Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mój progesteron to 29 nie wiem czy to dobrze?byłam na wizycie również bo skoro jest wliczona w pakiet to czemu nie skorzystać. Ale się na wkurzałam bo 4 godz na wyniki czekałam miałam wizyte na 14 a o 16 weszłam dopiero bo wyniki dopiero odebrałam. Ale powiem wam coś jeszcze stwierdziłam dziś że zrobie sobie bete no i zrobiłam mimo ze to 8 dzień po iui no i zrobiłam jak się domyślacie na marne bo normy się zaczynają dopiero od 3 tyg. A ja jak by co to 1 dopiero a beta wyszła mi 2 z hakiem więc ja myśle że dup... blada:)Karcia
-
Oby bylo wszystko dobrze i sie udalo. Progesteron masz ladny. A kto dzis cie przyjmowal. I co mowil o usg czy widzi cialko żółte i jakie endometrium.
-
Karcia, to się naczekalas. Ja bym jajko zniosła.
Ona84, niefajnie.
Ja mam jutro wizytę, ale coś czuję że nic z tego. Nic kompletnie po tym gonalu nie czuję. A może to za wcześnie jeszcze? W tamtym cyklu dopiero jakoś po 20 dc pecherzyk i e2 urosły, więc może?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 20:18
Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asia08 trzymam kciuki &&& zeby pecherzyki byly duże. A ta nowa pani dr to taka ladna w kreconych wlosach i niska.
Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ja tez jak bylam kiedys na wizycie u dr W to ona byla a potem jak bylam w szpitalu Wojewódzkim na hsg to ona byla tam na oddziale to jest corka takiego znanego dr Malarkiewicza
-
eni33 wrote:Ja tez jak bylam kiedys na wizycie u dr W to ona byla a potem jak bylam w szpitalu Wojewódzkim na hsg to ona byla tam na oddziale to jest corka takiego znanego dr Malarkiewicza
Karcia lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Ona to chyba jakieś żarty, ja bym się na maxa wkurzyła..
O Pani Paulina Malarkiewicz? w artemidzie? jest przesympatyczną osobą, w poprzedniej ciąży, byłam na sorze w miejskim gdzie mnie totalnie olali.. natomiast na drugi dzień pojechałam do wojewódzkiego i właśnie ta Pani dr dokładnie mnie przebadała, uspokoiła, zapisała antybiotyk, była bardzo sympatyczna. Co prawda ciążę straciliśmy ale Ona bardzo pomogłasonia86 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyJa z P.Malarkiewicz miałam styczność w Szpitalu Wojewódzkim. Moje zdanie o niej to ładna, miła. Co do kompetencji milczę, bo nie wiem, bo nie było potrzeby sprawdzania.
Ona 84 termininy na laparoskopię ostre, ale może dr W jakoś przyspieszy tok twojej sprawy. -
ona84 wrote:Tez jak bylam u doktora W to ona byla.fajna dziewvzyna.dowiedzialam sie ze w wojewodzkim na laparo termin paxdziernik listopad czyli moze u malarkiewicza sxybciej bedzie.
Ja na histeroskopie w Wojewódzkim czekałam 3 miesiące (a i tak przedłużyło się do 4 m). Zapisywał mnie dr P.
i pamietam, że jak mnie zapisywał to mówił, ze u nich długo się czeka i jezeli chciałabym zabieg szybciej to poleca szpital miejski22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Doktor mówił że powinniśmy wyrobić sie między 7 a 8 tys.
Leki przepisał mi już teraz , bo do końca czerwca sa jeszcze refundowane, a potem nie wiadomo jak to będzie. Na razie za leki zapłaciłam 350 zł ( kupowałam u siebie w mieście)22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Oby tak bylo bo ja slyszalam cos o 10 tys. Oby te leki byly refundowane bo to ulga dla portfela.