X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    To chyba bedziemy szly razem. Jaam nadzieje ze tak sie wyrobimy nie wiem jak bedzie z kolejnym okresem po nieudanym ivf :(
    Laura to wasze 1 podejscie ?

Razem zawsze raźniej :)
    Tak to nasze pierwsze. Troszke przeskoczyliśmy pierwszy plan działania i nie chcemy podchodzić do inseminacji.
    Ciągle wierze, że to bedzie dobry rok dla nas tu wszystkich

Gosia321 lubi tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Gosia, w środę jest dr D?
    Jest w srode i czwartek za tydzien zaczyna urlop

Asia08 lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    hej dziewczyny ♥ dziękuję za troskę :)

melduję, ze grzecznie leżę, wstaję tylko do łazienki. Dzięki Bogu mam najlepszą mamę na świecie, wzięła urlop i zaraz u mnie będzie :D
    a wczoraj dzielnie pomagała mi moja dwójka ♥ pierwszy raz w życiu zrobiły sobie same tosty ;)

tak Asiu dr D przyjmuje w środy.
    Super dobrze ze masz pomoc :) odpoczywaj jak najwiecej :)

asia-m-b lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Razem zawsze raźniej :)
    Tak to nasze pierwsze. Troszke przeskoczyliśmy pierwszy plan działania i nie chcemy podchodzić do inseminacji.
    Ciągle wierze, że to bedzie dobry rok dla nas tu wszystkich
    A jesli moge spytac jaki jest u was problem ?

gann3e3kewa6j1el.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno już nie ma żadnego problemu, a jakoś nie idzie. Wczesniej mąż miał słabe nasienie ale wyniki poprawiły się w ciągu miesiąca na całkiem ok. Ja miałam polipa (jestem juz po histeroskopii ).
    Staramy się już ojjj juz nawet nie pamietam ... cos koło 3 lat.

Karcia lubi tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, dziekuje. Dobrze wiedziec. Aczkolwiek wg mnie powinna byc jakas rozpiska kto kiedy przyjmuje.

Eni, bedzie dobrze. U mnie w tamten czwartek estradiol byl 126, wnsobote juz 112 a dzisiaj 430! A mam 24 dc. Panie zrobily mi zastrzyk ovitrell i jutro iui. Tym razem mamy dwa pęcherzyki po prawej stronie.

Trzymam kciuki za czwartek.:)

słomka :), Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Podobno już nie ma żadnego problemu, a jakoś nie idzie. Wczesniej mąż miał słabe nasienie ale wyniki poprawiły się w ciągu miesiąca na całkiem ok. Ja miałam polipa (jestem juz po histeroskopii ).
    Staramy się już ojjj juz nawet nie pamietam ... cos koło 3 lat.
    A m bral cos na poprawe nasienia czy poprostu tak wyszlo tylko 1 badanie

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Asiu tez tak uwazam powinna byc rozpiska kto kiedy i w jakich godzinach przyjmuje. A nie wspomne juz o cenniku jak dlugo mozna go tworzyc :)
    Ha jak nie potrafia zrobic cennika na witrynie internetowej to ja im moge zrobic haha papierowy tez :P
    Jakas lista badan tez by sie przydala

Asia08, Karcia lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, to dobry pomysl. Zrob, skonsultuj z nami i im przeslij. A najlepiej zanieś wydrukowane, co by nie musialy juz tego robic. ;)

Karcia lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Gosia, to dobry pomysl. Zrob, skonsultuj z nami i im przeslij. A najlepiej zanieś wydrukowane, co by nie musialy juz tego robic. ;)
    O to moze ceny wymyslimy tu wszystkie razem :D

Asia08, Karcia lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie ma reguły na te recepty...
    Muszę też zagadać z lekarzem raz jeszcze, chociaż jak u nas jeszcze po drodze ma być iui, to ciekawe czy któryś się zgodzi.
    Asia08, ale u Ciebie te hormony szaleją :), oby była to dobra wróżba

Karcia lubi tę wiadomość

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slomka, wydaje mi się, ze dr P by wypisal recepte. Nam po poprzedniej iui mowil, zeby jak sie nie uda to przyjsc wczesniej to wypisze recepte z refundacja. Tylko, ze sie chyba pozmienilo w trakcie i na gonal wydalismy jakis 1000 zl. :( Oby nie na darmo!

Karcia lubi tę wiadomość

mhsvqps6knsjrcis.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nerwa mam dziś strasznego na te życie. Nie chce mi się już dalej walczyć bo mam wrażenie że to na marne. Nigdy nie sądziłam że akurat mnie to spotka.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    nerwa mam dziś strasznego na te życie. Nie chce mi się już dalej walczyć bo mam wrażenie że to na marne. Nigdy nie sądziłam że akurat mnie to spotka.
    Karcia chyba dobrze każda Z nas cię rozumie. Ja też nie sądziłam że życie rzuci mi pod nogi taka ciężka kłodę. Wiem że innymi mają jeszcze gorzej bo np są ciężko chorzy A ja powinnam się cieszyć Z tego co mam. Czyli cudownego męża, domku postawionego własnymi siłami I pracy dzięki której zarabiam pieniążki.jednak wiem że albo ivf albo cud nam pomoze i narazie liczę na ten jeden mały cud:)

Karcia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba żadna z nas nie myślała, ze będzie miała problem z zajściem w ciążę... przecież tyle patologi zachodzi w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Czasem mam wrażenie, ze im bardziej człowiek o siebie dba, tym większe na problemy...

Karcia lubi tę wiadomość

mhsvqps6knsjrcis.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana no widzisz ty masz pracę którą lubisz a ja nie, i macie własny kąt a my nie bo wszystko idzie na leczenie i to mnie strasznie męczy że pozostaje całe życie na wynajem.Ale macie racje że nie którzy mają gorzej u nas np sasiad umiera co ma 42 lata a tak bardzo pragnie żyć. A ja niestety wiem co to znaczy bo rok temu mój tata zmarł w wieku 48 lat.Więc nie ma co narzekać prawda dziewczyny? a nerwa mam bo ta małpa się zbliża i chyba zjem męża z nerwów i głodu (na diecie wiecznie jestem) ;)

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    ana no widzisz ty masz pracę którą lubisz a ja nie, i macie własny kąt a my nie bo wszystko idzie na leczenie i to mnie strasznie męczy że pozostaje całe życie na wynajem.Ale macie racje że nie którzy mają gorzej u nas np sasiad umiera co ma 42 lata a tak bardzo pragnie żyć. A ja niestety wiem co to znaczy bo rok temu mój tata zmarł w wieku 48 lat.Więc nie ma co narzekać prawda dziewczyny? a nerwa mam bo ta małpa się zbliża i chyba zjem męża z nerwów i głodu (na diecie wiecznie jestem) ;)
    Mam pracę która nie jest wymarzona Ale ważne że jest. Chciałam Kiedyś ja zmienić Ale myślałam po co Jak zaraz zajde w ciaze. U mnie też nie jest łatwo bo jestem osoba bardzo przejmująca się I często problemy mnie wykańczaja i jestem cały czas na tabletkach uspakajajacych. Myślę że można to trochę podpiąć pod depresję. Nie przeżyłam śmierci bliskich I bardzo mi przykro. Dlatego wiem że inni mają gorzej I muszę jakoś walczyć O siebie. co do mieszkania to może warto kupić coś swojego. To co masz płacić na wynajęcie będziesz miała na ratę kredytu. A praca? Ciężko U ciebie znaleźć?

Karcia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę Karcia że nam wszystkim się uda. tylko każda ma swój czas I porę. trochę cierpliwości A będziemy mamusiami

Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny popieram was w 100 % - powinni zrobić cennik, grafik lekarzy, listę badań. Napiszę do nich e-mail - może jak trochę osób się do nich zwróci z taką prośbą, to ruszą dupencje ;-)

Wydaje mi się, że każda z nas łapie czasem doła z "oczywistego" powodu. Ciągłe pchanie kamienia pod górę, a on ciągle spada w dół... Ale kiedyś się uda - zawsze jest światełko w tunelu.

Karcia, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość

• eni33 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na zdjeciu usg ktore dr mi zrobil, cos tam zaznaczyl i z tyly napisal cos tam ale nie moge tego rozszyfrowac wynika ze mam chyba ok 3cm torbiel. I ze przy nastepnej wizycie trzeba na ro zwrocic uwage czy sie powieksza. Zawsze cos! Zdziwil sie ze po iui tak szybko dostalam okres bo na 25 dzien. I pewnie przez ta torbiel nic sie nie dzieje teraz. Od4 dnimam tem. 36.8 a dzis nawet36.9 i na wykresie juz mi zaznaczylo owulacje ze byla w piatek w 8dc. Nigdy nie mialam torbiela jak to leczyc

Karcia lubi tę wiadomość

3jvztv73z47a71uw.png

klz9roeqyeov6byo.png

30.05.2016. | iui :-( 9.07.2016 || iui :-( 30.09.2016 punkcja 3.10.2016 transfer :-(
    11.03.2017 punkcja. 16.03.2017 transfer :-) 7dpt beta 34. 8dpt beta 54. 10dpt beta 148. 12dpt beta 412
    17.11.2018 crio transfer
    :-( Puste jajo :-(
    8.06.2019 crio transfer :-)
‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ