Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Leo testuję w czwartek ,a później powinnam chyba zrobić betę co? I oczywiście do Artemidy zadzwonić bo nie wiemy czy komórki nadają się do zamrożenia .
Ewa trzymamy kciuki , myśl już tylko o tym , że niedługo będziesz mamą .
Karcia ja też jechałam 300 km w taki upał bez klimy , ale dla maluszka mogła bym iść nawet pieszoKarcia lubi tę wiadomość
Zuzia123 -
Witaj Eve życzymy dużo slicznych komoreczek na jutrzejsze punkcji. Teraz jest sezon urlopowy. Dr W i dr P na pewno mają urlopy. Z pewnoscią dlatego przyjmuje tylko dr S
Zuzia kochana ja miałam plamienie 7dpt nawet płakałam, bo myślałam, że dostałam @. Mąż mnie uspokoił i kazał zrobić test. Wyszły II krechy miałaś podawane blastki w 5 dobie? Jeśli tak to już możesz testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 14:02
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dzięki dziewczyny strasznie się boję testu Asiu aj mam blatke 6 dniowa te krwawienie było dość spore ale puki co zatrzymało się w poniedziałek zrobię betę ale chyba pojadę jutro po test Asiu Leo a jak wy przechodzicie ciążę i powiedzcie czy jeździeckie do Artemidy na kontrolęZuzia123
-
nick nieaktualnyeve87 wrote:Cześć dziewczyny, można się przyłączyć?
Jestem właśnie w trakcie swojego pierwszego podejścia do IVF. Stymulacja zakończona i jutro jedziemy na punkcję.Z jednej strony radość,że kolejny etap przed nami,a z drugiej strony strach czy uda się coś pobrać..
Zuzia 123 _ mam nadzieję, że będzie u was wszystko w porządku. -
Witam dziewczynki...widzę super suwaczki
Czytuję Was ale się nie udzielam...
Byliśmy w środę w poradni genetycznej.. mamy skierowanie na badanie kariotypów ale trzeba czekać a pilne 3 miesiące.. powiedziałam że jesteśmy dyspozycyjni więc w każdej chwili mogą nas wezwać..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja jestem pu punkcji.Wzięli sobie ode mnie 20 sztuk czyli dość pokaźnie, zobaczymy ile uda się zapłodnić. Transfer wstępnie środa koło 9 chociaż lekarz powiedział,że u mnie może być też piątek jeśli uda się z blastką. Tak,więc rozpoczynam oczekiwania przy telefonie Obolała się czuję teraz, podbrzusze daje się we znaki. Zastanawiam się nad zwolnieniem, lekarz powiedział że to zależy ode mnie i jak coś mam dzwonić do kliniki i mi wypiszą.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
To Karcia trzymam kciuki za twoje jajeczka:-)powiedz mi ile przed iui nie wolno się kochać? czy po iui następnego dnia można poprawić? I czy przed iui jest zakaz picia alkoholu?
-
ana mi kazali 5 dni wstrzemięźliwości no ale teraz tyle nie będzie .
Powtarzanie w domku jak najbardziej wskazane a nawet konieczne jak to dr Z powiedział żeby nie zapomnieć odrobić pracy domowej. Ale mówił też że za dopłatą 300 zł mogą powtórzyć iui na drugi dzień. Teraz się zapytam o to dokładnie bo na pewno znów na niepękniętych mi zrobią.Co do picia alkoholu to nie wiem.Myślę że lampka wina na rozluźnienie nie zaszkodziKarcia -
Jutro jedziesz W 12 dc. Więc za 2 prawdopodobnie iui. O fajna ta opcja z powtórka następnego dnia. Chyba skorzystam tylko ja prawdopodobnie będę miała w sobotę
-
My jedziemy tydzień przed iui na urlop ze znajomymi i myślę że będzie się lał alkohol i się trochę boje. Wiem że powinnam zrezygnować ale nie chce wariowac i cały czas myślę o ciąży. chce żyć normalnie ale jednak męczy mnie to