Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana wydaje mi sie ze juz nie zdazysz bo aby przepisac leki to trzeba wiedziec jakie i w jakich dawkach, wiec bez badan sie nie obejdzie. I jeszcze trzeba je fizycznie wykupic do konca czerwca wiec jest rowno tydzien. Trudno trzeba czekac jak to bedzie po zmianach. Glupi rzad daje 500+ a refundacje lekow zabiera, a przeciez 500+ ma na celu zwiekszyc populacje, a czy in vitro tego nie robi? ludzie bez glowy tam siedza i tylko sluchaja "ojca dyrektora" z Torunia.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Leo co słychać? jak się miewasz? kiedy masz kolejną wizytę i napisz czy wybrałaś już lekarza prowadzącego?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny mam kilka pytań.
Dr D. na ostatniej wizycie zlecił mi zbadanie AMH ( mam wynik 4,4) i do 5dc fsh. Z wynikami mam się zgłosić do niego, wtedy ustalimy co dalej i powie jakie jeszcze badania mam zrobić przed in vitro.
Noo i @ przyszła dziś więc na wizyte mogłabym jechać w środę, tylko coś mi się obiło o uszy, że on na urlopie jest. Jak myślicie do kogo innego sie zapisać ?
Czy na wszelki wypadek mogę zrobić jeszcze jakieś badania? Czy czekać aż sam zleci?
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ana wydaje mi sie ze juz nie zdazysz bo aby przepisac leki to trzeba wiedziec jakie i w jakich dawkach, wiec bez badan sie nie obejdzie. I jeszcze trzeba je fizycznie wykupic do konca czerwca wiec jest rowno tydzien. Trudno trzeba czekac jak to bedzie po zmianach. Glupi rzad daje 500+ a refundacje lekow zabiera, a przeciez 500+ ma na celu zwiekszyc populacje, a czy in vitro tego nie robi? ludzie bez glowy tam siedza i tylko sluchaja "ojca dyrektora" z Torunia.
Laura 82 to może na wtorek do dr W. Tylko ciekawe czy jeszcze miejsca będą. Co do badań, to nie podpowiem, bo się nie orientuję. -
Dr Znroch to super doktorek...dobrze wszystko tłumaczy..
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hejka, u mnie ok, bez mdłości i innych ekscesów nadal. Następną wizytę mamy 5 lipca i raczej będę chodziła do lekarza który kierował nas do inv
Tylko mam małą zadwozdkę: zlecił mi podst badania-ok, i jest też tam HIV i wr powiedziałam mu że mam już to zrobione w styczniu i czy muszę powtarzać, to powiedział że decyzja należy do mnie...i sama już nie wiem
-
nick nieaktualnyLeo ja bym nie powtarzała tego badania na HIV.
Tygodnie wam lecą - fajnie - razem możecie odliczać dni do porodu.
Zuzia 123 - co do Luteiny to nie wiem, ale kawa - e małych ilościach nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 23:33
-
Zuzia123 wrote:Cześć dziewczyny mam pytanie. Dzis miałam transfer w Białymstoku i zapomniałam zapytać lekarza czy powinnam brać luteine bo wcześniej miałam brać tylko 3 dni przed punkcią a teraz nic nie mówił. I pewnie już nie powinnam pić kawy.
Nie dostalas zalecen na karcie wypisowejBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny na jednym Z forum napisano że leki refundowane zostają? czy któraś coś może O tym słyszała? gdzie to można potwierdzić?
-
Anuszka wrote:http://www.bip.mz.gov.pl/legislacja/projekty/projekt-obwieszczenia-ministra-zdrowia-w-sprawie-wykazu-refundowanych-lekow-srodkow-spozywczych-specjalnego-przeznaczenia-zywieniowego-oraz-wyrobow-medycznych-ktory-wejdzie-w-zycie-1-lipca-2016-r/
Wchodzisz na tą stronę i pobierasz plik PDF to cała lista leków refundowanych aby wyszukać ten który Cię interesuje wciskasz na klawiaturze ctrl+f wpisujesz nazwę i wyszukujesz
Taką informację podają dziewczyny na forum inv
-
Gosiu dziękuję dostałam ale jakoś to przeoczyłam , to nasze pierwsze podejście 1 zarodek i może uda się 2 zamrozić.Dziewczyny czytam to forum od roku ale nigdy nie miałam odwagi napisać , ale bardzo dużo dowiedziałam się od was jak to wszystko wygląda i dzięki waszym wpisom było mi dużo łatwiej przez to przejść tak ze bardzo wam wszystkim dziękuję i oczywiście gratuluję tym którym się udało , a sobie i wszystkim dziewczynom które czekają na swoje szczęście życzę powodzenia .Zuzia123