
Jeszcze dzisiaj i jutro gonal 75j i w poniedzialek znowu estradiol i mam nadzieję, że Z.juz cos postanowi. Pecherzyki uroslu od czwartku o ok.2-3mm.
Niestety, tak jak pisalam nie udało mi się zapisac do dr P. Nawet dzisiaj rano pytalam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Izaura wrote:Asia mb jakbys mogla napisac ile mialas wizyt przed punkcja i w jakie dni cyklu, bardzo proszę. ..
Izaura tych wizyt nie było dużo. Tak jak pisałaś najpierw antykoncepcja i wtedy nie ma żadnych wizyt ja brałam maverlon od 5 do 25dc wtedy miałam wizytę i zaczęłam zastrzyki z ganapeptylu (wyciszające)ja miałam pół ampułki następnie chyba po dwóch tygodniach dołączyłam menopur u mnie 200j z racji na wiek
po tygodniu pierwsza wizyta monitorująca, następnie po paru dniach kolejna wizyta i następnie ostatnia przed punkcją. Przed każdą z tych wizyt godzinę przed pobierają krew i sprawdzają estradiol. Po ostatniej wizycie zastrzyk ovitrelle no i punkcja
Mam nadzieję, ze za bardzo nie namieszałam;)
Asia ale w ogóle Cię nie zapisali? czy do dr P nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 10:43
Izaura lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Slomka a co u ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 14:11