Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Leo Ty nie odliczaj ze mną tylko sama zapodawaj suwak
a co to za lekarz ten który Cię kierował? dobry jakiś? ile bierze za wizytę? ja bym nie powtarzała tych badań, bo po co? Mi dr Przybyłowicz tych które miałam przed transferem nie zlecał.
Fajnie, że nie masz mdłości, choć ja muszę przyznać, że mi też już coraz rzadziej się pojawiają i nie są tak intensywne.
Zuzia tak masz brać luteinę i po transferze i do 12tc
Ana ja nie pamiętam dokładnie ale pakiet do IUI chyba 800 zł niech dziewczyny mnie poprawią jak cośAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia takie zaświadczenie wystawił mi Hoppe bo u niego stymylowalam się wcześniej, jest dość specyficzny i różne ma opinie ale nam przypasował i jakoś nigdy nie miałam problemu z wizytą. Sporo moich znajomych też do niego chodzi i prowadzą ciążę. Za wizytę płace 150 więc chyba tak w miarę, też robi prenatalne w Wojewódzkim i jak trzeba to przyjmuje w szpitalu, więc jest całkiem dostępny
-
Asia08 wrote:Tak, pakiet do iui 800 zl plus koszt lekow i dojazdow.
-
Letrozol i clo sa stosunkowo tanie, ja w tym cyklu mialam gonal, wiec ta iui kosztowala nas jakies 2000 zl."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
A u mnie po czwartkowej wizycie chyba nic sie nie dzieje.Pni dr S powiedziala ze to chyba nie torbiel ale cos tam sie dzieje ale jak chcem to jeszcze w poniedzialek do dr Z na omowienie szczegowow co robimy dalej bo jakos w tym cyklu brak pecherzykow i nie ma na czym dzialac. I jak zywkle spiewka na temat odchudzania jak juz nie miala co gadac. A najbardziej mnie martwi ze zaplacilam za iui i z tego pokryja koszty wizyt ktore wyniosa 675 zl. Bo jak licze po 250zl bo tyle bierze dr Z. A u niego 2 razy i raz u dr S do tego krew to i prawie pakiet iui zniknie. Jedna z was pisala ze ominely ja iui i odrazu in vitro jak to zalatwilas przeciez lekarze najpierw caly czas mowia o iui a potem dalszy etap. Ja tez bym wolala odrazu bo wiem ze szkoda kasy. Karcia a ty w tym cyklu podchodzisz do 2 iui i na jakich lekach?
-
leo wrote:Asia takie zaświadczenie wystawił mi Hoppe bo u niego stymylowalam się wcześniej, jest dość specyficzny i różne ma opinie ale nam przypasował i jakoś nigdy nie miałam problemu z wizytą. Sporo moich znajomych też do niego chodzi i prowadzą ciążę. Za wizytę płace 150 więc chyba tak w miarę, też robi prenatalne w Wojewódzkim i jak trzeba to przyjmuje w szpitalu, więc jest całkiem dostępnyAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
U nas doktor D od razu zalecił in vitro. Ale ze względu na słabe parametry nasienia. My chcemy podejść 1 raz do iui bo jest szansa I taniej dużo. Ja się nie uda to in vitro. Jeżeli biorę pakiet do iui do wizyty nie są wliczone W cenę? Doktor z bierze 250 zł? trochę dużo za każda wizytę
-
eni33 wrote:A u mnie po czwartkowej wizycie chyba nic sie nie dzieje.Pni dr S powiedziala ze to chyba nie torbiel ale cos tam sie dzieje ale jak chcem to jeszcze w poniedzialek do dr Z na omowienie szczegowow co robimy dalej bo jakos w tym cyklu brak pecherzykow i nie ma na czym dzialac. I jak zywkle spiewka na temat odchudzania jak juz nie miala co gadac. A najbardziej mnie martwi ze zaplacilam za iui i z tego pokryja koszty wizyt ktore wyniosa 675 zl. Bo jak licze po 250zl bo tyle bierze dr Z. A u niego 2 razy i raz u dr S do tego krew to i prawie pakiet iui zniknie. Jedna z was pisala ze ominely ja iui i odrazu in vitro jak to zalatwilas przeciez lekarze najpierw caly czas mowia o iui a potem dalszy etap. Ja tez bym wolala odrazu bo wiem ze szkoda kasy. Karcia a ty w tym cyklu podchodzisz do 2 iui i na jakich lekach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 12:50
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Wszystkie wizyty sa w cenie 800 zl tyle ile trzeba ale u mniew tym cyklu nie dojdzie do iui wiec z pakietu pokryja wizyty na ktorych bylam i reszta zostanie. To czyli jak bym poszla teraz do dr i powiedziala ze chcem komercyjnie to iui by mnie ominely. A w artemidzie tez mozna komercyjnie?
-
Ana,wizyty sa wliczone w pakiet. Placisz raz i maszntyle wizyt i badan estradiolu, ile potrzeba.
Eni, nam w pierwszym stymulowanym cyklu nic nie urosło i do iui tez nie doszlo a mialam wykupiony pakiet i dr D. zapisal w komputerze i uprzedzil panie w rejestracji, ze przy następnej wizycie za pakiet zaplace tylko 400zl i tak bylo. Oby u Ciebie tez tak to rozwiazali. Trzymam kciuki."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
ana1122 wrote:Dziewczyny na jednym Z forum napisano że leki refundowane zostają? czy któraś coś może O tym słyszała? gdzie to można potwierdzić?
Jak narazie zostaja i z tego co sprawdzalam maja byc ciut tanszeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:A u mnie po czwartkowej wizycie chyba nic sie nie dzieje.Pni dr S powiedziala ze to chyba nie torbiel ale cos tam sie dzieje ale jak chcem to jeszcze w poniedzialek do dr Z na omowienie szczegowow co robimy dalej bo jakos w tym cyklu brak pecherzykow i nie ma na czym dzialac. I jak zywkle spiewka na temat odchudzania jak juz nie miala co gadac. A najbardziej mnie martwi ze zaplacilam za iui i z tego pokryja koszty wizyt ktore wyniosa 675 zl. Bo jak licze po 250zl bo tyle bierze dr Z. A u niego 2 razy i raz u dr S do tego krew to i prawie pakiet iui zniknie. Jedna z was pisala ze ominely ja iui i odrazu in vitro jak to zalatwilas przeciez lekarze najpierw caly czas mowia o iui a potem dalszy etap. Ja tez bym wolala odrazu bo wiem ze szkoda kasy. Karcia a ty w tym cyklu podchodzisz do 2 iui i na jakich lekach?
U nas tak bylo bo bylo malo ruchliwych plemnikowBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asia08 wrote:Ana,wizyty sa wliczone w pakiet. Placisz raz i maszntyle wizyt i badan estradiolu, ile potrzeba.
Eni, nam w pierwszym stymulowanym cyklu nic nie urosło i do iui tez nie doszlo a mialam wykupiony pakiet i dr D. zapisal w komputerze i uprzedzil panie w rejestracji, ze przy następnej wizycie za pakiet zaplace tylko 400zl i tak bylo. Oby u Ciebie tez tak to rozwiazali. Trzymam kciuki. -
eni33 wrote:A ile wizyt mialas w tym cyklu ze taka cene dali.
4 albo 5, musialabym poszukac."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
To bylo by fajnie gdyby tak u mnie tez zrobil w poniedzialek sie dopytam
-
Trzymamy ale w pracy przy radiu i w 30 stopniowym upale☺a marzy sie jeziorko
-
eni33 wrote:Wszystkie wizyty sa w cenie 800 zl tyle ile trzeba ale u mniew tym cyklu nie dojdzie do iui wiec z pakietu pokryja wizyty na ktorych bylam i reszta zostanie. To czyli jak bym poszla teraz do dr i powiedziala ze chcem komercyjnie to iui by mnie ominely. A w artemidzie tez mozna komercyjnie?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥