Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Asiu niestety moja beta wyszla 0.140 dzwonilam do dr R nie kazal narazie odstawiac lekow mam powtorzyc bete w srode i w piatek bo moglo byc pozniej zagniezdzenie. Ale ja juz sie zalamalam i nie do konca w to wierze. No ale zobaczymy cuda sie zdarzaja. Jutro dzwonie do bialego czy mam mrozaki.
kurcze strasznie mi przykro Gosiu ale zrób tak jak mówi lekarz i nie trać nadziei!!! &&&&Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się i ja o poranku . Za chwilę ruszam do kliniki na progesteron. Dziewczyny a czy jest szansa że test sikaniec 7 dni po iui coś by wykazał?bo ja robiłam wczoraj tak troche bez sensu no ale 1 krecha i to trochę mnie podłamało.U mnie na 3 tyg jest teraz chrześniak to nie mam za bardzo czasu myśleć o tym wszystkim i też nie mam za wiele czasu na neta. Więc będę pewnie się rzadziej udzielać ale wszystko nadrobię.Karcia
-
nick nieaktualny
-
Karcia a robisz sam progesteron czy wizyte tez masz bo podobno jest wcenie pakietu iui.