Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni, nie ja nie robie proga. Biore luteine jeszcze 5 dni chyba i w 10 dniu z lutka mam zrobic bete.
eni33, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
ona84 wrote:Idac do kliniki wybralam jego na1wizyte slyszalam o nim dobre opinie i mam nadzieje ze mi pomoze zajsc.wiec wole poczrkac i isc do niego planuje29lipca
Karcia lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Eni, nie ja nie robie proga. Biore luteine jeszcze 5 dni chyba i w 10 dniu z lutka mam zrobic bete.
Karcia, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dostane kota jeszcze 7 dni do testu, ale jak znieść to czekanie na dodatek pokolenia mnie brzuch jak na okres,czy to normalne? A powiedzcie mi czy jak będzie ok to mogę się opalać, chcemy jechać nad morzem oczywiście kąpać się nie będę bo zaraz złapie jakiegoś grzyba ale chociaż bym się ocaliła. Powiedzcie jak było u was, jeszcze jedno pytanie a kiedy dostaje się zwolnienie ciążowe? Proszę podpowiedzieć coś może trochę uspokojenie myśli
Zuzia123 -
nick nieaktualnyZuzia123 wrote:Hej dziewczyny ja dostane kota jeszcze 7 dni do testu, ale jak znieść to czekanie na dodatek pokolenia mnie brzuch jak na okres,czy to normalne? A powiedzcie mi czy jak będzie ok to mogę się opalać, chcemy jechać nad morzem oczywiście kąpać się nie będę bo zaraz złapie jakiegoś grzyba ale chociaż bym się ocaliła. Powiedzcie jak było u was, jeszcze jedno pytanie a kiedy dostaje się zwolnienie ciążowe? Proszę podpowiedzieć coś może trochę uspokojenie myśli
-
Zuzia123 wrote:Hej dziewczyny ja dostane kota jeszcze 7 dni do testu, ale jak znieść to czekanie na dodatek pokolenia mnie brzuch jak na okres,czy to normalne? A powiedzcie mi czy jak będzie ok to mogę się opalać, chcemy jechać nad morzem oczywiście kąpać się nie będę bo zaraz złapie jakiegoś grzyba ale chociaż bym się ocaliła. Powiedzcie jak było u was, jeszcze jedno pytanie a kiedy dostaje się zwolnienie ciążowe? Proszę podpowiedzieć coś może trochę uspokojenie myśli
Zuzia ja zwolnienie ciążowe mam praktycznie od pierwszych tygodni ciąży, po transferze było takie normalne na 14 dni a już potem kontynuacja ciążowego.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Moja Pani doktor dała mi teraz na 2tygodnie e jak test wyjdzie pozytywnie to i tak chce jechać do Artemis na kontrolę i po zwolnienie, dziewczyny a któraś z was może prowadzi ciążę w artemidzie chodzi mi o tą w Olsztynie ba się zastanawiałam nad taką opcja?Zuzia123
-
Hej dziewczyny:)
Jestem tu nowa. Wlasnie rozpoczelam przygode w artemidzie.
Troche jestem przerazona tym ze stale trafiam do innego lekarza i mimo zapisow w komputerze stale musze tlumaczyc lekarzom moj przypadek.
Od nastepnego cyklu przygotowuje sie do inseminacji na cyklu naturalnym stad moje pytanie czy sa wsrod Was osoby ktorym sie udalo❓Dorka1 -
A jak na te wasze zwolnienia reagowali w pracy? Przeciesz bylo od ginekologa to sie nie pytali co wam jest ? Czy mowilyscie o co chodzi.
-
Dziewczyny jestem lżejsza o 102 zł, zrobiłam dziś wszystkie badania które zlecił mi drek(HIV i wr jednak też zrobiłam) a we wtorek wizyta.
Ja narazie pracuję nadal (w pracy nikt nie wie), zaraz idę na urlop na 2 tyg i jak wrócę to dopiero powiem w pracy, narazie też nie planuję zwolnienia...ale różnie bywa
-
dorka1 wrote:Hej dziewczyny:)
Jestem tu nowa. Wlasnie rozpoczelam przygode w artemidzie.
Troche jestem przerazona tym ze stale trafiam do innego lekarza i mimo zapisow w komputerze stale musze tlumaczyc lekarzom moj przypadek.
Od nastepnego cyklu przygotowuje sie do inseminacji na cyklu naturalnym stad moje pytanie czy sa wsrod Was osoby ktorym sie udalo❓ -
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Wiecie może od kiedy do kiedy dr W ma urlop?
Dorka witaj. Były dziewczyny, które miały inseminację na naturalnym cyklu, to coś podpowiedzą. Ja zielona w temacie.
Eni 33 ja na l4 poszłam dopiero w piątym miesięcu, ale wcześniej mówiłam w firmie,że taka ewentualność wchodzi w grę. Reakcja żadna, ale nie czekają na mnie z otwartymi rękoma. -
To dlugo pracowalas chyba masz dobra prace. Ja pracuje w sklepie odziezowym wiec na nogach jestem 8 godzin i jak to w sklepie wszysyko sie robi dzwiga itp wiec jak by mi sie udalo to pewnie bym chciala odrazu zwolnienie moze z tej obawy ze tak dlugo sie staramy bo ponad 5 lai i nic i dla swojego bezpieczenstwa i swietego spokoju zebym potem sobie nie zarzucala ze cos zrobilam nie tak. Kazdy dzien jest walka☺