Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:To chyba bedziemy szly razem. Jaam nadzieje ze tak sie wyrobimy nie wiem jak bedzie z kolejnym okresem po nieudanym ivf
Laura to wasze 1 podejscie ?
Razem zawsze raźniej
Tak to nasze pierwsze. Troszke przeskoczyliśmy pierwszy plan działania i nie chcemy podchodzić do inseminacji.
Ciągle wierze, że to bedzie dobry rok dla nas tu wszystkichGosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
asia-m-b wrote:hej dziewczyny ♥ dziękuję za troskę
melduję, ze grzecznie leżę, wstaję tylko do łazienki. Dzięki Bogu mam najlepszą mamę na świecie, wzięła urlop i zaraz u mnie będzie
a wczoraj dzielnie pomagała mi moja dwójka ♥ pierwszy raz w życiu zrobiły sobie same tosty
tak Asiu dr D przyjmuje w środy.asia-m-b lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Razem zawsze raźniej
Tak to nasze pierwsze. Troszke przeskoczyliśmy pierwszy plan działania i nie chcemy podchodzić do inseminacji.
Ciągle wierze, że to bedzie dobry rok dla nas tu wszystkichBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Podobno już nie ma żadnego problemu, a jakoś nie idzie. Wczesniej mąż miał słabe nasienie ale wyniki poprawiły się w ciągu miesiąca na całkiem ok. Ja miałam polipa (jestem juz po histeroskopii ).
Staramy się już ojjj juz nawet nie pamietam ... cos koło 3 lat.
Karcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Gosia, dziekuje. Dobrze wiedziec. Aczkolwiek wg mnie powinna byc jakas rozpiska kto kiedy przyjmuje.
Eni, bedzie dobrze. U mnie w tamten czwartek estradiol byl 126, wnsobote juz 112 a dzisiaj 430! A mam 24 dc. Panie zrobily mi zastrzyk ovitrell i jutro iui. Tym razem mamy dwa pęcherzyki po prawej stronie.
Trzymam kciuki za czwartek.słomka :), Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Lura82 wrote:Podobno już nie ma żadnego problemu, a jakoś nie idzie. Wczesniej mąż miał słabe nasienie ale wyniki poprawiły się w ciągu miesiąca na całkiem ok. Ja miałam polipa (jestem juz po histeroskopii ).
Staramy się już ojjj juz nawet nie pamietam ... cos koło 3 lat.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Tak Asiu tez tak uwazam powinna byc rozpiska kto kiedy i w jakich godzinach przyjmuje. A nie wspomne juz o cenniku jak dlugo mozna go tworzyc
Ha jak nie potrafia zrobic cennika na witrynie internetowej to ja im moge zrobic haha papierowy tez
Jakas lista badan tez by sie przydalaAsia08, Karcia lubią tę wiadomość
-
Gosia, to dobry pomysl. Zrob, skonsultuj z nami i im przeslij. A najlepiej zanieś wydrukowane, co by nie musialy juz tego robic.
Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Asia08 wrote:Gosia, to dobry pomysl. Zrob, skonsultuj z nami i im przeslij. A najlepiej zanieś wydrukowane, co by nie musialy juz tego robic.
Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
-
Czyli nie ma reguły na te recepty...
Muszę też zagadać z lekarzem raz jeszcze, chociaż jak u nas jeszcze po drodze ma być iui, to ciekawe czy któryś się zgodzi.
Asia08, ale u Ciebie te hormony szaleją , oby była to dobra wróżbaKarcia lubi tę wiadomość
-
Slomka, wydaje mi się, ze dr P by wypisal recepte. Nam po poprzedniej iui mowil, zeby jak sie nie uda to przyjsc wczesniej to wypisze recepte z refundacja. Tylko, ze sie chyba pozmienilo w trakcie i na gonal wydalismy jakis 1000 zl. Oby nie na darmo!
Karcia lubi tę wiadomość
Karcia wrote:nerwa mam dziś strasznego na te życie. Nie chce mi się już dalej walczyć bo mam wrażenie że to na marne. Nigdy nie sądziłam że akurat mnie to spotka.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Chyba żadna z nas nie myślała, ze będzie miała problem z zajściem w ciążę... przecież tyle patologi zachodzi w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Czasem mam wrażenie, ze im bardziej człowiek o siebie dba, tym większe na problemy...
Karcia lubi tę wiadomość
ana no widzisz ty masz pracę którą lubisz a ja nie, i macie własny kąt a my nie bo wszystko idzie na leczenie i to mnie strasznie męczy że pozostaje całe życie na wynajem.Ale macie racje że nie którzy mają gorzej u nas np sasiad umiera co ma 42 lata a tak bardzo pragnie żyć. A ja niestety wiem co to znaczy bo rok temu mój tata zmarł w wieku 48 lat.Więc nie ma co narzekać prawda dziewczyny? a nerwa mam bo ta małpa się zbliża i chyba zjem męża z nerwów i głodu (na diecie wiecznie jestem)Karcia
-
Karcia wrote:ana no widzisz ty masz pracę którą lubisz a ja nie, i macie własny kąt a my nie bo wszystko idzie na leczenie i to mnie strasznie męczy że pozostaje całe życie na wynajem.Ale macie racje że nie którzy mają gorzej u nas np sasiad umiera co ma 42 lata a tak bardzo pragnie żyć. A ja niestety wiem co to znaczy bo rok temu mój tata zmarł w wieku 48 lat.Więc nie ma co narzekać prawda dziewczyny? a nerwa mam bo ta małpa się zbliża i chyba zjem męża z nerwów i głodu (na diecie wiecznie jestem)
Karcia lubi tę wiadomość
-
Myślę Karcia że nam wszystkim się uda. tylko każda ma swój czas I porę. trochę cierpliwości A będziemy mamusiami
Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny popieram was w 100 % - powinni zrobić cennik, grafik lekarzy, listę badań. Napiszę do nich e-mail - może jak trochę osób się do nich zwróci z taką prośbą, to ruszą dupencje
Wydaje mi się, że każda z nas łapie czasem doła z "oczywistego" powodu. Ciągłe pchanie kamienia pod górę, a on ciągle spada w dół... Ale kiedyś się uda - zawsze jest światełko w tunelu.Karcia, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
A ja na zdjeciu usg ktore dr mi zrobil, cos tam zaznaczyl i z tyly napisal cos tam ale nie moge tego rozszyfrowac wynika ze mam chyba ok 3cm torbiel. I ze przy nastepnej wizycie trzeba na ro zwrocic uwage czy sie powieksza. Zawsze cos! Zdziwil sie ze po iui tak szybko dostalam okres bo na 25 dzien. I pewnie przez ta torbiel nic sie nie dzieje teraz. Od4 dnimam tem. 36.8 a dzis nawet36.9 i na wykresie juz mi zaznaczylo owulacje ze byla w piatek w 8dc. Nigdy nie mialam torbiela jak to leczyc
Karcia lubi tę wiadomość