Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Kochane powiedzcie mi czy jest mozliwosc zeby ktorys z lekarzy z artemidy wypisal recepte na leki do stymulacji wczrsniej tak zeby jeszcze zalapac sie na refundacje?? Nowe podejscie zaczne prawdopodobnie pod koniec lipca niestety moj lekarz stwierdzil ze nie moze bo ministerstwo tego pilnuje ale cos mi sie nie chce w to wierzyc bo mam znajoma w innym miescie i ona dostala wczesniej recepty
Dostałam recepte na leki, Doktor D. powiedział że musze wykupic je do konca czerwca, a prawdopodobnie wykorzystam je dopiero w sierpniu. Sam mi to zaproponował wiec mysle że to zależy od podejcia lekarza.
Zapłaciłam ok 350zł, A bez refundacji byłoby 2000zł22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Dostałam recepte na leki, Doktor D. powiedział że musze wykupic je do konca czerwca, a prawdopodobnie wykorzystam je dopiero w sierpniu. Sam mi to zaproponował wiec mysle że to zależy od podejcia lekarza.
Zapłaciłam ok 350zł, A bez refundacji byłoby 2000złBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Asia m_b - trzymaj się twardo. Życzę spokojnego biegu zdarzeń. Niech maleństwo rośnie zdrowo w brzuchu.
Karcia - skoro chcesz dwa zarodki, czyli bliźniaki, to przecież już jest ciąża mnogaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
dokładnie tak jak napisała Gosia mnoga miałam na myśli więcej niż 2. dziewczyny ale powiedzcie mi czy przy wadze np 85kg z bliźniakami to nie za dużo bo boje się czy nie było by problemu z donoszeniem a wiadomo że jeszcze przytyje się od cholery to 100 jak nicKarcia
-
nick nieaktualny
-
Nie mam pojecia jesli chodzi o wage ale mysle ze gdybys wazyla 50 i chciala blizniaki to byloby wieksze zagrozenie ale to tylko moje zdanie
Nie jest tak prosto zeby lekarze podali 2 zarodki za 1 razem jesli nie ma sie powyzej 35 lat to odpada za 2 razem przepisowo mozna juz podac po nieudanej probie ale tez niechetnie to robiaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Gosia321 jak się ma możliwość skorzystania ze znajomości, to trzeba korzystać i przy okazji zaoszczędzić kupę pieniędzy. A na jakim oddziale pracujesz?
Narazie zobacze co przyniesie sroda bo zapisalam sie do Domitrza skonsultuje z nim od razu wszystkie niejasnosci i poprosze o recepte na zas bo na pewno w wakacje chcemy zaczac 2 podejscieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:dokładnie tak jak napisała Gosia mnoga miałam na myśli więcej niż 2. dziewczyny ale powiedzcie mi czy przy wadze np 85kg z bliźniakami to nie za dużo bo boje się czy nie było by problemu z donoszeniem a wiadomo że jeszcze przytyje się od cholery to 100 jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 14:58
-
hej dziewczyny ♥ dziękuję za troskę
melduję, ze grzecznie leżę, wstaję tylko do łazienki. Dzięki Bogu mam najlepszą mamę na świecie, wzięła urlop i zaraz u mnie będzie
a wczoraj dzielnie pomagała mi moja dwójka ♥ pierwszy raz w życiu zrobiły sobie same tosty
tak Asiu dr D przyjmuje w środy.Asia08, malgos741, leo, Izaura, Gosia321 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia, super! Korzystaj na maksa z pomocy.
Co do A&A, kiedyś musi być ten pierwszy raz.asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Gosia321 wrote:Laura a ty w sierpniu podchodzisz do in vitro ??
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie. Estradiol tylko 100 i na razie slabo. Endometrium tez male ale nie wiem ile bo dr nie mowil. W czwartek znowu wizyta oby cos uroslo bo w tym miesiacu 2 iui.
-
Lura82 wrote:z badaniami startujemy na pocżątku lipca i doktor mówił że punkcja itd gdzieś ok koniec sierpnia początek września. Oczywiście jezeli wszystko pójdzie wg planu.
Laura to wasze 1 podejscie ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤